[天主教] 外星人成為了地球人的神。

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

無綫的《古今天外》, 說外星人成為了地球人的神。各位有何看法。⁠⁠⁠⁠
冇睇, 但發表下, 大部份宗教對"神"嘅最基本定義係萬物嘅創造者, 如果外星人創造人類, 邏輯上佢就係神
回復 idfcare #2 的帖子

星期一至五晚,J5,23:00---23:45,有得睇。
但我覺得,以前的較好。
回復 idfcare #2 的帖子

已經做完了,可上網找,不是全部的。
nice, 我見某bil字頭網站有得睇返(google就有), 不過冇得dl, 唔慣坐定定喺屋企睇
講返個topic, 調返轉有啲UFO迷講神其實係外星人添, 我覺得呢啲又係啲立場野,即係韓國人話孔子其實係韓國人一樣
你係邊派, 就會好終極大愛認為對方其實都係屬於你
呢啲冇根據嘅野我會用咁去推論
回復 idfcare #5 的帖子

只要看幾集就知它的大意,我想找翻方尖碑那幾集,它有很鐵的鐵證,找得到我會嘗試放落這裡。
宁可信其有,不可信其无 UFO外星人我是相信 👽
回復 232645838 #1 的帖子

是外星人的傑作。

是外星人的傑作。

是外星人的傑作。
以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

https://youtu.be/eZdD8Zw-N78⁠⁠⁠⁠

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-17 03:22