[華南地區] 四會大旺,好屌到唔想返香港!

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

話説見有師兄報告話四會有六魚2Q莞式桑拿玩,一睇到已心動!趁假期即北上出征去!香港有直巴去四會,太子上車但車程耐(至少四個幾鐘),我就上深圳坐動車去廣州東站,再轉地鐵去天河客運站坐豪巴去四會大旺汽車站(車程1小時)。
到步先去附近巡下,有間酒店仔地下有間愛晚亭桑拿中心,入去問價,268 1Q, 348 2Q,先睇女黎左三轉都系中女唔令,部長話晚八點後先多女返,甘算!先打的去大旺公園旁維記酒店訓陣較先,儲足精神+米青先出發去屌爆d令女!

訓飽飽起身都天黑了!冲個令涼再落樓先食飽餵飽個肚子,再去勁出名嘅性地“大旺公園”巡下。

去到個公園黑炆炆,行好耐都冇乜發現,最後系西北角d民房發現約有廿幾件快企中女出沒!開價七至八魚浄屌!有d仲可環保屌。揀左件開八魚高佻四十路義母入房屌,狂渣白滑令大波狂屌爆佢出米青!完事就行出公園再去探險!

路經政德大路金鳳凰酒店旁廣場四樓有間桑拿,上樓系門口問經理開大收588, 可叫去酒店玩就收五魚,見都唔平冇試但有留經理手機備用。

上百度吧查料,話公園附近明珠花園海浪網吧入面有令幼企,即飛撲過去!去到嚇一跳!成個男人天堂甘!目測有4-50件全令幼分批企民房巷內!一有男人入就不斷sales!如回到十年前既向西村!

巡左陣揀左件高佻白滑令川妹子,開價魚半淨屌,包吹要兩魚半,淨屌算!上樓入房女全脫,上床佢先捽小貓,堅左上套勁渣幼嫩彈手大波勁屌爆佢出米青!青春無敵確系冇得彈!

搞完肚餓去左附近食麻辣燙,果件好多快仔幼光顧,有野食有女昅,雙眼同個口兩不誤!食飽再去附近民房巡下。

行到村出入口有間髮記,有件瘦底大波令身型令中女撩九我,開兩魚包環吹,見你甘姣就要調較一下妳先得!

上樓入房有熱水冲涼,洗手上床女先奶蓮,再落力環吹吹到唧唧聲淫聲四起,爽夠上套佢騎上來狂淫叫狂屌,似佢強姦我多d!

然後轉坐蓮邊奶蓮邊屌,想大車佢唔比只可碰碰車!再轉男上出盡力渣住對大波勁屌佢都出唔到!
撩佢加錢環保屌,佢要加多兩魚我嫌貴唔制!繼續出力屌屌極都出唔到,佢最終屈服到加一魚成功!ok,即除套插入屌!
最終環保屌肉撞肉邊屌大波邊屌爆佢出米青!勁爽爆呀!
完事即冲涼著衫比家用,落樓飛的返酒店大較訓!
訓飽明天再戰!

回覆 讚好 不讚 使用道具

好野,大家就係要多些分享,謝謝。

訓醒去食飯,食飽就坐中巴去四會城區,先去東城區城市廣場,師兄報告話果間莞式桑拿就系大中酒店四樓,去到電梯大堂寫桑拿裝修中!冇G運!就去坐車出城區巡下。

坐車到龍城站落,去百度吧淫民介绍去嘅垃圾街,果度系水産同服裝批發市場,通地垃圾所以得其名,巡到舊樓閘門,見都有十幾件中女大媽企,但冇乜可食用,系得兩件輕中勉強可食。

行多陣發現有兩件令幼開價魚半!即捉件令上樓屌,上樓女只除下身,捽小貓上套,就男上大大力渣嫩粉蓮波勁屌爆佢出米青,冇乜服務員勝在後生!

搞完就去附近特個令骨,魚半有vip房有獨立冲涼房同濕蒸機,特鬆哂再蒸一蒸成身舒服晒,呢度冇邪野純正骨享受一下都唔錯。

落樓諗起頭先摩的佬提過新世紀酒店有莞式玩,即坐摩的去到左即上桑拿中心。入房後等陣黎件中女,即call經理話要莞式(之前打過去問過),之後經理帶左7件女入黎,2件收六魚,其餘收七魚。

揀左件收六魚樣令細粒海南令幼,服務流程同以前常平莞式差不多,服侍態度好,前後侍浴,環吹波推舌吻乜都齊(系冇DL),90分鐘2Q,頭Q乜招式屌齊好有gf feel!出左頭Q再冲涼休息下,佢又按一陣再黎第二Q!

出完2Q大大滿足心身舒暢,落樓打的返酒店好好訓番較先!

多謝分享

ching pm 經理 contact🙇🙇

回復 skcat #2 的帖子

玩得開心,期待下期報告。

嘩!又吊到飛起!
但我邊有咁多米青?

回復 skcat #4 的帖子

內容十分精彩

四會甘大,🈶️沒有精確的地區?

四會好大,️有沒有精確的地區?

k1234k1234 發表於 2017-8-10 09:26

四會甘大,🈶️沒有精確的地區?

冇呀,我都系開百度地圖app跟住去!

zhenxieyi 發表於 2017-8-10 11:57
四會好大,️有沒有精確的地區?

頭part系四會大旺區城區,
後段系四會市城區。好易揎的!

回復 skcat #2 的帖子

多谢分享

再一次多谢分享

多謝分享

多謝精彩分享。

多謝師兄分享  開頭企企7至8魚是多少錢 之後的幼幼魚半又是多少錢?

grass2 發表於 2017-8-11 23:06
多謝師兄分享  開頭企企7至8魚是多少錢 之後的幼幼魚半又是多少錢?

謝謝grass2兄捧場及提醒, 我打錯字了, 應該係7至8草, 現在改不了, 找不到編輯按鈕! 想更正都唔得!

謝謝大家捧場,有興趣同行下周四出發既四會大旺屌西之旅,請盡快報名!