candy~~~~High到佢呻吟聲都亂晒籠~~~

名稱: candy
地區: 荃灣
網址: //141-hk.com/zh/A57567-炮台山-兼職女郎-candy.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

candy
1 P7 _# L, \1 {
0 L% \+ c( H) _, Z0 F) C2 I入房招呼熱情,除衫放好後就拖住我隻手去沖涼,仔細洗乾淨,玩吓波推,眼神好嫵媚,夠晒姣,我就係鐘意咁樣玩法,感到佢粒Lin都硬埋,再夾腸玩水中簫,吹功好掂,一流水準,深喉吸啜,奶吓旦旦,又望吓我,見我陶醉緊,仲加多兩錢肉緊,不得了,要叫停佢。& }0 O( j0 k" @, {
上床休息一陣,candy好識做,瞓我則邊同我傾偈,掃我全身,又靠近我錫吓我粒Lin,摸住JerJer撫摸,軟軟嘅細佬又再次抬起頭來,佢大有深意望一望我,趴落去奶我支棍,個樣真係姣到出汁,細佬再一次插入佢個口,感受住佢強勁吸啜力,深入錢出,來來回回幾次,正到我好想玩口爆,不過靚女當前,唔插吓佢點對着住自己。5 t. M; V% o3 Y* F; ^

3 p9 P' r9 L4 q, w- b. i" d9 v上套主動女上,candy腰力好好,屬一流騎師,不停喺我身上搖UN,時快時慢,陰道好多水,又緊又窄,插入去已夾到我實一實,波波喺我面前Fing吓Fing吓,我捽吓佢兩粒Lin頭,增加佢嘅快感,趴底重重咁呼吸住,証明佢已經來了一次高潮,我轉玩狗仔式,慢慢插入撩起佢第二重慾火,不出所料,Risa屬於姣波格,撩得幾吓已反UN返我轉頭,趷起個屁股開聲要大力D插佢,好!一於捉實個Pat狂插,High到佢呻吟聲都亂晒籠,最後男上,攬住佢快UN一輪,再慢慢大力深入,每一吓都插到好盡,美穴不規律咁夾吓夾吓,又再一次推上高峰,今次我都忍唔住,攬實欲仙欲死嘅俏俏一齊爆了。抖一陣俏內又再服侍我沖涼,有咗親密關係之後,我感到佢更加嫵媚更動人,見到佢滿足個樣,幾想嚟多鑊......!
回復 八仙仔仔 #1 的帖子( H) M# H' t* J7 v
: l; G, _4 g) f$ t- H" S4 [/ P
attractive, thanks
八仙仔仔 發表於 2017-8-9 18:40 ! U/ x6 d1 g3 |- I2 H7 a6 H
candy8 g7 u8 c7 i; E' ~& |: e% I

7 e+ ~% o5 O; C+ B入房招呼熱情,除衫放好後就拖住我隻手去沖涼,仔細洗乾淨,玩吓波推,眼神好嫵媚,夠晒姣,我就係 ...

/ B4 V# Q' n7 w) B9 _0 E# h2 mGreat balls
我要去試試!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-28 18:36