樓主: cyberkencyber

[唱K-GF] 山林故事(序章) + 近日NC 報告

簡述發生過乜嘢事。
女一:高挑索暑期工,18歲,極扑扑脆,兼衣著性感。
服務:和我劃清界線,一副「敵我分明」態度。坐到離行離列,唔攬得,唔講嘢,齋劈。極COOL。
氹咗一陣,我投降,捉媽咪入來照肺。
媽咪又「耍冧」又自隊,又話會補償我。
OK,出皇牌,第二件暑期工,係第一件個 FRIEND。正常身材正常樣,嫩口。
服務:重感冒,打喊路。
我又CUT!
之後我自動請纓坐番上次介檯個大肥妹,起碼佢似番個正常人。
大肥妹入,訴苦半小時。之後埋單。
媽咪再帶多件入來DUM 吓波鐘。
囡囡自稱尖東女,並縱橫各大老尖街場,又話好多客人私約佢…。
但佢個樣…,好唔自然,好膠…。  話自己二十,但似廿六、七…。
全程我都無乜惦過啲女,而全晚最惦果件竟然係「介檯專用」的大肥妹!!
咁就消磨咗我兩粒半鐘,連飯都冇得食。
好在之後上四樓開心番。

當然,一個人的經歷未必代表所有人的際遇,去唔去要CHING 自己衡量。
回覆 讚好 不讚 使用道具

jims777 發表於 2017-8-17 21:51
呢間我去过兩次咁多,識呢個媽咪第一次去,嗰次個女女真係幾啱我,不過介绍咗我啲損友去,返來迴響都唔係 ...

我都坐咗兩件好正既暑期工,但唔坐好過坐。
詳細報告見樓上 81樓。

cyberkencyber 發表於 2017-8-17 22:10
簡述發生過乜嘢事。
女一:高挑索暑期工,18歲,極扑扑脆,兼衣著性感。
服務:和我劃清界線,一副「敵我 ...

起碼你刀見過有索野,我就連索少少既刀未見過😅

果日淨係得一個唔索既𡃁妹,但好唔投入,似未上電定未訓醒咁,攪到我水刀唔想抽,其他就唔靚唔扒既中北女😓😓如果唔係我個friend仲興志勃勃,已經一早走人過四樓樓

cyberkencyber 發表於 2017-8-17 21:53
我既步儲如下:
割勢一定要暫時擺低先,因為我覺得此場非常不利我。
反而我會聯絡番十蚊店熟媽咪,之前因 ...

希望師兄响你呢d場試返好野,等你推介🙏🏻🙏🏻

呢排真係冇乜女運,連上次去四樓刀坐唔到好野,如果可以有👌🏻既場轉下係好事,十蚊店就好耐之前介過一次枱,但感覺個大班西西地,之後冇再去,樓上七樓既相熟大班就人間蒸發🙄

艾沙后 發表於 2017-8-17 22:57
希望師兄响你呢d場試返好野,等你推介🙏🏻🙏🏻

呢排真係冇乜女運,連上次 ...

推介香港場其實並不容易,因為沒有ISO 標準。
喺日本,我覺得好玩的,其他人也多數會覺得好玩。
但香港就啱啱相反,啱我的,未必啱人哋,每個人好玩的定義也有不同。

好像讓我津津樂道的各大老尖主場,
其實好多間都係冇乜客既,
但我哋話「冇運行」既中檔場就偏偏成日爆,世事往往就係咁奇怪。

為了可以玩到香港,我開始塑造符合自己個性既玩法,以增大「覺得好玩」的機率。

想搵靚女我一定去尖沙咀,但落佐敦旺角主要就係玩氣氛。

佐敦旺角囡囡無咁靚我預咗,如遇到美女我只會當係BONUS.
但基本上,我嚟只係玩氣氛。

舉例,昨晚四樓。第一件女TOMBOY FEEL,但五官算靚,皮膚白滑。
因為佢幾COOL,所以當我發覺原來都渣到,我覺得好驚喜。
當伸手摸裡面件衫,仲FEEL 到佢粒凸的…。
件衫又有罅位,可以攝手指入去…。
呢種「好似惦到、又好似惦唔到」既感覺,我覺得好刺激,細佬也硬了。
之後囡囡唔多俾渣,猜枚又無反應。我便截了她。

