[九龍走地G] 咸妙情報站1(交流分享咸記及老廟資訊齊齊食好野)

老妙單眼光頭佬大晒冷!五中兩幼過半可食收兩魚半!b位得一件中!街市未開!
回覆 讚好 不讚 使用道具

7 z) u5 T, c$ V+ i* e& x3 p
我今晚會出去搵食, 但對於各位既代號,我真係吾係好明Tim ,光頭佬係邊,我想食幼幼

marcoforever 發表於 2017-8-15 21:01
- G3 L  ^+ Q" A我今晚會出去搵食, 但對於各位既代號,我真係吾係好明Tim ,光頭佬係邊,我想食幼幼
: m4 \) d2 E# ?. u* B+ l
幼幼定義是很廣闊的

回復 jokerjoe #63 的帖子! T5 s9 O3 o# ^% b* D0 b

7 E$ y8 V+ _! b# P3 {哈哈,我定義係18至23

marcoforever 發表於 2017-8-15 21:20
( T6 q4 h0 Z( X回復 jokerjoe #63 的帖子
! R6 O3 U2 _$ p$ @/ X& R! V
. o2 Z( D8 C* y哈哈,我定義係18至23

; x. H" ]8 L. ?太窄了

回復 jokerjoe #65 的帖子
0 R! R, P( L6 S: A1 i& I1 V% |% j- B- m! h7 }( y7 ^( E) r1 w
吾緊要啦,我一陣出去睇下,之後睇下 報告比大家知

marcoforever 發表於 2017-8-15 22:01
2 D: ?2 f% `/ I% M0 U) z7 X: u2 @! T我今晚會出去搵食, 但對於各位既代號,我真係吾係好明Tim ,光頭佬係邊,我想食幼幼
1 W  A+ M) g& W. {3 s5 Q
系老妙中段單眼佬涼茶對面手機鋪旁樓梯口!

貓兄,順便請教吉野係咪都有女,如有通常企邊度?
/ @0 o+ X" n) b5 W  u我好多時11點都唔見有女,唔通要好夜先出黎?

marcoforever 發表於 2017-8-15 21:31 ( R# |& o, e# Z% l
回復 jokerjoe #65 的帖子; k5 J0 b9 C7 }+ h" |4 }# |. d$ w

+ s7 D. v3 T) R- W4 t吾緊要啦,我一陣出去睇下,之後睇下 報告比大家知
. d: R9 Y- e) l
你好彩,有一件啱你,可以話超幼,廣闊定義嚟講

ycchan 發表於 2017-8-15 22:58 8 B( x6 r/ |6 m7 J; D
貓兄,順便請教吉野係咪都有女,如有通常企邊度?
: H5 {  Y7 ^3 k+ u& \2 R我好多時11點都唔見有女,唔通要好夜先出黎?
( O- p9 C6 q, \+ m1 k
吉野對面有女(輕及熟中女多),收兩魚半包膠吹服務穩陣少伏,多數凌晨後先開檔,有時有風會夜d開,11點去多數冇!

回復 skcat #67 的帖子
! q& Y8 N: e* z. v3 ~- R  P: a8 t2 ^, g0 X! X0 [
我係現場,感謝,正在等待中

依家慾檔G寶愈來愈飄忽 9點鐘都唔開6 S+ y7 `& R( ~( i! v

6 h% d! f% i% N) _+ ^* I" z- I以前9點去到已群G亂舞
5 q. c/ g2 c' Q8 ?# c& y; a( k# o7 Z' s9 @% J+ e
個人認為慾檔G寶算係老妙最高質果兩個檔位

BTW G寶前少少既面檔 可能唔夠生意6 x/ T  F. l9 \- y) V
, U: |! L: a3 ?  g, }6 j9 W
成日都兩魚包膠吹  女算後生中挺  相當抵食

marcoforever 發表於 2017-8-15 23:22
9 D, w" S% |! K9 n* B4 F回復 skcat #67 的帖子; S) A1 E7 X/ ~) J6 R1 X

& F$ U) I1 e, J% l$ C5 ?/ J- @我係現場,感謝,正在等待中

* t8 ^# {, D' j7 i# W2 d. e俾好料你,街市佳寶有件米六金毛妖后頭小肥令輕中,服務唔錯兩魚包膠吹,乜招式都玩得又可奶蓮兼唔催鐘!呢期心水推介!

圍她逗奶 發表於 2017-8-15 23:24 / D0 F& q$ |; d7 w: g: d. k
依家慾檔G寶愈來愈飄忽 9點鐘都唔開
7 s7 V9 F# w+ b+ J3 }
, W9 d' [& `, Z以前9點去到已群G亂舞
; E" T  L+ H* G$ T4 O) Y9 E4 N& w
冇計而家成日打風,G頭小路又驚死甘寧願遲開費時搏!
6 e' V/ `, L- k# \/ v
5 Z- C/ y# Y5 @/ G. FG寶肉檔系算好d, 但單眼肥仔同光頭佬偶有佳作,有時大舊同吉野都有好野但而家比較少了!以前果檔(只開日頭)都食過幾件令幼窿窄回味無窮!

回復 skcat #70 的帖子. W* n0 p- a5 Q3 _

/ ^7 L. M3 d0 X多謝解說,貓兄為咸廟親善大使當之無愧

我企左概一小時, 係師兄講既涼茶店係有相對後生 , 但我諗都2尾,加樣我吾like , 但就見到一個幾靚仲好後生係度講電話,但佢完全無反應加 疑似聽日廣東話,所以我都係無主動, 算了 ,我現去三街

marcoforever 發表於 2017-8-16 00:04 5 h3 I) p$ L* B# D. u
我企左概一小時, 係師兄講既涼茶店係有相對後生 , 但我諗都2尾,加樣我吾like , 但就見到一個幾靚仲好後生係度講電話,但佢完全無反應加 疑似聽日廣東話,所以我都係無主動, 算了 ,我現去三街
8 G$ t& _, I( O$ h# U
有時未必啱心水架, 如果無反應就費時搏啦, 分分鐘係港女撩到佢後果可大可小! 無啱去第時覓食先至係王道!叻仔!

圍她逗奶 發表於 2017-8-15 23:26 0 e5 H+ I3 v4 S; P0 M' W9 G
BTW G寶前少少既面檔 可能唔夠生意. x) p0 ?. [% G5 z1 I' _) A* {5 M
6 C% j( g% c  E- J) g8 g$ E2 X& n
成日都兩魚包膠吹  女算後生中挺  相當抵食
5 @+ `6 }8 R, Q3 W; X8 G  x1 F
我反而無試G寶面檔D女, 大佬試過有件大粒癦瘦底輕中話唔錯喎, 我都唔係咁岩心水始終未去過果度開餐囉!

係三街企緊,不過人型都吾多隻,好小女,我諗都係白果多