[九龍走地G] 咸妙情報站1(交流分享咸記及老廟資訊齊齊食好野)

* q/ l& _) F" [6 b# H8 \
謝謝or兄捧場,今晚系官塘快企冇啱心水!去左樂昌樓洗樓!屌爆左件湖南白滑長腿米七S身型令model,收四魚包膠吹前後待浴添!勁正!
回覆 讚好 不讚 使用道具

今晚巡均成個官塘,剛到步都有2,3件可食但肚仔餓諗住食完面先再上馬,點知食飽飽再去巡,少左好多女呀!刁!仲冇乜食得落添…………% F/ k- O. y6 S8 E- O; t; `$ r

8 f+ {# B+ _' U) {唯有上樂昌樓洗樓洗勻埋,好多休息或反牌得三分一有開,好多系厚粉中女!巡左一陣見三樓有件寫替工“模特”開番牌,即按鐘一開門眼前一亮!即頭系老尖酒店高鐘級數,有米七高S身型昅手波樣又令,長髮白滑長腿啱晒我!開價四魚包膠吹即入閘!9 A: W- _9 X1 G. b; T
7 Y+ S) V- G# ]  b5 H" L
入去有前後待浴好好招呼,洗好上床先上膠吹,吹得好落力吹功一流,吹左5,6分鐘就騎上黎我邊渣波邊屌;再轉坐蓮邊奶大蓮頭邊屌!
1 ~3 f8 Y# V- e3 P2 U! |! C1 E4 ~) v7 o" V; B* y, U
最終男上渣住對波黎屌,再邊奶白滑長腿邊屌爽到震!想試車牌,扭臉say no,算!最終出盡奶力全力渣波狂屌爆佢出米青!佢話系替工替到聽日,怪唔得個西窿甘窄甘好屌!
4 v: X$ ]: i3 s7 U, e' U+ n. Z. O7 v) x2 E  g, [+ [
洗好著衫比家用,爽夠超滿足落樓去!

咸記午市得魚五妖,有件細粒新女令輕中著間條衫白短裙游走碧街一帶!其他位g毛都冇條!

回復 skcat #1 的帖子
1 B9 x' }0 ^. T$ _0 T8 Y8 Y
( X' b# Q: H5 N' X  Z( p貓哥久仰大名,之前香討追你帖追到呢度

skcat 發表於 2017-8-13 19:49 2 v0 o; a: V' W& O/ v3 f
光頭佬g頭,企單眼佬涼茶對面手機鋪旁樓梯口;快餐:上海街單眼當鋪過d樓梯口,對面系快餐店仔(肥g頭坐店外);大舊:g頭叫大舊金,女企廟街同南京街交界細ok對面。

1 n: ]$ o2 @' o" {% V0 N2 X9 p3 o長知識!!  平日有掃有幫襯 但冇為意KEEPER特徵
) \. o9 T" j" P
5 x1 f  K1 _1 L$ z/ A) x$ vBTW 二魚半泰早排去睇摺左
: s5 l9 T; l1 x3 V9 D/ s個KEEPER轉左去睇魚半泰

samsonson 發表於 2017-8-14 23:09
# s, w8 Y# y5 I8 v$ J, ^8 f, q5 J/ z回復 skcat #1 的帖子; c8 w, _8 J. c2 m8 _
1 @2 a$ a2 n; ?" S$ T3 Z2 n. Q! k- g
貓哥久仰大名,之前香討追你帖追到呢度
1 e: E( v# {7 c+ m9 G# }  x
謝謝你支持同捧場!希望大家分享交流互惠互利,齊齊食好野!

咸記今晚d女好夜先出,三洋茶記旁鎖匙窿一細粒白裙輕令中可食,另一黃裙輕中樣一般尚可。其餘中女大媽一般般!

老妙今晚好寂靜,單眼得一件中,街市G寶六中,一件金毛短髮小肥中唔錯可食,肉檔兩熟中,另牌頭有五,六妖,平記兩妖!