第二條女,唔靚。
但猜枚反應熱烈,開心既氣氛感染了我。
我開始想惦佢。
因為不是美女,隔衫渣嫌不夠喉,於是伸手入去。
但囡囡話唔可以。
咁我又氹吓佢,半推半就後就稍為攻入到,之後就越渣越入…
唔靚但識得玩矜持、矜持得嚟又肯就吓我,呢隻FEEL,我最鍾意。
我認為比「老馮任渣」係更興奮。

埋單囡囡送我,我哋喺等「車立」果陣仲互撩緊…。
因為囡囡做到我要果隻FEEL,所以好開心。

但其他人遇到唔靚既囡囡,就未必有性趣了。
特別係沒玩尖沙咀的人,都會希望喺佐敦旺角遇上又靚又黐身的美少女。
但現實啲講,難度不低。

為了適應現實,我才定下了這個方針:
搵美女就去尖沙咀
落旺角就係玩氣氛

再配合「幾乎完全唔失誤」的熟媽咪們給我的「抽水或任渣」保證。
所以現在我多數玩得開心。

因為我的玩法係「為自己度身訂造」,十分「個人化」的,其他人就未必適用。

因此,「介紹新場」既形式,套用喺香港係未必work既。
(我話好玩,你去到就中伏)
(原來好玩,只係我講果隻FEEL)(但我FEEL到既嘢,唔等於你都可以FEEL到)
所以,
我覺得「玩邊個場」未必係關鍵,只有「玩的方法」才能幫到人玩得開心。

我希望我的報告和理念,可以啟發到大家去思考;
最終係能夠去諗到一套適合自己的玩法,同時又能克服到現實玩NC的難處。

BTW,日本夜遊去到最高境界,大家都係自創玩法的,並唔會受制於某幾間店。
要突破香港的困境,就只有抱著不斷研究、思考、和勇於試驗的精神了。

琴晚我同紫媽講:「錯唔緊要,最緊要係唔好重覆犯錯。」「記住今日既事,咁妳以後就會知道,邊啲女帶得,邊啲唔帶得。」

為了可以「開心夜遊」,我每一刻都在努力思考緊。以前玩日本係咁,依家玩香港都係一樣…。

寫FEEL既嘢都好抽象、好難組織的,希望大家會睇得明。

cyberkencyber 發表於 2017-8-18 01:12
但香港就 ...

可以講講日本既場嘛?
幾年前,我去東京探親,因為佢面子帶左我去銀座飲酒,果種專業,令我起香港“乖”左好一段日子
😂

xxx1976 發表於 2017-8-18 02:42
可以講講日本既場嘛?
幾年前,我去東京探親,因為佢面子帶左我去銀座飲酒,果種專業,令我起香港“乖”左好一段日子
😂

日本NC 小知識

銀座和六本木的場我未去過,因為聽講好貴。以下內容不會涉及呢兩個地方。

我活躍的只有新宿(豪華但不是最貴),和池袋(平民化) 的NC。

日本夜場最大特色,就係分門別類,客人極容易找到自己exactly 想要既嘢。

NC 方面,分類如下:

一:傾計陪酒齋talk 場

官方玩法
只限齋talk,唔可以有身體接觸。
客人一般都是坐大廳。

酒方面我會飲免費威士忌(溝水加冰)或烏龍茶。
飲免費酒囡囡唔會陪飲,除非你另外柯打收費的大酒。

現場從未見過有人玩骰盅猜枚劈酒。玩啤都只係見過一次。

特色
新宿:場面靚,極盡豪華。囡囡盛裝,打扮華麗。面部化妝美而艷。
池袋:平民化,但裝修仍新淨和舒服。主打制服素人,囡囡較清新自然。

我的玩法

新宿 – 雖然齋talk 無接觸,但我仍然會尋找黐身女。
因為總有一個半個會貼住我住,可以摸吓腰、摸吓大脾、同用手肘頂波仔。
和香港是相反的,黐身女,質素往往亦係較高。

