[九龍走地G] 咸妙情報站1(交流分享咸記及老廟資訊齊齊食好野)

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

; p/ v! R5 T1 S7 B' {' `7 v5 ^% F/ y
歡迎大家多d入黎分享情報及包膠!有乜令中令幼出沒即時報上!- Y2 n7 D' G! v/ t( P1 s; p
等大家齊齊食好野!" a* F( G/ ]2 f; c
咸=油麻地咸美頓街一帶 (油麻地地鐵碧街出口)
$ [  Y; Z# o% @  l妙=廟街近佐敦一帶(佐敦地鐵站A裕華國貨出口)
咸記午市一片死寂,老妖都冇乜,今晚預計冇景多!
4 _0 |0 ?* Q; V5 {6 @- ]9 d4 Y老妙午市牌頭四妖,b位及單眼冇,li姐一丑中,0波三妖!大舊果檔都冇!0 R3 c' N4 y% b  D% H# T. N, h; `
好人一周掃足四日,有冇搞錯?!
回覆 讚好 不讚 使用道具

咸記今晚有點冷清,翠華有四妖,咸公旁有件米六瘦底有肉地中算可食,中港兩小肥中一般,得魚兩妖,電鑽一妖,襪鋪兩妖!

架仔城見三妖,理想見一件好肉白滑大波義母啱食!窩公又系g毛都冇條!

老妙今晚牌頭五妖,b位冇,單眼冇,li姐冇,0波一泰,大舊冇!; y1 J- g/ D. }8 J. |
風繼續吹!返歸打飛機好過!

單眼德生大押旁一肥中,另一高佻花裙中勉力可食!北海見一金毛高佻瘦中,另一超級大肥妖!街市未開!

多謝ching分享 之前都有件米7度既婦人 廋底大波 但現在好耐都未見過好野

! e8 h6 R* ^" u- u# e
所話見到好野要即食!回頭可能G毛都冇條!供港活令G短缺!唯獨大量老妖獨霸咸妙!SO SAD!

見到有件白色冇袖,短群(褲) 著高跟鞋唔錯,同佢互望左幾眼

achilies 發表於 2017-8-10 21:34
  u! z3 O# a; f6 D2 K見到有件白色冇袖,短群(褲) 著高跟鞋唔錯,同佢互望左幾眼

; n, V! `% U# M( t3 e. n系咩位置見到?啱心水就問好價同包乜服務,ok就即上馬啦!今晚少女!

用手機回應 skcat #10 的帖子
2 M: }7 U! V* ]' m
  d- X8 Y6 w: B% }. ~岩岩都遊走咸公,但宜家唔見左
8 e* E( t. v7 t想捕獲東北義母先嘛
! n8 e2 e2 ^# k, x8 _- h% h咸公仲有隻烏雞,唔係好大隻果啲

回復 achilies #11 的帖子5 v0 Q. Q2 j& K  j
7 o" X! c3 {+ `1 y' ^) ?
今晚少女出有風,只見長駐妖, 東北義母好旺場好多熟客架! 唔肥烏G我之前係咸公見到只,開三魚但唔係咁吸引無食到! 義母唔係企咸公, 企細村爺過D近大新銀行果條巷!

咸記午市死寂一片,只見架仔城兩妖!極唔尋常嘅禮拜五!

妙記午市牌頭兩妖,b位一幼,單眼光頭佬三幼新女兩可食,li姐四中一克裙細粒令中可食,大舊三中一粉衫白短褲令中可食,果檔兩中一啡裙大波令中可食!市況開始旺了!

今日老妙大旺!掃左甘耐師兄們九痕速落老妙屌爆d令幼令中吧!

用手機回應 skcat #15 的帖子
  P+ A3 `( x+ g% w
- W1 _9 v8 B# [3 G- U. p% P2 C第一次妙記被拒……失落下找粉衫白褲女,除衫後肚大疤,超貧雨,吹要加一魚,堅持唔吹改收半魚,但用盡想像力都吹唔到,仲軟埋……最後打出~跌左三魚!!!

回復 師兄 #17 的帖子# r, n# G- c6 K8 t
  U& O% d. C) y. p! |5 l
三魚!!! 咁貴

師兄 發表於 2017-8-11 15:04 + z% W' N* J3 a2 I* d( G0 [
用手機回應 skcat #15 的帖子
1 G& f+ B6 Y! I2 U
8 {# H  D3 W1 J  L第一次妙記被拒……失落下找粉衫白褲女,除衫後肚大疤,超貧雨,吹要加一魚,堅持唔吹改收半魚,但用盡想像力都吹唔到,仲軟埋……最後打出~跌左三魚!!!
+ }0 i; Z8 W2 ~  W, F$ s! g
so sad,所以樣令未必身材正要講G運!但大舊果件粉衫中女確系姣,今次遇小小挫折,希望你下次好G運可以屌爆件啱心水令中!

weareafinecity 發表於 2017-8-11 15:28 - C/ L# m) ~4 j1 r6 d
回復 師兄 #17 的帖子6 M" T! U' T7 A+ y$ S( u& ^

2 t% n, N  g* m: i8 ]三魚!!! 咁貴

) E) D7 c8 A5 V! d. N而家系甘上下,單眼同大舊檔都系兩魚半淨屌!系得牌頭同街市先有兩魚。膠吹加五草,環吹加一魚。所以貴的話,不如去洗樓禁鐘仔好過!