好囡囡討論問題

回復 阿力達 #140 的帖子

韓妹次次都有4-6個
架妹得1次見過
回覆 讚好 不讚 使用道具

新記件日本妹直接俾我用日文ko
因為我讀日文系,條女就話自己去過日本讀書=廣西妹嚟

其實韓妹都一樣,叫做試過就好

阿力達 發表於 2017-8-18 21:31
好,有時間,講多少少。。。

東堡間公司同日本夜場有聯系,佢地有窿路搵倒日本女女過黎客串,所以佢地啲架妹一定係真嘢,咁講明未?

明白哂,唔該

其實呢,我新手時食過架妹一次,但貴到唔想提...
而且服務一般唔夠放,唔岩玩...俾D精掂到會嚇到慘叫..我超無奈...

請問各位師兄, 講后生樣靚有邊個最好啊.  AV糖糖 同 Sammi ok ng ok?  唔該唔該

係咪有批新女來左?

可惜 , 47 都係冇返黎 ?

回復 朱咪咪愛黑米 #147 的帖子

睇個勢無, 黎左45,59,60 好似都係細波, 唔太吸引

有冇試個新記今井茜...????

zetman1 發表於 2017-8-22 00:38
回復 朱咪咪愛黑米 #147 的帖子

睇個勢無, 黎左45,59,60 好似都係細波, 唔太吸引

睇個勢去左同google度蜜月,你睇,google都一樣失蹤埋。。。

問A盡話下星期47回歸,想食的師兄留彈藥了

回復 阿力達 #150 的帖子

同47去渡蜜月?

阿力達 發表於 2017-8-22 01:47
睇個勢去左同google度蜜月,你睇,google都一樣失蹤埋。。。

去鬼去馬咩... 47話星期一來, 點知放飛機. 草好晒狀態唯有揾YOYO,SAMMI, 點知又撞時間約唔到. 最後見到BABY 59, 60 睇VIDEO又幾好. 於是約 59 去馬... 一做清兵就出事... 完全唔同片, 比條片呃晒, 2個人咁. 一D都唔白... 谷精上腦無入後波, 最後感覺跌錢. 有睇開我包膠都知我要求好簡單... 會負皮的就自己睇路.

鍾意周秀娜果種樣同高瘦可以一試... 我本人唔鍾意鼻大...

47都幾醒唔知係咪見到打風唔來...

我都試左59,個人感受。

樣不過不失,最大賣點身高,168,走肥,皮膚幾滑。女女係鍾意搵野傾個種,樣唔算特別過電無考大車,主要玩對靚腳,吹功都十分唔錯。愛長腿抵試。要大波,勁女友feel、淫底可以pass。

總體對我個人黎講玩長腿靚腳一試絕無跌錢感覺,但我偏好有波的後生女,最好可大車,所以自己黎講不返食多。

其實 59 外表都算中上,真係白滑靚長腿
只係佢段video太正,所以真人睇起嚟有落差

利申:入後波

mygoogle 發表於 2017-8-22 10:25
去鬼去馬咩... 47話星期一來, 點知放飛機. 草好晒狀態唯有揾YOYO,SAMMI, 點知又撞時間約唔到. 最後見到BA ...

房價又高,又打風,T記剩返一件,毛嘢食慘。。。

nokip 發表於 2017-8-22 21:33

我就真係唔信啲video 囉。。。

nokip 發表於 2017-8-22 21:33

59長腿就有,白同滑就唔多覺啦。早個星期食左個20歲350,就真係滑,男上抱住屌feel到成個身都線手的,身體都感覺到佢個身滑到線

回復 mygoogle #158 的帖子

師兄,你個350後生女,係邊個可唔可以PM我

回復 mygoogle #158 的帖子

麻煩google兄PM埋我 Thanks