[九龍走地G] 咸妙情報站1(交流分享咸記及老廟資訊齊齊食好野)

咸記今晚妖氣冲天!咸公兩妖,脆華三妖!得魚四妖!冇新女到令人心傷透!
回覆 讚好 不讚 使用道具

咸記成街都系妖,今晚九痕不宜去,見到硬能都變死能!

妙記今晚牌頭兩妖,b位兩中,單眼光頭佬一中,li姐三中,一克裙瘦中可食,0波兩妖,大舊四中一可食!

易記兩丑中一幼可食收四魚,FL四字三中一高佻大隻輕中可食!

咸記如常老妖多!得魚有三件新輕中,一件米六有肉地克衫短牛輕中可食!

老妙牌頭見一件新女綠裙金毛長髮令中唔錯好旺鐘,一見已被ching生擒捉上樓大戰!

老妙街市開了!G寶七中,肉檔三中,舊菜多冇驚喜!食用度一般!

街市上海街見大粒癦中企面檔旁,另三妖企路口!

企企要三佰,吹要加錢,不如冼樓。

/ H0 e/ R5 ^0 i) k冇法子,家陣老妙企都開兩魚半多,吹又要加錢,勝在方便唔洗好似洗樓甘上上落落行到傻都未必揀啱心水!

skcat 發表於 2017-8-11 16:14
) E1 H) i% t5 c! C而家系甘上下,單眼同大舊檔都系兩魚半淨屌!系得牌頭同街市先有兩魚。膠吹加五草,環吹加一魚。所以貴的話,不如去洗樓禁鐘仔好過!
+ z8 u+ a" v) j6 n$ j: ^
300,我不會囉,乜真有人食嗎?

處女座沙加 發表於 2017-8-12 15:56 6 v+ u! m! O5 Y' x" ~; n* p
300,我不會囉,乜真有人食嗎?
: c$ M( l: H; D/ @7 n6 W
梗系有,家陣單眼,大舊位都開兩魚半,五草加吹都三魚,兩魚包吹多數老妖或丑中,家陣G價飛脹,唔比多d唔得!令人無奈!

咸記黎左一對湖南令中,一件高米七身型令,另一件有d肉地好搶手!房系開心樓上,流連碧砵蘭街一帶,收兩魚淨屌!

老妙今晚牌頭兩妖,街市g寶四中,肉檔一幼四中,單眼一中,光頭佬三幼,快餐對面兩中,吉野對面兩中,大舊三妖!

SK貓師兄 大部分術語都明  但光頭 快餐 大舊唔明

圍她逗奶 發表於 2017-8-13 18:55 . ^/ ^4 Y! T" h
SK貓師兄 大部分術語都明  但光頭 快餐 大舊唔明
7 @6 I$ W' T- u; n
光頭係指單眼佬對面有間電話舖,你會見到有個光頭阿叔帶女睇水

圍她逗奶 發表於 2017-8-13 18:55
6 G0 s! W* E" Q6 ySK貓師兄 大部分術語都明  但光頭 快餐 大舊唔明

H1 _! H  e2 b' m1 b9 k/ ^' s0 k! t光頭佬g頭,企單眼佬涼茶對面手機鋪旁樓梯口;快餐:上海街單眼當鋪過d樓梯口,對面系快餐店仔(肥g頭坐店外);大舊:g頭叫大舊金,女企廟街同南京街交界細ok對面。

ycchan 發表於 2017-8-13 19:18
7 z/ @7 O/ J- j! g光頭係指單眼佬對面有間電話舖,你會見到有個光頭阿叔帶女睇水
1 X, x. _8 ^8 T( S; Y
系呀,呢個g頭好易認,有時會系細肥仔睇。細單眼佬肥仔一個碼嘅。

官塘今晚g況冷清,金橋六件大媽冇件食得;紅van站三輕中,兩件可食;街市斜路兩中,一細粒有肉地中可食!

原來貓兄加盟141