[搵囡心得] 廣西越南,北越單兵攻略

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

廣西越南單兵攻略
由於打字慢,先簡報,後補充
Grab, uber, zalo, 支付寶買火車票。
廣州南動車到防城港北,二一二元,五個半小時,深圳北到廣州南七十幾元,四十分鐘
防城港關口附近酒店,摩托車到勞動街,有一,兩檔,有幼幼, 但幼幼不能去酒店,要在單位內玩。一百二快餐,到酒店百五。
深溝,五十一炮,超爛最好吾去,沙尾八十區都玩過但我接受吾到深溝,勞動街同深溝相距八元摩托車費
永順賓館,一百五快餐,都在這區附近

國內用百度地圖定位。
這文內所有都是越南妹。
警告,單兵係有一定危險,後果自負,家裡最安全
我本人玩女過千,主要大陸,其他地方如泰國,韓國,日本,菲律賓都係單兵去d細間野玩,菲律賓比越南危險好多,好多野要注意,越南感覺安全好多。
分享,東興,防城港好多人講廣東話,即白話,用白話同所有人講野
就ok.
先用百度地圖了解街道,同摩托車佬講明路點走 ,要玩越女,佢見你識路知價就好難老點你。游客可到以上各點觀光。
過關越南,當天一元人仔換3340盾。過關前換
過關前有數據卡買,四十元人仔,但我吾建議,可能買了用不了,二,打吾到電話,收吾到短訊用吾到grab and zalo. 到越南市區電訊店買,約十八万盾,六十港元,一G
數據,有號碼可打電話,可發短訊,要實名登記,要店員幫你set好哂先比錢。
下龍灣大把店。
下龍灣可到typhoon水上樂園識越妹,年青的有一半都係大波幼腰,吾係港女機場幼腰,園內遊戲大部分都要兩人以上玩,單兵去就跟d兩,三個的女講話可吾可以跟佢地一齊玩,我都係跟越南人玩哂所有遊戲。越南人大部分吾識英文,最好找識英文的溝通。要運。
晚上可去酒吧街,或到紅燈一條路,即一條大馬路,路旁全是café, 但只有女,有sofa,冇枱更冇咖啡。十幾家,每家相距廿,三十米,也有相連店。廿五万快餐,八十六港幣,找酒店下班了的保安員車摩托車你去,來回,連等你快餐,收我十万,三十五。grab或的士約八至十万單程,當你遊客區酒店出發,方便你打幾炮,又安全。我第二天坐grab去,keeper幫我叫的士返,但我其實可用grab, 下龍吾可用uber. Keeper吾識中,英文,只識一句,ur si wu wen,但囡囡會有人識中文,後生女在中國一,兩年實講得好過我地d爛普通話,吾少女都去過中國。我打完一炮就在梳化同兩個越女用普通話吹水,回一回氣再來,店內幾個越南客反而冇同女女吹水。
四星酒店吾比帶女,我話比錢都吾得,佢話police,頂佢浪費左個浴缸及海景。

我去的店有個生電王,係咁同我玩,噴我香水,用唇膏劃我,叫我合眼,係咁用眼放電,超ggf,快餐都有d咁嘅事,我第一次。
下龍日夜都好玩。
之後去河內,用網站找女,用zalo,溝女,網站其他師兄post過,用chrome翻譯,找自己所在地區,查好
十五分鐘車程內的,發sms,用越南文問有冇空,Google translate.幾個只有一個覆yes,跟住問錢,吾覆,失敗,zalo add左幾個新朋友,一話我英文人就收皮,失敗,好彩hkhkgogo師兄post過河內玩女圖,一查,找到兩間,步行五分鐘,即出發,Man spa emperor, 320000 個半鐘,五十万小費口技,房內有sauna,有按摩浴池,正,經理英文識少少,我件女英文好ok.女可換三次,我換足三次,其實三件都ok,最後比左七十万口爆左。共三十二加七十万做spa,加口爆,足哂鐘。
之後去友誼關,蒲寨,見返一年前的一個雞頭,基本上得好少女,一樓一式分散各房,加到百二,我只比一百。我一年前比八十。過夜加到七百二,我吾會要。蒲寨真的死亡了,在那只玩了一女,幾靚女,貸道幾好,我日日玩都玩到冇料到,佢都好客氣,轉幾個post,幫我出。十八歲。但我到越南係玩幼幼,我去年在蒲寨玩左其中兩個都係剛開處,我係第一個快餐客,要比多廿文,一百元,真係回味,十來歲,我做前其他十來歲話佢地新來吾識,要睇住我做,傻眼,我做到一半佢開門睇多次我有冇帶套,十來歲照顧一個新的十來歲,真係回味,問雞婆加錢可否吾帶套,佢話不可,剛來的一定要用套。都一年前了,現在死了,可惜。本來要坐動車去昆明,河口,但真係起吾到頭,各師兄後生要玩多d,人到中年想玩都玩吾到咁多。坐動車回深圳。
打左好耐,加d分鼓勵吓。

紅燈一條路

紅燈一條路

紅燈一條路在坐標南面,下面。
回覆 讚好 不讚 使用道具

下次目的地hcm,再去cambodia.
大家分享吓行程好嗎?單兵去。我係背包客,吾係豪客。

Sorry. 師兄大人叫hkhkokok

真是不錯的資訊...推推....

回復 dangerousbaby #1 的帖子

想問問師兄是用那個網站找的?

多謝有用資料, 最想試下水上樂園溝女:

師兄可唔可以講下越南芒街點樣去下龍灣

師兄果然大胆, 抵讚

水上樂園

水上樂園
很實在分享.單兵攻略非常實用

多謝分享'

真是不錯的資訊...推推

感謝分享

發帖用心,好詳細的報告,多謝多謝。

大開眼界 thx

师兄分享的好啊,价格太实惠了,值得一去。期待师兄更多照片

感謝師兄報料

謝謝分享

謝謝分享!廣西同越南實在系男人性地,太抵屌了!

好消息先收下來
下會還可以再用
精彩的報告
謝謝分享