樓主: cyberkencyber

[唱K-GF] 山林故事(序章) + 近日NC 報告

Interaction between the gal and the client is of real importance to me.
回覆 讚好 不讚 使用道具

我比較注動客人和女之間的互動相處。
我所講的互動,就係「你情我願.有來有往.甚少單向」。例如…
明知我不太飲酒,卻一味要逼我「以酒代口來溝通」,咁就為之單向。
完全不逼我飲酒,但好啱咀型時才鼓勵我喝一些去谷一谷個氣氛,這就是雙向互動了。
明明係任渣之女,明明媽咪已交帶落…;我去渣時卻搵方法避,呢個又係單向。
我講嘢佢有興趣聽,跟住佢又講番啲我有興趣聽的嘢,呢個都係典型既好互動。

但地道場MK靚妹,很多不善辭令,無法透過溝通搞氣氛。對我來說,當個FEEL 弱,就算渣波亦無癮,仲會覺悶添。
點解我不斷講「地道場」,其實我意思係指中小型場。因為我想將龍頭大場四樓分別出來。
上個四樓report ,雖然囡囡唔算好靚妹,尺度也不算大,但我卻玩出了十八年前個氣氛。當個FEEL 一強,我唔只飲酒無問題,仲亢奮足兩日。
老尖囡囡多數擅溝通、懂互動,好符合我要求的FEEL 和格調,所以我是不能不去。
「識飲識串下咀攪下gag」,遇到啱咀形囡囡就係咁玩,喺日本亦係咁玩。
但人夾人緣,遇上某啲不善溝通的囡囡我都會冇嘢講。
當然我不是說所有MK妹都係咁,但中小型場確實有好多我係「搭唔上咀」的。

cyberkencyber 發表於 2017-8-15 20:30
明知 ...

互動在油旺何其難,一分錢一分貨,收你五佰一小時同一千一小時,當然囡囡教養,談吐一定有分别,偶爾有一兩個好嘅,鳳毛麟角。
其次年紀都係問題,五年一代溝,遥遠了溝通難啊。
所以我想坐有姿色嘅中女,多过年青旺角妹。

happy仔 發表於 2017-8-15 10:23
紫然媽個場d囡比渣,咁埋單時,有冇比tips D囡,想去試玩,但唔想做壞規矩

我而家搵果班媽咪,佢哋班女全部俾抽水或俾渣。現在玩NC,我已經唔駛再空手而回。
當然,如果去間冇人識我既新場就另計。

今次我冇俾貼士。上次純抽水俾貼士已是十四年前。
最近喺四樓玩件衫內任渣既靚妹我都唔駛俾,更何況紫媽呢件根本就唔算係任渣。

但我知道其他人係有俾的,所以要識自己執生。

jims777 發表於 2017-8-15 20:46
互動在油旺何其難,一分錢一分貨,收你五佰一小時同一千一小時,當然囡囡教養,談吐一定有分别,偶爾有一 ...

旺角中小型場,其實好間唔中都會有知情識趣的靚妹,不過真係要撞。
其實廿四、五左右,溝通上已好好多,唔一定要找近三十果啲。
玩FEEL 之人如果遇上啱自己果隻FEEL,就算一千一小時,都會心甘情願去俾。

cyberkencyber 發表於 2017-8-15 20:56
旺角中小型場,其實好間唔中都會有知情識趣的靚妹,不過真係要撞。
其實廿四、五左右,溝通上已好好多, ...

我同cyberkencyber師兄相反,我喜歡講說話又會飲酒,就算同18至22的女都可以溝通到,所以要攪氣氛再加飲吓酒,要抽水或者氹半金魚出街都不難,所以我喜歡去佐敦旺角場玩,不過遇到一些冷冰的女我就會out她,也不喜歡太主動的女,我喜歡這種感覺,所以不喜歡去大陸玩,

ray819 發表於 2017-8-15 21:10
我同cyberkencyber師兄相反,我喜歡講說話又會飲酒,就算同18至22的女都可以溝通到,所以要攪氣氛再加飲吓酒 ...

從我發表過的報告所見,我所有的主場,不論香港或日本,我找的女孩幾乎全是 18歲至 22歲,而且溝通上係極之好(除了我報告有講、囡囡寫的BLOG 也有提及,我都貼過兩份出嚟)。
這裡所指「難以溝通的靚妹」,只限我平時極小去或根本完全不去的「中小型旺角場」,僅此而已。

cyberkencyber 發表於 2017-8-15 20:30
明知 ...

尋晚真係試左果間,不過可能近排女運比較差,唔係好啱心水

有幼陀地但樣普通,樣似未訓醒冇乜反應,一係就熱情但中中地既北,坐左幾個刀係唔多啱,而且茶舞好似偏貴左少少

暫時列入備用既名單,睇下之後有冇紫媽既推介女女啱

ray819 發表於 2017-8-15 21:10
我同cyberkencyber師兄相反,我喜歡講說話又會飲酒,就算同18至22的女都可以溝通到,所以要攪氣氛再加飲吓酒 ...

