[唱K-GF] 暑期工啊!

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

呢兩個月都去咗幾間塲,夜總會為主,好壞参半,我都幾中意去新场探險。
茶舞,入到去約六時,見到個由其他損友介紹嘅媽咪,叫紫然,我亦都無話要求乜女,由媽咪揸主意,發現咁係唔得嘅,硬食兩part,一中北,以前應該幾好,歲月催人。一中陀,不是我杯茶。正想離開,媽咪話靚妹試唔試,其實我鐘情靚中女,好服務及善解人意。
囡囡入到來,目测最多二十,你話十六我都信,細粒瘦,多衫睇唔到乜cup,個樣普通,白,真係白又滑,十八無醜婦,視覺上無問题,望落有小小寸咀感覺。不存厚望,唔啱即走。
坐落都係門面色中,猜枚等。十分鐘後唔想飲,唔猜。dead air, 一陣,囡囡坐貼我,我乘勢攬住,隻手穿腋下摸波,我估佢一定夾住手,無喎仲鬆開手方便你,仲同你微笑。
隔衫揸咗一陣,問囡囡一個豬問题:我可唔可以睇吓?囡囡無答我,伸手後面解罩,拉高,嘩白雪雪,睇唔出都有吸手B,我梗唔底揸落去,年青即係年青,彈到無朋友。我呢啲咸濕伯父梗係伸手落下面,身體係無反抗,但口講話接受唔到,我梗係唔強迫人,摸咗五分鐘咪停手囉。條女呼吸好重,我問你出唔出街,佢話我唔出街,吓咁你又任我魚肉,即問媽咪,係正確,暑期工唔出街。
坐多一陣,摸多一陣,囡囡話我幫你排毒,我話唔係毒係生灵,幾億生灵呀,老納不殺生。
坐到約咗老友食飯時間到,咪埋单,兩小時仟一唔夠,我覺得都係貴,茶舞來講预400~450一小時,可能我弹之前兩女太快,有最低票。
出到門口,都見到兩三個疑似暑期工,個樣仲幾好。去到口,有個仲好,靚樣年青有身材,即刻問紫然媽佢乜名,好似叫cc,我都無留意紫然講乜,望住條女個波,可能喺佢面前咁問媽咪,佢好兇咁望我,之後走翻入去。紫然問使唔使入翻去,挣扎一陣,唔入,呢條女肯定唔比揸(自我安慰)。
然後我好瀟洒咁離開。紫然媽話占兄果然夠定力(我幫佢作嘅).
埸 : international, 一樓嗰間,估到就估,估唔到問政府。
女:桐桐。暑期完就無架嘞。
唔好pm小弟,係唔會覆嘅。
歐美廣場果度?
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

呢個場d硬件ok 有條女都好玩得 想點玩都可以 原來有哩暑假當期

thank you ching

thank you ching

坐到暑期工,真扇帽

回復 jims777 #1 的帖子

可惜
我人生路不熟 Google也找不到但也多謝 ching的 info

呢間以前去過一次.  女係OK. 係貴D. 不過全部加晒啦....(轉彎成棟3間果度都係).
你抽水都要畀小費喎...

thx for detailed report

謝謝 CHING 介紹,可能好快就會去試吓。

老點 發表於 2017-8-9 17:18
呢間以前去過一次.  女係OK. 係貴D. 不過全部加晒啦....(轉彎成棟3間果度都係).

最近有個陪飲都問 小費🙄

陪飲都問小費?
俾條毛佢,
如果冇抽水,重要同mama 投訴

happyq88 發表於 2017-8-9 14:13
歐美廣場果度?

全中。偉華。

goodhell 發表於 2017-8-9 16:11
呢個場d硬件ok 有條女都好玩得 想點玩都可以 原來有哩暑假當期

邊條呀,介绍吓点玩得法。

老點 發表於 2017-8-9 17:18

今次呢個無主動叫我比小费,不過我都比咗,幾多?我驚講咗会比人笑小器。僅夠晚餐啦。

xxx1976 發表於 2017-8-9 20:20
最近有個陪飲都問 小費🙄

陪飲都問,啋佢都傻,免我枱鐘咪比小费囉。

kan36189 發表於 2017-8-9 20:30
陪飲都問小費?
俾條毛佢,
如果冇抽水,重要同mama 投訴

正確,咪做衰個市。

精彩報告......多謝c兄

thanks for sharing ching