[九龍走地G] 咸妙情報站1(交流分享咸記及老廟資訊齊齊食好野)

( r5 c% G% H, G! Y2 a, [冇景去見興洗樓或指壓嘛,今晚系好靜冇乜女唔知搞乜鬼!景況不妙!
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 skcat #81 的帖子
4 d; D; |5 U3 q. d+ B5 X. k9 c9 n
: |0 e# m; B! T! n" u上緊建興了

留名睇野

咸記午市旺左d,見多左中女大媽出沒,咸公一帶有件瘦底健康膚色東北令輕中可食,其餘位一般,妖有但唔多!

skcat 發表於 2017-8-16 00:27
9 t8 B  ]$ L% _' a) q* D5 ^6 z* N我反而無試G寶面檔D女, 大佬試過有件大粒癦瘦底輕中話唔錯喎, 我都唔係咁岩心水始終未去過果度開餐囉!
! D# g* Y* m1 g% x$ A$ R
大粒墨我食過 係唔錯既 美中不足係D叫聲假D

以後出發前都係睇睇貓哥既風暴消息
$ ~0 W7 H# E& p+ u% h+ v( ?唔洗白行

圍她逗奶 發表於 2017-8-16 19:51
2 P3 z; `/ M2 c5 I, J) r大粒墨我食過 係唔錯既 美中不足係D叫聲假D

4 H. c" \& B& o- F$ _1 b算唔錯啦!講真有邊個叫聲真,成日做都冇晒feeling!

剛食飽路經上海街近朗豪坊後面,見老妙麗姐同佢條仔四眼佬牽手行街。
1 D+ [' @; F" j5 K  Q9 l經四街,後面公園好多新貨令幼,令中到,九痕可以去昅下!

咸記今晚好多中女大媽出沒,但可食度偏低!

老妙今晚牌頭至北海十幾妖出沒,b位冇,單眼一四眼幼一妖,li姐一肥中一克裙輕中可食,0波三泰企開番加一妖,大舊一肥中!

skcat 發表於 2017-8-16 20:17 , I8 q* j4 [% G1 M
剛食飽路經上海街近朗豪坊後面,見老妙麗姐同佢條仔四眼佬牽手行街。
  Y5 b5 m  R7 M* V經四街,後面公園好多新貨令幼,令中到,九痕可以去昅下!
  y4 w' ~7 G1 s+ R( f  _3 Y
四街係咪即係十字路口柒仔果頭?) V: f( q5 ?" V: C

9 }9 `- Y( h) H" G) s: U1 B八九點去 毛都冇條  係咪好夜開?

圍她逗奶 發表於 2017-8-16 23:34
& S$ Y' z3 S. D0 T3 e9 g8 H( `% t四街係咪即係十字路口柒仔果頭?, g( D/ I5 ?' ~& [! R, |

( S4 O1 D  `9 p" U八九點去 毛都冇條  係咪好夜開?
% D+ \! Q0 ^  c8 U2 C3 x( E
上海豉油街交界,龍濤閣轉入去,今晚d女坐晒內街公園仔,冇以前甘坐晒兩邊凳仔排排坐,似有d風!

我放大假北上出征去!大家有好野記得出帖分享下!

skcat 發表於 2017-8-16 20:17
3 f) N9 N: F; V( r% b* h. n剛食飽路經上海街近朗豪坊後面,見老妙麗姐同佢條仔四眼佬牽手行街。9 ^% u, g6 z% P: ?& \) B2 i
經四街,後面公園好多新貨令幼,令中到,九痕可以去昅下!
# T  d! t$ Y6 D3 S
放左出黎啦

moneybaba 發表於 2017-8-18 00:30 8 Z/ z: Y1 C. r$ M/ D$ d: `
今日晚上6,7時老妙無貨賣,泰都無,依兩日係咸街見到隻黑連身高近米7 瘦底 四十路有無師兄試過. G; B3 Z: I  o: k
3 K& Y4 ^! W  `2 C( m
琴晚9時ok外兩隻泰貨麻麻

* Y2 `" n4 J7 G' r- O, g7 [* N佢企咸街邊頭舖頭?係咪相頭ok?我weekend都想去探險食高中女