同師兄玩法相近,暫時同十八廿二既女刀仲溝通到,飲得下玩得下識講下笑既,响旺角玩得開心唔係難事

中情陀地就係唔中意好似北妹咁主動,好多時北妹未熟落又摸你細佬車你想你快d帶岀街,真係唔好玩,玩陀地既情趣就唔同d,正所謂送上門係冇咁值錢,要溝下玩熟先俾你魚肉,成功感大好多😂😂

cyberkencyber 發表於 2017-8-15 20:56
其實廿四、五左右,溝通上已好好多, ...

我要求就比較簡單,條女樣👌🏻又肯玩肯飲已經覺得好玩,談吐又唔洗話好得體,就算爛口刀冇乜所謂,反正刀係半夜情人咁玩😅😅

非常精彩,十分喜歡師兄嘅文筆。

艾沙后 發表於 2017-8-16 09:22
尋晚真係試左果間,不過可能近排女運比較差,唔係好啱心水

有幼陀地但樣普通,樣似未訓醒冇乜反應,一係 ...

注意:今晚再去,試場失敗!
重覆:試場失敗!
情況:媽咪貌似已盡全力,但拿不出好的資源
後續:短期內不會再試
展望:不抱寄望
忠告:諗住去試者宜有心理準備,總之唔好話係我推介你去

之後,上四樓解悶
女一
外貌:中性但算好樣
服務,前半任渣,後半唔多俾惦
換人!
女二
外貌:一般,但氣氛搭救
服務:算是任渣
整體:滿意

全晚跳咗六粒鐘,飯都冇食,係喺四樓啃咗個三文治。

結論:要對自己好啲,過兩日返老尖玩

做得嘢既大班少之又少

巧婦難為無米炊。
可能客多了,女不夠,埸旺了,要过一排才去了。

cyberkencyber 發表於 2017-8-17 01:42

所以細場既問題岀哂嚟,女唔夠真係冇計

我刀要戒去一排儲下d新鮮感先

回復 cyberkencyber #72 的帖子

能否私下pm是旺角那家場?媽咪聯絡資料。Thanks

cyberkencyber 發表於 2017-8-17 01:42

仲諗住一陣去試一試添畢竟我去極都係個一個場
睇完你咁講有d卻步

jims777 發表於 2017-8-17 08:00
巧婦難為無米炊。
可能客多了,女不夠,埸旺了,要过一排才去了。

究竟是客多女不夠,還是根本冇好嘢,我也不敢肯定。
通常不夠女時,好多媽咪都會咁話:「有幾件好嘢應該幾啱你架,可惜俾人mark 哂喇!」
但呢個媽咪完全無咁提過,似乎連「虛假的希望」都俾唔到我。

通常在某場嫖運欠佳時,過一過冷河,隔一排先再去,會係 good idea.
但CHING 喺呢間場玩得比我順,似乎媽咪和囡囡都夾你多些,未必需要因為我呢個報告而暫停出動。

cyberkencyber 發表於 2017-8-17 21:39
究竟是客多女不夠,還是根本冇好嘢,我也不敢肯定。
通常不夠女時,好多媽咪都會咁話:「有幾件好嘢應該 ...

呢間我去过兩次咁多,識呢個媽咪第一次去,嗰次個女女真係幾啱我,不過介绍咗我啲損友去,返來迴響都唔係咁好,都係話人多,媽咪照顧唔到。呢間埸喺幾個討論区都做廣告,可能突然旺咗,無咁多支援,所以我都係想佢静下來才去。
不過當日我實在見到幾個幾好,暑期後怕再見不到,現時心大心細。

艾沙后 發表於 2017-8-17 08:53
所以細場既問題岀哂嚟,女唔夠真係冇計

我刀要戒去一排儲下d新鮮感先

我既步儲如下:
割勢一定要暫時擺低先,因為我覺得此場非常不利我。
反而我會聯絡番十蚊店熟媽咪,之前因為時間難夾而不了了之。
呢個熟媽咪又係識咗十幾年,佢既往績都係「極少失誤」。
既然割勢衰咗,我就要搵「十蚊店」補上。

然後,blacklist 多月的半會所A媽,如果佢應承以後唔DUM 我波鐘,我會將佢解封。
半會所往績係一次好一次衰。但好既時候仲好玩過A場,而且價錢亦較平,所以會擇日再試。(希望未執)

我的目標:
就係擁有兩個老尖主場(A店+半會所),一個佐敦主場(十蚊店),同一個旺角主場(四樓)。
咁就可以確保我一定夠女玩。無論係高格調靚女,抑或搞氣氛叻既普通女都一應俱備,咁就會無咁易玩厭,可保持歷久常新的感覺。

如果之後呢個「NC 四隻腳」都企得穩,我就會再諗街女…。