池袋 – 平民化,身體接觸較多,可以搭吓膊頭。個別女可抽多少少水,但要小心行事。我遇過的最大尺度係:
巨乳清純書院妹,一邊摸她的肚,一邊在熨她的巨乳,因為是在公眾場合偷偷哋做,都幾刺激。而且書院妹衫領是打開幾粒鈕的,十分撩人。
大學生專門店 – 女仔可黐身到面貼面、糖黐豆咁。著露底超短裙,可摸大脾上到「手背頂住小妹妹」,可惜佢哋個個都有著絲襪。

其他 – 涉谷內衣齋talk - NC
囡囡廿五以上,但樣靚、黐身、身材極好。

新宿NC時有COS-PLAY 之夜,扮學生、扮老師、扮小動物…。

高階玩法

出街:同伴或 After

同伴 – 日頭出去玩,然後和囡囡一起回NC。客人需交數千yen「同伴料金」
After – 坐到打烊,熟客可和囡囡出街唱K 食飯或再飲過。(客人事後或要俾五千至一萬yen囡囡搭車走)
注意:熟客的話,一般囡囡唔可以拒絕,否則可能會變成無檯坐

下文?
日本NC沒有中港出街上酒店的制度。

想有下文就要溝。

Make Offer (大陸土豪style、勞民傷財,成效未知數)

我的諗法
用番後生時、香港NC果套:
溝(甜言蜜語) + 出去劈酒。飲到HIGH HIGH 哋,自然有多啲機會。

消費
散鐘 + 案內所折扣(免所有雜費),即使係豪華場,$350 至 $560 港幣坐四條女。
大鐘捧場,零折扣,就會變成 $1300 至 $1500港幣 per HOUR.

NC女作風

日本NC女流行和客人保持聯絡,有時會出現同時幾條女發訊息氹你捧場的場面。
個別NC女會對客會採用「甜言蜜語」攻勢,真係冧到爆。

經常傾同你約會的事,講到好憧憬咁,情人FEEL爆燈。

當然都有好多女好Q悶,咪當係練吓日文。

目送

客人埋單走時,囡囡一定會目送到客人消失為止,感覺超窩心。
囡囡會主動斟酒、加冰、溝女、攪拌酒水等
去廁所囡囡一定等你,完事一定遞上毛巾

日本妹最大缺點
極少談私事,招呼禮儀雖好,但其實係有種無形隔膜。
呢種隔膜,同陀地妹一齊時係唔會有既。

另有「晨早齋talk場」,開朝早七點,收下午兩點。營業時間奇Q怪。

二. 抽水場 (比較罕有),可隔衫渣波

三 渣波場 (aka 摸奶店)

燈光黑,囡囡質素參差(有扒),要去優質場才較多好嘢。

官方玩法

可大車或KISS,直接渣波或食奶奶,囡囡下半身不可碰。

我的玩法

個別囡囡會隔褲劣我啫啫,我唔會阻止佢,我會等佢劣爆為止。
有時會玩女上男下狂屹,屹到爆為止。
個別女可隔底底摸下面,會摸到濕哂,囡囡又呻吟又打冷震。個FEEL勁正。

