[唱K-GF] 平民會所二

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

前晩同班老友食完飯,話題都係事業女人同玩,講下講下我就提議去平民會所,今次是另一班朋友,他們跟我一樣平常只玩開佐敦旺角場,今次見我講到有聲有色,決定一試,飯後馬上call 大班留房,大班話最好快D,今晚好多客,約十點左右我哋一行五人便衝去尖東了。
話說我地依班老人家都見識過八九十年代尖東夜埸光輝年代,事隔咁多年再到老尖跳舞,大家好像有翻當年既感覺,我唔識點形容,只係好似時光倒流一樣,唯一分別係我地成班嗰肚腩大咗但銀包錢多咗😅

先前大班話當晚爆埸只有細房,但今次去到又比佢班到間中房,房間跟我第一次去一樣新浄,基本連女十個人絕對坐得舒服,例牌叫完洒水𢵧女,當晚明顯女比我第一次去小,大班話大部份都入咗房,要有客走先再有多D女,當晚可選擇大概有二十個,其實依二十個當中,我可以話全部好過一般佐敦旺角細場,其中有六七個絶對可食用,當晚第一𨍭我兩個朋友馬上𢵧啱,而我有一個朋友嗰晚鬼上身咁話無moon坐女,我理西得佢,剩係同佢講唔坐女都要夾洒錢!剩底我和另一友人繼續等女,再多一轉六七個之後就再無女入黎,我完全感受到古語有話贪字得個貧既道理,如果唔係第一次咁多選擇,我係絕對第一轉就𢵧到,就係諗住繼續有好嘢,終於嗰晚我係食白果!
雖然再無女入黎但係我哋五條佬兩件女都玩得好開心,值得一讚女女唔係坐你,但你唔過份抽下水佢地絶對唔介意,成晚大家飮洒唱歌氣氛好好,到差不多過咗一個半鐘,大班再帶幾件剛落台入黎,我朋友九秒九就𢵧咗,而我最後都無𢵧,原因係第一我已經開始醉醉哋,第二嗰晚打算坐兩嗰鐘,咁遲先𢵧到時又唔知走定唔走好,所以全晚小弟係食白果!

好開心過咗兩粒鐘,大班入黎問要不要加鐘,我正想話埋單之際我兩個朋友不約而同話一定加,要玩多part,我吊吖,最初就係依兩條PK,話會早走唔好咁夜害我女都無𢵧,依家就玩能到唔願走,真係吹能漲!

如事者又過咗一個鐘,大家都好能醉,所以我決定埋單,問題係女銭係七舊兩個鐘,依家坐咗三個鐘,好似有D唔底,但大班好主動話比我哋聽,因有兩條女加多一part但只係坐咗一個鐘,所以第二part只比五舊,唔駛比七舊,所以三粒鐘女錢係700+500=1200,雖然第二part係感覺貴咗舊半,但我都覺得公道,底讃!全程三個鐘我諗飲咗四打啤酒,大班話佢送咗兩set,我都無睇張單,因為覺得總數好很合理,係2750,比多五條貼士齊頭2800,除翻五條儍佬每人560,我真係無嘢講,基本同去Newway 唱K價差唔多,所以嗰晩有坐女part 半既消費1760, 坐女一part 既1260,無坐女如我既560,我真係諗唔到尖沙咀仲有無其他場平過佢?!

總括來説仍然保持水準,價錢合理,短期會再去,我諗會係我今期主埸,都係嗰句,唔使問我地點,我再去多兩次無伏會私訊給資深會員地歩,希望將來大家玩得開心。
回復 bbben #1 的帖子

thank you for your great report
回覆 讚好 不讚 使用道具

精彩報告..

靠得住喎C HING!

靠得住喎C HING!

價錢靚仔啵

Very good place and worth to go

平在多人分攤女錢,不過如果開心玩到,刀夠

多謝師兄分享

睇落幾好玩

bbben 發表於 2017-8-10 14:54
前晩同班老友食完飯,話題都係事業女人同玩,講下講下我就提議去平民會所,今次是另一班朋友,他們跟我一樣 ...

女錢兩粒鐘七舊真係平到冇朋友!仲要係老尖!
希望我都會喺 CHING 「資深會員」個 list 啦。

多謝師兄分享~ 正地方

價錢吸引,多謝師兄報告。

回復 bbben #1 的帖子

thanks for great report ching

cyberkencyber 發表於 2017-8-10 22:59

我都希望成為資深會員
請加我...!

價錢吸引,希望我都會喺 CHING 「資深會員」個 list 啦

bbben 發表於 2017-8-10 22:09
其實女錢自已坐自已比,無話平分,洒錢女錢幾多我都寫埋,平貴自己衡量。

眼殘睇錯左😅😅

唔知間場有冇茶舞?如果有而質素ok就真係去得過

多謝師兄分享

cyberkencyber 發表於 2017-8-10 22:59

Ching, 你一定係這裡元老級,我多去兩次如果keep到無伏一定跟你分享