圍她逗奶 發表於 2017-8-14 23:37 ) H/ K. d8 o0 k
長知識!!  平日有掃有幫襯 但冇為意KEEPER特徵
) w  ?5 H1 ~; d: I& H) ^8 Y# B% a8 H- @; e) z
BTW 二魚半泰早排去睇摺左

* j0 R/ c& P# g4 A; \8 P4 s謝謝你捧場,甘又系行過主力昅女多,冇為意唔出奇!8 d' v$ |7 x3 W5 y+ U- V
0波呢檔泰企收得又貴,質素同服務麻麻,摺埋系預左,人地食樓上泰先魚半你憑乜叫多一魚?

skcat 發表於 2017-8-15 10:59 8 z% y5 r; N2 ?' j! a& ^, C
謝謝你捧場,甘又系行過主力昅女多,冇為意唔出奇!
& I2 y$ C0 L- C) _8 S5 E1 f9 w0波呢檔泰企收得又貴,質素同服務麻麻,摺埋系預左,人地食樓上泰先魚半你憑乜叫多一魚?
' Y/ ^) I" O" M
貓爺,我本身都係香討睇開你po,冇左你香討靜哂
& e, V! ?0 v. [, ?5 l0 `1 [; o  \係呢,魚半泰近咩位置?

Chunxdd 發表於 2017-8-15 11:52
" {5 ]: T% M( \) i貓爺,我本身都係香討睇開你po,冇左你香討靜哂
* @$ q0 L! F, Y8 F# W/ v& y; C係呢,魚半泰近咩位置?

0 I  d+ i0 q: e6 e: n香討成日ban人account, 我冇去好9耐-

處女座沙加 發表於 2017-8-15 12:10 " R6 k8 M5 }9 z" k1 d7 O* n
香討成日ban人account, 我冇去好9耐-

1 a. w. r' N  M3 D; W, V但係香土都有人提話呢度如果亂推post都會ban...

咸記午市靜英英,得幾隻妖同丑大媽!不去也罷!

Chunxdd 發表於 2017-8-15 11:52
( Q: L$ j/ b2 O9 g; N/ @貓爺,我本身都係香討睇開你po,冇左你香討靜哂& @  ~, d' d3 j& t
係呢,魚半泰近咩位置?

6 s$ p$ p8 `7 Y8 V0 [. g/ C2 N. P# M謝謝你捧場,而家我就少去睇。& L& R8 C3 o! }) V$ Q& B
魚半泰系廟街南段左邊最多,大舊位三檔,li姐兩檔,單眼同b位各一檔;右邊得雀館旁有兩檔,見有阿叔阿婆坐樓梯口就系,要上樓睇女既!得麗晶(近單眼)果檔收魚六!

處女座沙加 發表於 2017-8-15 12:10
0 j. A$ F0 J' r% X! J) g香討成日ban人account, 我冇去好9耐-
( u4 ~6 L8 n9 M( J  ~% u
所以呢度最好,唔會甘麻能煩又乜又七,阻九住我地分享gg情報!

貓 c hing,我本身都係香討睇開你po

sunnyon 發表於 2017-8-15 17:53
7 {) t3 }: W) k! j: u, c" U貓 c hing,我本身都係香討睇開你po
6 o: S- q; ~7 H6 @( i' C
我都係,唔係貓兄我都唔知咸廟呢個淫民性地

sunnyon 發表於 2017-8-15 17:53
& x/ ]# l6 A: ~# ], G5 s貓 c hing,我本身都係香討睇開你po

9 I  x5 a' Y, S2 s0 t' S謝謝sunnyon兄捧場支持!我會繼續努力報多d正野比大家!

咸記今晚依舊死寂,只見幾妖出沒令人心灰意冷!

老妙今晚牌頭五妖,b位冇,單眼三中,li姐兩中,0波一妖(泰企已收皮),大舊冇!市況淡靜夜d黎好過!