[九龍走地G] 咸記屌爆高佻白滑長腿東北四十路義母

尋晚又見到另一件義母幾正!米六有肉地白滑大波出沒上海街段理想酒店一帶!義母迷可留意一下!
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 skcat #21 的帖子9 E" W; j- l- W% Z! S# b7 E

$ l! q/ C' Z5 Y* |8 h義母好似好正咁

& B/ c8 G! {" }; D5 ]
真識貨!系勁堅正!識屌既一定要屌義母!包你回味無窮!

回復 skcat #23 的帖子2 t/ X# p& s0 x
% L) E5 j6 I: V4 ^* [4 i
唔好意思師兄,我未試過食企企,敢問義母即係點架?
" ]( t7 ^2 u1 Q人妻?

丫賤 發表於 2017-8-12 20:18 : Q* K2 {7 u& b6 B7 e/ D
回復 skcat #23 的帖子
8 X7 u) a" x+ G4 g# ~. D9 S, _! Y" E* Y2 Q6 _: L
唔好意思師兄,我未試過食企企,敢問義母即係點架?

+ x) h; @! H7 G1 A% y未試過就要去試下!包你再三回味!你上goole查下“四十路義母”呀!睇到你就知道堅正啦!

skcat 發表於 2017-8-12 20:50
) B! k7 B" ^4 M& V6 B6 b/ h0 M  J未試過就要去試下!包你再三回味!你上goole查下“四十路義母”呀!睇到你就知道堅正啦!

. Q( I* `# X9 [2魚包環吹咁底?
' h* s# o  B, @

處女座沙加 發表於 2017-8-15 11:38
6 S* o2 ~1 m& I5 @" M2 Y2魚包環吹咁底?
% T, f7 |& k# G+ E* \& Q3 V7 N
系呀!仲要招呼好態度服務一流!好過去141食貴G仲要受氣!

好似好正咁,貓兄知唔知義母幾時會再黎架?得如呢兩日行過都見過有高佻中,唔肯定係咪長駐老妖。

ycchan 發表於 2017-8-15 14:50 2 Q) c, k* K0 C& o; g5 l; \$ d) F
好似好正咁,貓兄知唔知義母幾時會再黎架?得如呢兩日行過都見過有高佻中,唔肯定係咪長駐老妖。

0 }% K8 K. W5 ]$ }佢企大新巷仔旁,上翠華旁賓館,我呢兩日都唔見佢。得魚高佻中我唔覺有,系咪長駐老妖睇多幾日就知,來來去去果班似站崗女兵甘!

回復 skcat #25 的帖子
# @8 L* l8 y2 k. j  b2 D$ D$ l. l4 T% Y$ B5 L
Ching 我同你口味一樣!! lol

2qstuken 發表於 2017-9-29 01:42
/ `) p$ F8 T$ ~! G回復 skcat #25 的帖子
: {" Y4 v6 |2 x0 s7 H, k/ x$ T
; a! k4 X; h. f6 X7 m& SChing 我同你口味一樣!! lol

& Y% e( W7 s2 m& w英雄口味略同!你真識食!得閑快去咸記開大餐啦!

四十路義母

回復 skcat #1 的帖子
& L7 b: _( a+ Q* a. M( j
5 P* Q. T  ?; ]6 b4 B; K/ B3 P多謝ching分享

多謝ching分享

自己30歲左右,次次行過無女撩
2 \( N9 y/ a1 s- Y6 Y- P) s0 E9 n! D) W2 ^$ u) J: v' h0 x
是否只撩60-70歲伯伯/ S% n( v- W" U+ i4 A6 K

1 y8 ~7 V$ c' t! J2 Y4 W) d

- S; l5 K* v4 i& V0 A, _9 B
Thank you for sharing ching

多謝分享

👍👍👍

今晚去捕下先

有料師兄,good post