[九龍走地G] 咸記屌爆高佻白滑長腿東北四十路義母

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今晚巡老廟冇景,得牌頭老妖同丑泰企!即轉戰咸記!點解咸記一樣幾靜下……行行下經咸彌路口大新旁巷仔,見一件米七高佻白滑長腿東北四十路義母出現,行下佢打眼色撩九我,問價兩魚包環吹即齊齊上樓去!( e: P! R/ N, p0 a: C
房系翠華樓上令賓館大房,先熱水冲涼洗乾淨小貓,再上床等佢待候我,先用心環吹奶埋旦旦,落力吹奏左6,7分鐘後上套男上插入狂屌!試車牌,初扭臉再加速狂插後漸漸攻破佢櫻桃小咀!4 I1 f* ]( U- F
一路車住黎屌再轉坐蓮邊奶蓮邊屌,又轉狗仔式啪啪啪望住肥大屁股狂屌,屌到佢話爽死了插得好深!
/ u: e" ]: d# M最終男上瘋狂大車脷曡脷,車住黎屌爆佢出米青!舒服到不得了!1 R; F' v* f1 \* s9 d
一定要推介俾龜丞相試,齊齊食好野!
回復 skcat #1 的帖子
/ S3 y  a- n, {. y, K3 l, d
! S2 w/ {7 m5 s) C( W6 E) w咸記即係油麻地咸美頓街,碧街及上海,砵蘭街窩打老道一帶既伯伯性地!平時你經過都會見好多伯伯坐公園及店旁或企係度昅女,碧街同砵蘭街交界更有一班妓評家長駐!
回覆 讚好 不讚 使用道具

Thanks.+ p1 [6 ^& M1 V
猫哥在呢到分享吧!好過去跌吉台!

$ a8 X! Y# H* }* }7 G! c" n
  c4 ^' v& r5 Y; xthanks for sharing ching

Thank you for sharing ching

多謝米青包膠

估唔到呢度見到貓兄
* E2 H% ]) |; f3 A1 X* O咩時間會見到呢件東北義母

! V* y; l8 d; o; Q, ]8 l8 H& `: ~8 |6 g6 j3 b8 V# P5 c
正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正

回復 greatpen #3 的帖子0 g! |) K8 ~" G# \! k% g7 j- I) L; K

: y  [" R1 u2 y0 n  g" K6 s謝謝支持!呢度正好多!D臺麻能煩!

Q& c. G3 `4 K4 N2 D5 m6 M+ O9 [& P+ j

6 \) K/ H% C! M& D( D; }琴晚約十點左右見佢!系翠華至咸街一帶出沒,房系翠華樓上令賓館大房!

多謝ching分享

貓哥厲害啊

回復 skcat #1 的帖子5 x  F% l& {2 {7 s# [& Y# E9 x
8 G! O2 t3 E) s+ I% e
好嘢師兄,熟女我也想找

多謝ching分享

謝謝大家支持捧場!有性趣屌爆東北令義母就夜晚九,十點度去咸記巡下!佢中意企咸街近彌敦道大新bank旁條巷仔!佢唔like企翠華話多妓評家昅住晒!

用手機回應 skcat #16 的帖子
1 H' W( r2 M$ p9 t  t+ c' }! B# L, X' ~3 _2 m4 Y1 A4 A) T% T
貓哥4 |; S( h" r9 E: `5 r
件東北義母著咩3,等等捕佢

* \; L: w% q  n6 O* f8 |7 w
achilies 發表於 2017-8-10 21:23
' g* x6 ?9 D+ o& a& H& [6 n用手機回應 skcat #16 的帖子+ |6 g) x5 v) R+ v( _

/ Z6 r5 Z1 s/ T4 U貓哥
0 B, [: n% N4 Z. J2 }6 y( O
; v6 ~9 V4 @9 `% f2 t/ j0 V3 d2 R$ \
今晚未見佢蹤影!琴晚著白短袖衫藍長牛,金毛長髮高佻身型幾令!

又義母 @@ 有冇你以前系discuss 介紹果個觀塘咁正先?

回復 applelonglong #19 的帖子
3 Z6 f0 `$ m" P2 O3 O8 Q. P0 _3 A/ i2 |" H. F/ f# O/ T2 H4 a
呢件正過之前觀塘食果件義母, 服務比佢更正! 咩招式都玩得又聽話又勁姣! 各位放心去馬食用吧 !!!