candy~~~~奶完就全條含晒~~~~真係令我爽到震~~~

名稱: candy
地區: 荃灣
網址: //141-hk.com/zh/A57567-炮台山-兼職女郎-candy.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

candy! ~3 O$ ?8 c- f8 W: c

) ^  Z0 T# w+ f1 C- H0 h: ^( w& D新女新波,勁好揸手,之後一齊手施手去沖涼房,佢幫我洗鳩磨棍,慢慢幫我洗埋細佬,又同我波推,推推下;細佬就硬起頭來,佢唔止吹水得,吹水蕭仲得,見佢好似食雪條咁前後吹,啜到雪雪聲,真係好撚淫賤,吹到我飄飄然,好狂忍得住,上床翻雲覆雨,囡囡服務好技術得,按摩手勢正宗,力夠穴準,按鬆全身,感覺好舒服,返上床,我瞓底,佢坐我身邊,望住我好似同我講,好戲在後頭,佢條脷真係利害,成條蛇咁游走我全身,咀仔啜我兩粒乳頭,隻手R住我袋袋,D快感一浪接一浪,我都不甘示弱,你來我往,揸波捽乳頭,摸吓佢隻蟹,嘩!濕晒,佢堅多水,哩個時喉佢己揸住我條鳩,奶完就全條含晒,深喉再深喉,哩D先至係吹簫,好功夫,自問小D定力都己攑白旗投降。忍唔住先來爽到佢隻濕潤鮑魚夾住好舒服,轉番囡囡一野坐上來,不停咁騎我,搖擺得狠勁又夠快,極品鮑魚隧道短窄又多水,夾住支棍好撚舒服,最後階段狗仔式疾速勁衝,屌到啪啪聲,水聲吱吱不斷湧出,真係令我爽到震,再男上狂屌到噴精為止。事後浴做足,放低家用走人
奶完就全條含晒
Nice balls

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-16 21:03