[九龍走地G] 咸妙情報站1(交流分享咸記及老廟資訊齊齊食好野)

回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 moneybaba #101 的帖子/ i- W9 }- |8 o3 K
; s2 b- l3 W. e4 v' U0 }
落黎屌屌佢

食完飯,陣間揸車去老妙行行先😊
0 B/ i) v8 j& ^, k3 X% m& |多謝師兄情報

moneybaba 發表於 2017-8-18 20:23
4 \6 S9 W2 _0 r: j今日老妙幾旺場咩g都有,百花齊放,雖然無咩明星g, P' C' V$ M) d# E! ?

" c3 z1 C1 b6 D0 p6 K$ X但兩魚半可食用G一羅羅,咩feel都有
* Z' h* z$ G9 h- |  T% [
正呀!剛北上出征回來了!一陣都落老妙昅昅有咩正野先!

食左慾檔粉紅摟吊裙
) B& n  J' x- v馬會對面有個黃衫大波妹 望落應該都可一食

食左涼茶四眼o靚妹,嫩口抵玩

咸妙打大風!G毛都冇條!想落的話可以慳番!

, `* d! D7 r9 U" _
' Q* u. |. A7 R. \! L# R聽咸伯話有個非洲佬叫G唔成,發惡羅刀閙事,認真累街坊,搞到大家冇G叫真系多得佢唔少囉!

用手機回應 moneybaba #110 的帖子
$ ]6 k3 T6 X7 }0 {% X, F  m  E) d) }9 |: m3 y0 t6 i  m, ^$ W8 Y
四眼?口靚妹?

jokerjoe 發表於 2017-8-20 00:07 2 d3 V3 ]) k1 u& j4 n  h& u- F
用手機回應 moneybaba #110 的帖子
  ~! \% i' Z; L% O, s8 o3 U! F( X( O; ]1 }% Q
四眼?口靚妹?

- I! M9 z) N0 R5 {今晚唔見,只見單眼光頭佬得一件矮小肥妹樣一般,仲有一件高佻瘦妖(傻傻地短髮克c長腿果件)!

頭先到老妙下晝有非洲佬持刀閙事果度睇過,系0波街至南京街果段,有三檔樓上泰,系中間有dvd克牌果檔出事,今晚都冇開應該已被掃,但其他樓上泰照開!我有去過果檔,得盤水洗周,d女有時幾正,魚半包環保幾抵屌,可惜已被封!

skcat 發表於 2017-8-20 00:50   v) W5 Y. a2 u" y8 _
頭先到老妙下晝有非洲佬持刀閙事果度睇過,系0波街至南京街果段,有三檔樓上泰,系中間有dvd克牌果檔出事, ...

* ?4 R" b; P# f& D5 t以前高婆檔d女幾得
1 @2 N( ?) F+ a8 p# f( Q不過而家差左好多,都好少上.

前日係咸記尚海,理想樓上% r. l! x% l& N3 Y0 x
堪江四眼妹,身材高挑,樣唔差無雞味,廿中至尾,懂白話
- a( ]' g' r# @5 D0 A兩舊唔吹.初下海,素人feel都低屌
$ M  p0 |8 o1 S" n' R4 S8 \; s

簫邦 發表於 2017-8-20 10:22
" F) V0 c# E" C" u- Q; z3 k+ z前日係咸記尚海,理想樓上
) ^& W9 m% C6 Y( F堪江四眼妹,身材高挑,樣唔差無雞味,廿中至尾,懂白話
0 N; O9 S0 m; X9 a; U- s兩舊唔吹.初下海,素人feel都低屌
* e4 E- J8 q* H/ F; o% I0 w) A
理想樓下出現?幾点出現?

moneybaba 發表於 2017-8-20 00:17 ( ~$ m  C5 E% t
今日非洲佬令菜刀搞大鑊野,今晚g少左
" p0 F; b; d' @. u4 q- d0 S
. ~! |& |! j% z6 A. K* Z* z件假四眼嫩妹琴晚8時見到,係頭圍果邊,今日晚上經過無過貨食得落。

4 R0 L" V- x: A: X+ Y政府養埋呢班炸彈假難民,搞搞震搞到我地冇啖好食令人好無奈!
3 c6 T* j4 }4 {' q; H系咪頭圍即系牌頭?真系唔多覺有四眼嫩妹喎!

簫邦 發表於 2017-8-20 10:16
/ r; G4 c$ B/ L2 }& [6 [" `以前高婆檔d女幾得! b! o8 j' F$ C* Q+ {6 J
不過而家差左好多,都好少上.

# ]3 D  q( ]: L4 l) k高婆寸七七咁,我冇幫襯過佢,費時睇佢臉色,甘多檔樓上泰大把選擇啦!

簫邦 發表於 2017-8-20 10:22
& E( O  c6 t2 w) S3 Q( u5 h& w前日係咸記尚海,理想樓上
% y8 a: y* a. ^1 q$ O堪江四眼妹,身材高挑,樣唔差無雞味,廿中至尾,懂白話
; |6 f6 A/ G. Q5 [, D6 @兩舊唔吹.初下海,素人feel都低屌

% w' O% j" _+ a: A7 Y9 A7 W' {呢件未見過,高佻冇g味仲系廿中勁有性趣試下呢!