[芭提雅] (無敵地圖)限時福利己完,解答MODEL問題及WECHAT報告一

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

前幾日,小弟開左個POST報答下各位CHING.及發左個(xx之後的無敵地圖),都唔少CHING下載左.原來呢,小弟犯左版規,原本張圖有第2個煤體既資料,原來係唔POST得.怪自己衰,無咩點睇版規.咁就當各位下載左既CHING有運囉,始終G運既野唔係個個有既.當係緣份吧.如果仲有C兄真係好想要,自己PM ME吧.

咁上個POST仲有講到:我其實都去過好多次泰國,有一個泰國女友(良家).其他玩意都試過下.比女溝,真正MODEL(上電視),痴女,WECHAT.....每樣也可寫一個報告(全部都好有趣,我自己覺得.HAHA),或者留言講下你地想聽邊個先.
我印象中有幾位CHING 問過MODEL 同痴女既問題同故事.
咁我又係到講番我既回憶比大家聽下.

MODEL問題:其實就好難講既,有人問我點識,咩價錢?
咁首先我唔係專家,代表唔到D咩.我只可以將一D我知道既現象講比大家聽,睇下有無幫助.我個條女職業係MODEL/ACTRESS(佢FB係咁寫=.=),做過影硬照,車模,TV SHOW,MV女主角.本身屋企就好有米,屋企住2層樓,要行樓梯個種.基本上你用錢係打動唔到佢,除非好吸引.每個星期都去拜神,間中先有JOBS.都好得閒.咁聽佢講,其實佢有好多FD都有去旅行既習慣,而某D其實唔有錢,會出黎兼職搵錢去旅行.睇睇D FB相就知.但由於最少都係網紅,佢地係唔會比D FANS 知道既,所以都唔會點係公共場合出現或者高檔個D小弟未去過.未有經濟能力==.(不過實有例外既).即係蛇美NO,AGOGO NO ,浴室NO.靠既只有內部介紹或者BAR.佢地其實都幾經常去BAR玩,不過我唔識D BAR係邊.唔洗問我.結論係   運氣.當然你識到一個,你會發現佢所有FD 都正到含.咁一齊玩就有機會識埋.但唔洗問我,我比唔到資料大家.最多送個背影比大家.

MODEL

MODEL

我既報告不是日記形式,因為唔記得時間了,就用分類吧.

WECHAT報告有相)
咁我一共試過2次WECHAT(芭提雅),都十分難忘.同大家分享下.
1 WECHAT女(報告一)
2 痴女(報告二)

1)小弟第一次去泰國玩,4人行.都是新手,溫晒書想係曼谷玩女.咁就先到芭提雅放鬆下,行街,玩水,好單純.當晚就不如試下V7,睇下相都好.咁第一晚就加左好多囡,問左好多價,問到悶.個個都問匙卡,又無咩經驗,又真係好正WO.咩都有WO,有日,有韓,有泰,有LB.真係唔識分真假.諗下諗下一晚就咁就過左去.第2朝8點就起左身,訓唔著,就去廁所沖個涼,睇下V7,順便睇睇同夜晚有咩唔同.睇左一陣,有個女仔HI 我WO.心諗咁主動既,緊係應機.當日又無咩行程,咪傾下計.個女仔唔算好靚,但都OK,全部都係生活照.咁當然預左有P圖.橫店都係,就約佢食早餐.點知佢肯WO.咁就約左我酒店樓下等.當時9點AM.但好緊張,好HIGH.第一次咁勇,我個3個FD都未訓醒,我就衝左出去.等左陣,離遠見到條女,一睇,而...你既然唔P圖.一模一樣,只係黑D.心諗執到.咁就去左最近既餐廳食野,溝通能力非常一般,間中1,2句,佢有佢睇電話,我有我睇.唔知講咩好.
食完之後,原來條女話佢同FD黎玩3日,聽日走.但個FD尋晚就搵左條仔去左同人訓,唔理佢.佢好悶.咁我當然話,不如去我到LA,一齊傾下計.咁就去買左幾支啤酒.由於有睇個報告話要睇身份証.先知女定妖.咁死都叫佢拎個ID CARD 睇睇先.我話大堂要.咁佢話無WO.拎左張唔知咩証出黎.上面寫MISS.心諗咁得意既咩泰國.寫MISS,唔係應該寫FEMALE既咩.怪怪地.我當國家特色算,唔好影響心情.
上到去穿個間房,出露台.我個FD講左句咩料阿,咁顛.又繼續訓番.(2個人一間房).我都覺得自己屈.
其實我係樓下問過佢,你上黎收幾錢阿.?佢話正常陪足一日收3千至4千.我心諗咁0底.尋晚D女都報4千至8千,仲要到6點JA.跟住佢話我地只TALKING,唔收錢.我話好,只TALKING.TALK到12點,我FD 起身出去食飯,行街.
條女又眼訓,始終太早起la.有d感情之後.咁我就話不如你陪我一日la.我照比錢你.幾多你話事.佢話UP TO U.就咁...我既泰處就無了...過程非常好,女友一樣,所有野做齊,但屌穿左一個套,0.02,都唔係第一次,建議大家真係唔好用.拍左1日拖,到第日既12點走,佢要番曼谷.最後我問佢想收幾多?佢話UP TO U.咁我諗住講下笑,比左1千佢.嘩,佢笑晒WO.咩意思.我第一次見呢D笑容.泰國人咁易滿足既咩.突然覺得世界好美好.佢收左1千,我呆左陣,即刻攞多3千比佢.佢又突然唔開心,好SAD咁 WO.好難捉摸.咁最後就送左佢去搭車.GOODBYE KISS一個.劃上完美句號.

