樓主: cyberkencyber

[唱K-GF] 山林故事(序章) + 近日NC 報告

完全值得讚賞。真係好耐未見過如此詳細報告👍👍👍👍多謝師兄
回覆 讚好 不讚 使用道具

有樣有身材會夠我玩開頭果半粒鐘。
如果要保持興趣繼續玩,我就需要:互動、交流、火花、氣氛和情趣了。
因為我有呢啲「比較內在」的要求,才會兼去尖沙咀,否則剩係玩旺角已足夠了。

jazz_chow 發表於 2017-8-14 22:48
多謝報告. 樓主既然回流香港NC, 咁每個月會去幾次呢?

冇定,幾個月唔去又得,一星期去八次又得。視乎果期好唔好玩。
另外,仲要睇埋工作。我的工作壓力有時非常大,有時係大到我抽唔到時間或冇心機玩,咁就會去少啲。
今日,老細又捉咗我傾計了…。唉 ~ !

me_me 發表於 2017-8-14 22:51
完全值得讚賞。真係好耐未見過如此詳細報告👍👍👍👍多謝師兄

下期會寫好多過去的「人、情、事」,基本上都唔多會出現在我依家既 report 內。算是比較特別的一篇。
但因為唔係「平舖直敍」的報告,如要寫出當時個意境,會比較費時,加上近日又開始忙…。
唯有請各位耐心等候了。

艾沙后 發表於 2017-8-13 21:24
收工去晚舞前埋單,絕對係我而家最啱既時間

其實果度刀知另一個唔熟既媽咪名,睇下到時去會開邊個先

要睇吓舊媽咪喺你過去印象中係咪「做到嘢」。
否則,新媽咪或可帶來新景像。

回復 cyberkencyber #1 的帖子

好看,寫得很好有心機,謝。

艾沙后 發表於 2017-8-14 09:44
呢間應該純夜總會,以前佢樓下就係阿叔阿姨跳老舞既地方

我估你係咪攪錯左高官樓上間新場?

後尾睇返友台, 我好似係撈亂左兩個 post... sorry sorry

回復 cyberkencyber #16 的帖子

多謝師兄的 report剛从四樓下來就直接的上那一樓認識了紫媽,覺得她真的有想做好本份,我只坐了一个鐘,兩件小肥的。但今天志不在此只想見識一下

Juapong 發表於 2017-8-15 01:03
回復 cyberkencyber #16 的帖子

多謝師兄的 report剛从四樓下來就直接的上那一樓認識了紫媽,覺得她真的有想做好本份,我只坐了一个鐘,兩件小肥的。但今天志不在此只想見識一下

對,紫媽給我的印象就是「相當努力」。希望之後可以介紹到好嘢俾我哋。

cyberkencyber 發表於 2017-8-14 22:54
有樣有身材會夠我玩開頭果半粒鐘。
如果要保持興趣繼續玩,我就需要:互動、交流、火花、氣氛和情趣了。
因為我有呢啲「比較內在」的要求,才會兼去尖沙咀,否則剩係玩旺角已足夠了。

互動、氣氛呢回事,的確mk 係難有,至於火花,個人終於認為係百貨中百客

cyberkencyber 發表於 2017-8-15 01:16
對,紫媽給我的印象就是「相當努力」。希望之後可以介紹到好嘢俾我哋。

好大班係難得,起碼唔係用下三流擺門手法去hold個客

cyberkencyber 發表於 2017-8-14 23:08

其實已經唔記得點解個媽咪識我,因為之前老友收到個大班whatsapp話轉去呢間新場,叫我地去捧場,但我地又唔記得之前邊個場識識😅😅

但見你講個媽咪似做得野,所以應該會開佢先

xxx1976 發表於 2017-8-15 02:08
互動、氣氛呢回事,的確mk 係難有,至於火花,個人終於認為係百貨中百客

點互動先,玩到揸揸摷摷既女,mk刀唔少,定係你要深層次互動?🤣🤣

其實識飲識串下咀攪下gag,唔少mk妹刀會好玩

近排旺角d夜總會係好左d

艾沙后 發表於 2017-8-15 08:39
點互動先,玩到揸揸摷摷既女,mk刀唔少,定係你要深層次互動?🤣🤣

其實識飲識串下咀攪下gag,唔少mk妹刀會好玩

您知我唔太多手🤒
我想要既互動,係指肉體上
互動同氣氛係一套嘛
串呢回事,我係睇人,有我杯茶出現,好多時我會靜到仆街

cyberkencyber 發表於 2017-8-13 16:33
我依家比較好彩,班熟媽咪做嘢既準繩度已達九成以上,所以大致上都幾開心。
就算個別囡囡冇咁啱咀形,少 ...

紫然媽個場d囡比渣,咁埋單時,有冇比tips D囡,想去試玩,但唔想做壞規矩

多謝師兄分享

射射師兄完美報告。能否私下pm是旺角那家新場?媽咪聯絡資料。謝

cyberkencyber 發表於 2017-8-14 23:08

聽前輩講, 媽咪呢個職業競爭都幾大, 好多已執笠既尖咀NC資深小姐轉咗做媽咪, 唔知依家係唔係咁.

nice experience, thanks for sharing!