[中港交流] 【跨境酷刑】送十字架=大腿打釘!國安警告事主 勿交美斯簽名予劉

唔好係又講大陸,未有實則證據同法官都未判  點可以話係邊個!

何況共產黨要媽乂佢都唔使係香港呢個""一地兩檢""敏感期做佢

橫掂條友都會返大陸,要搞佢係大陸可以任搞都得

however其實條友除左民主黨背景外

仲有無其他?  

現在"單"看佢表面之詞 、傷口  以及佢背景好難令人信佢
回覆 讚好 不讚 使用道具

條友唔好彩啦, 俾人捉尼祭旗, 劇情發展落去更戲劇性.

無賴階級專政 發表於 2017-8-11 15:11
而家林鄭月娥的新一屆政府,務求與泛民主派修補裂痕,將梁振英以斗爭為綱的路線斗正過來,原本支持梁振 ...

有道理。有 D 人話林子健做戲,若真的做假好容易被揭穿,對佢和黨有什麼著數,所以認為做戲機會很低。共匪搞的機會很大,但只是不知道是西環落 order 搞事,還是大陸共匪權鬥,雜糉的對手專登搞事卸鑊俾雜糉,真係共匪才知道。
有李波、林榮基事件在前,共匪有什麼衰野做唔出呢。

carhin 發表於 2017-8-11 23:21
狗共國安局鬼鼠打人,香港警方邊夠膽拉人,上次李波一樣

以警方對大陸的懦弱,多數都係不了了之。

可能係:
玩人老婆被報復
叫雞講價寸寸貢唔比錢被懲戒
賭波輸錢唔找數被警告
慢聯球迷見佢乞人憎兼唔送慢聯相
民主糖見無話題捉佢搞下氣氛
背叛上帝被雞篤途執行家法
大陸國安無錢買刑具,要測試釘書機
美國 CIA 想唱衰大陸但特朗普無錢比 窮到用釘書機

咪玩啦,大陸內憂外患,每天要處理多少國內外的大事,得閒派人咁遠落嚟搞你條魚毛仔?你以為你自己係邊個呀?

民主黨成員林子健聲日前召開記者會,稱在香港被疑似內地執法人員帶走禁錮及毆打,政長官辦公室回應傳媒查詢時指,留意到事件當事人已就聲稱遇襲事件向警方報案,警方正進行調查,呼籲當事人全面協助警方的調查工作,又指在未有任何證據及事實基礎的情況下,不應妄作臆測或指控。

拔釘前開記者會則是他與黨友何俊仁及李柱銘商量後的決定

嘩! 原來係哩兩條友無人性,要呀林生受幾十個鐘頭皮肉之苦……慘

噢……哩兩條友都係律司泥,都支持開記者會比報警更優先更重要?吓?!

有李旺陽枉死、劉進圖被殘廢、洗頭艇不了了之,劉曉波死無葬身之地、劉霞未審遭囚六年再被失蹤,往績瀝瀝。美斯釘書機,對強力部門而言只是小菜一碟。

gary67 發表於 2017-8-12 10:25
民主黨成員林子健聲日前召開記者會,稱在香港被疑似內地執法人員帶走禁錮及毆打,政長官辦公室回應傳媒查詢 ...

差佬會盡力搵出涉案懷疑國安人仕,然後護送離港。

好似呀叻拍汽果D角色

借左大耳燶定叫雞唔比錢

artlo 發表於 2017-8-11 23:19
條友唔好彩啦, 俾人捉尼祭旗, 劇情發展落去更戲劇性.

劇情最終是可能係,一個大將軍,一個大學士,還有一個大太監,而且穿越明朝來的犯案。

巨大狗大 發表於 2017-8-11 23:55
以警方對大陸的懦弱,多數都係不了了之。

更何况,狗共一向無法無天,班差佬邊敢出聲