特色場
水著渣波場、比堅尼渣波場、電車痴漢渣波場、大學生渣波場、選秀渣波場、仿豪華齋TALK 渣波場、瞓喺度玩的渣波場等…。

消費
約一萬yen 一小時。有貴啲既亦有平啲既。

四. Girls Bar

囡囡在BAR 檯對面陪你傾計,冇身體接觸,但平。

四a. 賤GAME Girl Bar
會有意淫遊戲玩…。

另外,雖然唔係NC,但我覺得玩法似NC
就係…
學生妹按摩

雖然冇酒飲,但同樣要溝女、氹女。成功就有得抽水。
我就喜歡擒實學生妹玩磨爆。
個別場要俾小費才有嘢玩。
因為係瞓喺度玩,溝得惦條女就可以玩得較纒綿。

日本妹金魚另一大弱點

絕大部份不接受錫錫,有時錫面都難。

有間按摩店仲有出街制度,我不時會帶學生妹上「學生馬檻」。
雖然去到係揼正骨,但都有好多秘密交易。

其他玩法仲有好多,不能盡錄。

cyberkencyber 發表於 2017-8-19 00:55
日本NC 小知識

銀座和六本木的場我未去過,因為聽講好貴。以下內容不會涉及呢兩個地方。

我果時去銀座,叫酒都係精品威士忌,至於,女方面,係好商業化,呢樣比新宿更商業(本人當年係去純吹場) 但有一樣值得讚既,就係果份專業,特別係女同ママさん ,同香港既差得遠

xxx1976 發表於 2017-8-19 01:48
我果時去銀座,叫酒都係精品威士忌,至於,女方面,係好商業化,呢樣比新宿更商業(本人當年係去純吹場) 但有一樣值得讚既,就係果份專業,特別係女同ママさん ,同香港既差得遠

銀座定位係再高級啲,囡囡談吐應會比新宿池袋更專業。
另外,新宿池袋並沒有媽媽生招呼,只有一般的黑服帶女。

支持師兄的報告
十分用心貼地

回復 cyberkencyber #1 的帖子

不多言,繼續支持師兄所有報告及回憶

thank you report

cyberkencyber 發表於 2017-8-19 01:58
銀座定位係再高級啲,囡囡談吐應會比新宿池袋更專業。
另外,新宿池袋並沒有媽媽生招呼,只有一般的黑服帶女。

專業態度方面,已經遠勝香港……

thx for report

cyberkencyber 發表於 2017-8-18 01:12
但香港就 ...

師兄去 NC 比較多, 但似乎好多時係單拖去?

感覺上一個人去 NC 好似好奇怪... 我自己無 NC 經驗, 因為我對 NC 的認識只係來自電影, 而電影裡面, 去 NC 既都係至少幾個人去... 尤其d高級少少場, 唔知係咪要幾個人一齊, 開下貴酒先至會有招呼...

想問CHING, 旺角有四樓, 佐敦係咪 japan city 類型差唔多 ? 因為小去佐敦, 想上去試吓~

吊伯特 發表於 2017-8-20 00:34
師兄去 NC 比較多, 但似乎好多時係單拖去?

感覺上一個人去 NC 好似好奇怪... 我自己無 NC 經驗, 因為我 ...

我喜愛單嫖獨賭,因為唔駛就人。和朋友一起時,一般都好難玩到自己想要既嘢。
年輕時,都有 5%時間和朋友一齊落NC,現在都是百分百單拖去。

自古以來,NC 已存在著單客和群客,所以現實裡、一個人去其實無人會覺得怪。

三年前重出江湖後,我開始兼玩高級場,一定單拖,有時甚至滴酒不沾,但一樣有好服務,因為我有熟媽咪照,呢個先至係好玩既關鍵。

rickychai 發表於 2017-8-20 00:43
想問CHING, 旺角有四樓, 佐敦係咪 japan city 類型差唔多 ? 因為小去佐敦, 想上去試吓~

J City 係我下一個要重返的舊主場,但要同熟媽咪傾咗點夾時間先。

類型無錯係同四樓差唔多,以我單客計,似乎四樓會有多少少較young 既女仔肯坐我。
但因為 J City 始終去得太少,暫時我無法好具體地同四樓比較。

回復 cyberkencyber #98 的帖子

冇錯, 四樓同媽咪熟咗係方便好多, 起碼冇女就冇女, 唔會要你硬食 2 part 豬扒.
不過有時去開佐敦, 想上去J city 坐下, 不過唔知咩環境, 所以都冇去過~

我最鐘意聽師兄們的經歷