[中國內地] [hlau] FS932- 重慶GFF走肥滑身靚様美女

火.. [複製鏈接]
簽到
名稱: FS932
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A58629-尖沙咀-美少女-FS932.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

FS932

問下飛仔有乜介紹,介紹咗幾個後生女,問下932,見之前Patton食過話正,一于食,早一日約安排好好,準時上房,贊。

FS932,子涵,二十歲,重慶美女,做汽車銷售,160高左右,皮膚一般白但好滑冇公仔,嬌小走肥,手腳幼長幼腰有美腿,大B波淺啡中的暈波型幾靚,鮑毛不多不少但鮑邊全冇毛少皮幾靚可卒打井少少指插任啜夠窄自然水好好插。

一見女女好笑容,女女相頭好靚一見眼金曬,買咗巧克力比女女好開心,好好傾GFF即攬住錫下,影咗好多張相好合作,攬住又車下,之後除衫去沖涼,女女洗我我又洗佢,互卒棍鮑同全身,又一路傾,車下錫下女女耳仔頸女女好敏感,棍硬曬我係咁磨女女身前後,正爆。

出去先攬下愛撫,坦克車了牙啜脷,撲住大車棍磨鮑身任食啜打井鮑,錫啜奶女女全身前後上下,錫女女耳仔頸加拿大肚池,個身滑又正,瀨加拿大好正好乾淨但女女笑晒怕痕,條頸好香搽咗香水,鮑邊冇毛好靚啜好耐豆豆裡面好好食,女女叫晒,瞓床女女服待我,吹消中上級溫柔幾好啜力超正,又手了我個袋,硬到鐵咁我,我係咁玩頭髮女身,叫女女轉過黎69,好好啜好正冇味豆豆好好啜,指插少少女女叫曬,吹一輪後,上自備大002,女女話未見過呢隻套,女上,鮑窄,女女上下騎超正,又車下,女女又前後磨我我玩波揸股正死,一陣我來我抱住女女由下至上插女,又車下,女女叫晒超正,抱女到床角un,女女身好正好滑抱住爽死,女女耳仔頸好香,又前後磨好爽,一輪之後轉後推,捉女女股啪啪聲推,又揸波玩腳,拉女單手推,撲住後插flatiron女女頸好香,爽死,男上,棍磨下鮑幾下先入,僕住女女大車住插了牙了脷,我啜錫女女頸加拿大女女怕痕,M腳卒豆豆插,交义腳錫啜咬美腿插,超正呀對腳狂摸腳!揸雙波好正,腳上膊打椿,推住插,又M腳卒豆豆揸波插,大分腿插,再僕住大車了牙了脷插,女女叫晒我又叫,女女受不了紅曬面,再坦克車撲住插一輪射,好爽,之後錫一輪先退出,大家汗曬,清潔後床上傾計好耐GFF,我手遊走女女全身,女女話我好幹得,來了兩次,哈哈。

沖涼出黎傾下好好傾,抄牌,過曬鐘再攬下錫下先走。

總結:相頭好靚重慶美女,走肥幼手幼腿對腳好正,皮膚好滑冇公仔,大B波型靚好揸好啜,吹工中上級好正,鮑邊冇毛好靚好啜鮑窄自然水好好插,對我有坦克大脷了牙了脷車,女女幾順得人,GFF,番食之選!
IMG_8878.JPG IMG_8879.JPG IMG_8880.JPG IMG_8881.JPG IMG_8882.JPG IMG_8883.JPG IMG_8884.JPG IMG_8885.JPG IMG_8886.JPG IMG_8887.JPG IMG_8888.JPG IMG_8889.JPG IMG_8890.JPG IMG_8891.JPG IMG_8892.JPG IMG_8894.JPG IMG_8893.JPG IMG_8895.JPG
正喎,少女型囡囡👍
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

骨感長腿

好靚好正⋯跟隊

f7

微乳系美少女!