[唱K-GF] 暑期工啊!

謝介紹... 有機會去試試先!
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 jims777 #40 的帖子

CHING,我未去過,連香港NC都未試過,所以想了解清楚D者。
你地講好多,具體系點,我都唔係好明。

以而家香港NC情況,客多女少,後生嘅女仲更加少,坐“排“應該係必然現象

Iamfatdavid 發表於 2017-8-18 20:18
啱啱去完,好大鑊.....總共坐左三個
頭一個當你介枱,第二個又係大拎鑊....第三個未入房門我即彈,第四個叫 ...

好明顯因爲多左人去,根本冇貨去俾客坐....咁ching你好似仲唔彩過我

其實個大班算唔算做到野?我感覺暫時感覺刀係一般般,夠殷勤但係未算好做到野...刀係要去返四樓比較穩陣d

samwoo 發表於 2017-8-21 13:21
以而家香港NC情況,客多女少,後生嘅女仲更加少,坐“排“應該係必然現象

唔識人玩就係,交多d學費,搵到可信任大班,基本上可以一定唔洗坐扒,就算帶嚟刀可以門口彈走(門口截女係唔計錢,所以唔得既一定响條女坐之前叫大班帶走,如果一坐底,已經要俾錢)

艾沙后 發表於 2017-8-21 15:49
好明顯因爲多左人去,根本冇貨去俾客坐....咁ching你好似仲唔彩過我

其實個大班算唔算做到野?我感覺暫時感覺刀係一般般,夠殷勤但係未算好做到野...刀係要去返四樓比較穩陣d

禮貌係有嘅,走個時又有做到足送我撘𨋢,但我唔係為左呢d黎嘛。
我情願你見唔對路,話冇貨,好過你帶d恐怖分子入黎..仲要幾個..話曬第一次見你都想俾個好印象我掛。

Frandis 發表於 2017-8-18 20:22

CHING,小弟未試過香港NC,想問問大概情況。唔該唔該。
硬食兩PART,即係點啊?即係兩條女錢?大概系幾多啊?
茶舞時間,即係去到幾點啊?
房錢噶D 點計?

入到場 開間房 侍應生會招呼你 一般都會問 有邊個相熟大班 同飲乜
你就話 "介紹" 等大班入黎 先再决定飲乜

簡單d 問個大班 幾耐問檯[間間場 問檯時間都不同, 20-30分鐘不等], 問佢坐一個鐘 大約幾錢 酒水點計!
介紹檯 坐既 頭Part 小姐 係公司輪牌 輪到邊個 個大班 話唔到事
晚舞一般由 9:00PM-5:30AM   9:00PM前 算係茶舞 消費會便宜d
有d場 非一般 晚舞會由 10:00PM-6:30AM. [NC 一般消費 只計 鐘錢 酒水 同加一] 

一般都係叫啤酒[一般 百幾蚊 半打],頭Part 小姐會同你猜酒玩骰盅玩遊戲作樂,
過程中 可能有得抽水打車輪[不要太飛擒大咬]  但有d會格手 叫你尊重d 要睇你嫖運了 ~
問檯時候 會問你 岩唔岩坐 唔岩可以轉 或你花心 想睇多個 都仲得

重點要記得d時間 幾點入場  幾點坐女 有d大班 大懵 會唔記得時間 問檯的 
未問檯係計"小鐘" 坐岩就計"大鐘" 相差三四十蚊 一個鐘
有d場 有分 金魚同木魚 "有需要" 請事先同大班 明言 了解價錢
"有需要" 一般 要埋兩個街鐘錢 隧道費[要自行同小姐議價] 500-2000 不等 時鐘酒店 自費
補充一點 有某d場 不會為 陌生客人 提供 木魚到會 而且好少會有 幼幼

一般 佐敦 油麻地 旺角場 晚舞 你預算 五百幾蚊一個鐘  坐幾耐 要唔要出街 自已慢慢計
一般 都會有個入場費 100.一位 仲有個 加18% 服務費 所以好少人 會只坐一個小時 條數不化算
山林道 跟尖東的NC 是非一般的場子 消費會比較好高[港島区的NC 沒去過 不認識]
[以上是小弟 香港玩NC 一般的經歷  如有非一般的 敬望有C兄 補充]

上星期四 上左呢座大厦 六樓
係見到個新招牌 一個陌生既名 所以上去 望下
一出電梯 感覺好冷清 無乜人氣 但望到個場 係新裝修 算唔錯
入到房 覩梳化 大電視 唔係藍妹枱 無臭味
但居然話無女 深夜點零鐘 見無客 所以放哂d女收工 真吹脤

Ginga_S 發表於 2017-8-21 23:58
上星期四 上左呢座大厦 七樓
係見到個新招牌 一個陌生既名 所以上去 望下
一出電梯 感覺好冷清 無乜人氣 ...

