[九龍走地G] 咸妙情報站1(交流分享咸記及老廟資訊齊齊食好野)

溫馨提示 G寶勁DM埃及妖后又黎嘞5 X- C# N* ?  b6 |" Y  m

, B. e# O% \6 J$ g各CHING請睇路
回覆 讚好 不讚 使用道具

深仔三件,有兩件中,一件札馬尾,白t有波高腰裙.一件長髮齊陰高挑幼腰.身材唔錯可吃.游走咸公深仔,不過要出公海沖涼,自已考慮
) z5 Y3 r' z( J& W& h& G1 `8 a, E5 D美心有件窄身短裙.中可吃
& }% x1 p; g! e/ J) k兩送飯有件輕中可吃
0 Q6 r; x; V" I' {3 J* d7 l+ o6 W% E保齡有件金短髮輕中.低胸加外套.黑西褲.可吃2 e7 s! C  f( Q; c2 c7 w

8 p6 G- s0 @5 o: k$ P& S公海沖涼?使唔使自帶毛巾沖涼液?

處女座沙加 發表於 2017-10-20 09:05
) b. ^, ^0 O6 S2 H1 Q- T+ r! ]  ]公海沖涼?使唔使自帶毛巾沖涼液?
, P% }2 ~( |) k3 O8 e: {3 n6 A
唔駛,不過要9fling fling出去廳厠所沖涼

咸記午市少女,只見咸公有4,5件中女大媽唔令既,想食好嘅可以慳番唔使去!

老妙午市牌頭五妖一中,b位兩幼一克裙幼幾令,單眼兩中唔掂,li姐一肥一瘦矮中,0波兩妖,大舊兩中一高一矮,果檔兩肥丑中!

圍她逗奶 發表於 2017-10-20 01:58 7 n, h. A( v( b' d
溫馨提示 G寶勁DM埃及妖后又黎嘞" {+ c$ l% s+ Y' ]% M0 X2 q5 @

. `6 g. g7 g. [# Q各CHING請睇路

2 d5 q$ T0 c5 P* n, g妖后頭連身白裙,細細粒果件?

簫邦 發表於 2017-10-20 08:24
+ y3 |- Q4 G! u0 P深仔三件,有兩件中,一件札馬尾,白t有波高腰裙.一件長髮齊陰高挑幼腰.身材唔錯可吃.游走咸公深仔,不過要出公 ...
4 K. @" P; J, n$ e5 M+ f4 @
估唔到咸記甘夜有好野出沒!昨晚跟唐唐去左KT,去反卓剛到大波東北輕中!可環吹服務一流收兩魚半家用。

咸記今晚有十幾件中女大媽胸群而出!主要游走咸公上街一帶!

moneybaba 發表於 2017-10-20 15:56
. d* J- E! L1 }2 F7 v+ E兩穴,最近多左女做後花園一樓一
  @) H; f1 ]5 v9 l/ _) l: V
: j! k# `. u$ h( W9 }8 q% w1 \元朗去過幾次,果邊走地麻麻近西鐵站

1 [  x( Y) O( F& r屌得後門既141顔值麻麻地!! k0 N+ h4 \- F% {4 V
元朗差婆兩魚系甘上下,想食靚差可以去老尖酒吧撞下運氣呀!

老妙今晚牌頭七妖,b位一中一幼,單眼七中,li姐三肥妖,0波冇,大舊三中一高兩好矮!

moneybaba 發表於 2017-10-20 17:28
& _3 P' @4 _& @* V/ L咸記有隻帶眼鏡輕中白衫,成個淫賤老師咁4 ^0 z. c* H* l# R

* \% `# z: ]2 m7 y; @有眼鏡控不防去睇睇

6 K/ {! s! ?2 }# B我經常咸公有見到但顔值一般,所以生意麻麻,咸記黎講算後生!

skcat 發表於 2017-10-20 13:32
" x% \$ l9 m8 G估唔到咸記甘夜有好野出沒!昨晚跟唐唐去左KT,去反卓剛到大波東北輕中!可環吹服務一流收兩魚半家用。
, E6 r' O& H4 T
下午見的,
5 g, [' a* N' s2 D1 Ukt幾常有好野

moneybaba 發表於 2017-10-20 17:28
& w+ n* s/ n( z/ e( e' B咸記有隻帶眼鏡輕中白衫,成個淫賤老師咁
5 R6 c0 W- e$ a% o! W0 H0 K. T5 j0 x. W. ^) k; r' R# ~8 C0 t; j% K& t
有眼鏡控不防去睇睇

E2 `% p5 y3 |+ f0 T忠講四眼妹,不過樣真普通

有冇口味手足試過老廟D黑妹/婆?

moneybaba 發表於 2017-10-21 12:03 5 m- u; P6 _# c) y; K+ M/ v
黑妹依味野食過就算

4 w! A( v4 k7 z) j/ o0 z. E2 k巴打邊度食過? 玩慣一仔,未試過企企

簫邦 發表於 2017-10-21 07:22
$ l8 Q+ Q+ Q8 g6 v: P下午見的,  k2 d& l: @' a! ]4 m" L( q: R
kt幾常有好野
( r" ^" w) }. V5 U9 o0 D
我多數夜晚去咸記,下午好少去所以見唔到。kt家陣系多左d好野,所以都去多左。