陪左廿幾個鐘,拍左一日拖,共支出6000匹樓下.其間有同3個FD一齊玩,得我有女,好威.
(可惜呢條女半年前(25歲)已經嫁左人,所以幫佢遮一遮樣.)

WECHAT

WECHAT

WECHAT

WECHAT

WECHAT報告二(痴女),太眼訓,遲D先打.

另外我11月會再去曼,芭,睇下有無靚仔交換下D好既情報,(無意做伸手黨)
歡迎各位交流交換情報(親身試過先好換).
回復 bbqjoe #1 的帖子

多謝報告,期待下集。
回覆 讚好 不讚 使用道具

ching一定好靚仔...唔係點溝有米model呀

Thanks ching for sharing!

Ching勁啊,就來結婚的都食得倒~😂

(xx之後的無敵地圖)
該網誌名稱已代為刪除,用xx代上,多謝c兄支持本區

咁者係xx之後仲有一個無敵地圖?
已pm樓主,覆下我呀,唔該哂

回復 lufya #3 的帖子

ching咪笑我,咪普通人一個,我眼見其他fd都有自己一套玩法,都幾開心。我個人麻麻地沖涼個d,好多交功課,無咩feel.不過g運我都算唔錯既

回復 bangkok #6 的帖子

謝版主先,有唔岩即管出聲,即改

睇個背影都硬!一定好正!多謝分享!

我都同意,要識呢類比較良家的model,仲要食埋(free),係需要時間去經營...

呢幾年在曼谷, 在不同場合都識左不少泰妹,咩年紀都有,由20歲的半工讀學生至32歲的職業女性... 每個群組都有佢地的圈子,要慢慢培養大家的關係... 點培養??!! 有機會先講...經驗之談,香港仔算係受歡迎,風趣幽默更好,最緊要玩得...仲要個泰妹識用英文溝通,否則各位學定幾句泰文先...

至於玩呢方面,各個年齡層不一樣... 例如我有一個做department store的泰妹,24歲,勁貪玩,鍾意落club,一落去自然會識到其他後生的泰妹,剛畢業,初做model,網紅,etc.....咩款式都有,自助餐任揀...混熟左,啱feel啱mood,自然有免費餐食...不過奉勸要 食得有道,因為我見過有d Ching 不知不覺食左人地條女,東窗事發,責任自負... 呢類後生泰妹最好,佢地日頭返工,夜晚先同佢地玩,開支有限,不錯...

另一班,比較大少少,30歲前後,比較飢渴... 試過同一個日頭在高級日本餐廳做的泰妹,30歲,佢勁鍾意玩d玩具,high到佢傻左... 呢批無bf,無結婚,但樣貌身材好ok的"中女",某程度佢地是喪玩... 但開支多數用在食飯上,行街睇戲都可以慳返,因為佢地仲急過你.

最後一班我食過的良家係半工讀的泰妹,呢班特別在於,你要窩心d,咁佢地自然會覺得你係好啱feel...咁當然,高大靚仔絕對有分加... 以我所知,呢類半工讀的泰妹在曼谷有好多,識不識到就睇各位的運氣和能力...無PS,真人相

回復 sc4 #13 的帖子

掂WO CHING.好索WO
我都覺香港仔算係受歡迎.眼見其他人都可以FEEL到,D女係受.我覺得溝下女都幾有樂趣.另一種玩法.

ching ,i wnat map....pm me...thanks

多謝師兄報告
小弟想要地圖,可以pm嗎?
Thx

Ching , can share me the map to me?
thank you in advance.

我pm唔到人,想要既自己pm我先,得閒我會覆

NICE SHARING....期待更多

真 freelancer

謝謝師兄報告

多謝師兄分享出精報告