Candy魔鬼身材~~~~夾腸真爽,海底撈月~~反應夠真,銷魂淫聲~~~

名稱: Candy
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A58414-尖沙咀-兼職女郎-Candy.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Candy魔鬼身材,高高瘦瘦,全身走肥34C逼爆巨乳加埋搶眼架樣正,睇到流口水修長美腿,肌膚有彈性,非常白滑,曲線玲瓏,而且身上嘅肉地結實彈手,好明顯就係平日經常做運動所致,細佬扯旗行禮,侍浴細心非常,前後BM,夾腸真爽,海底撈月 異常挑逗,服務做足,嗱嗱聲上床,床上表現證明佢內心充滿性飢餓,畀佢搞到我典床典蓆,又手口並用,吹簫時,蛋蛋即時被佢吞噬,之後連肉棒都唔放過,不斷深喉打轉,直迫深喉深處,一路吹一路用手按摩袋袋,舌尖刺激鳩頭,添加淫眼放電,口技屬高級組,叫停上套,蛇腰咁係我後面扭下扭下加埋呻吟聲,又咬唇又咬手指,加上淫水橫流嘅蜜穴,真係頂佢唔順,再換幾個花式,最後大直路大爆發,囡囡總之餵極都唔飽,面部表情好肉緊,反應夠真,銷魂淫聲,好快扯白旗,宣布投降
多謝分享
異常挑逗
多謝師兄分享
Looks leggy and sexy

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 22:52