如果係新場,ching係咪記錯是六樓?因為有相熟大班過左場,但未有機會探下佢

Ginga_S 發表於 2017-8-21 20:49
入到場 開間房 侍應生會招呼你 一般都會問 有邊個相熟大班 同飲乜
你就話 "介紹" 等大班入黎 先再决定 ...

而家四樓晚舞好似已經加到六舊幾

艾沙后 發表於 2017-8-21 15:49

咁最好彩果個咪係我?皆因我去兩次都坐到相頭OK 的靚妹。
但齋有相頭,一副臭寸態度,一樣唔收貨。(畢竟我係按媽咪要求,一收工就趕去,飯都冇得食)
所以我捉咗媽咪勁訓話,語氣仲有少少重,搞到佢要自隊三次。(佢自願的,不是我逼佢)
我覺得媽咪旗下,除咗大肥妹,無個識坐檯。佢不斷逼我湊女,係無厘頭兼無 SENSE。
而且媽咪講好多漂亮門面說話…;反觀我批熟媽咪、係唔會講太多花巧嘢,只會務實帶女。
我在四樓未必坐到好靚的女,但熟媽咪帶來的,都能幫我玩出個氣氛,最終都可以令我開心。
剩係得個樣、但乜都唔得、反而我會覺得係哂錢同冇用。

艾沙后 發表於 2017-8-21 15:53
唔識人玩就係,交多d學費,搵到可信任大班,基本上可以一定唔洗坐扒,就算帶嚟刀可以門口彈走(門口截女係唔計錢,所以唔得既一定响條女坐之前叫大班帶走,如果一坐底,已經要俾錢)

三年前(2014)重出江湖,我都交咗幾皮嘢學費,先叫做慢慢開始好玩啲。
但講到「全線-每次都穩定地好玩」,才是今年夏天的事。
所以其實我都掙扎咗好耐。

Iamfatdavid 發表於 2017-8-21 16:37
禮貌係有嘅,走個時又有做到足送我撘𨋢,但我唔係為左呢d黎嘛。
我情願你見唔對路,話冇貨,好過你帶d恐怖分子入黎..仲要幾個..話曬第一次見你都想俾個好印象我掛。

好多時、如果啲女係惦既,送撘𨋢既責任就會交番俾囡囡。
囡囡唔惦,梗係由媽咪送啦。
四樓個熟媽咪,如果冇貨,係會要求我齋坐等吓,唔會亂咁帶女入嚟。
我覺得呢間旺角新場個媽咪,係得講嘢叻,做嘢就完全未夠火喉,而且手上根本無乜資源,亦管唔惦自己班女…。

艾沙后 發表於 2017-8-22 00:47
而家四樓晚舞好似已經加到六舊幾

三星期前張單我計到係五舊幾,但玩咗成四粒鐘,唔知係咪因為玩得耐條平均數就平番少少?
(因為有時我都會計到係六舊/hour 的)

艾沙后 發表於 2017-8-22 00:46
如果係新場,ching係咪記錯是六樓?因為有相熟大班過左場,但未有機會探下佢

原來真的記錯了 多謝你的提醒

cyberkencyber 發表於 2017-8-22 01:05
咁最好彩果個咪係我?皆因我去兩次都坐到相頭OK 的靚妹。
但齋有相頭,一副臭寸態度,一樣唔收貨。(畢竟 ...

呢排女運認真麻麻🙄

尋晚放工本來去新場探轉場大班,點知上到車佢話條新女突然劈炮唔撈,其他又做緊野,叫我下次先好去

之後貢上四樓,門口彈左一件,坐左九個字刀冇女,結果賺左兩罐啤酒走人,之後諗住俾多次機會紫媽,等多陣又話冇女唔好上,結果全晚竟然食白果

cyberkencyber 發表於 2017-8-22 01:24
三星期前張單我計到係五舊幾,但玩咗成四粒鐘,唔知係咪因為玩得耐條平均數就平番少少?
(因為有時我都會計到係六舊/hour 的)

真心呢度既鐘錢係有d飄忽,但六百幾好似係大班講,總之我感覺呢度係旺角相對貴既場

cyberkencyber 發表於 2017-8-22 01:20
好多時、如果啲女係惦既,送撘𨋢既責任就會交番俾囡囡。
囡囡唔惦,梗係由媽咪送啦。
四樓個熟媽 ...

我而家真心信得過既大班,因為知我想要乜,其本上冇就一定叫我等或者走人,如果仲硬入扒,我會好少再幫襯

不過新玩既師兄可能怕彈女怕尷尬,但要明白一點,唔係坐扒俾多一百幾十既問題,係會令大班覺得你坐女冇要求,之後不斷會夾雜d扒你坐,set好自己揀女既要求,大班會知帶咩女你一定門口就彈,咁咪少左中伏機會

非常同意,不過我係你講唔好意思弹嗰批。

jims777 發表於 2017-8-22 08:24
非常同意,不過我係你講唔好意思弹嗰批。

唔係話做大爺咁,但同你去食飯,明明叫碟菜,佢就俾塊扒你,你刀唔會照食一樣

有要求同麻鳩煩係兩回事