yuki一路搓波~~~~每一坐每一叫都令我high到~~Wet kiss~~~

名稱: yuki
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A55323-尖沙咀-兼職女郎-yuki.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

等到頸都長啦!前一排唸住yuki合皮下,充電兼特迎增進床技喎!等到鳩皮都長左兩公分呀!卒之知佢復工,立即响佢公司門口等插頭香,來個歡樂早場!一見面,放完大假充滿電靚咗精神咗喎!即刻除衫鴛鴦浴,佢一路洗鳩我一路搓波,轉身幫我洗C眼就不停波推,跟手就梗係冰火水簫啦!雪雪雪雪幾乎鳩皮都比佢吹甩呀!上到床,哇!我真係感受到佢日本特訓嘅成果啦!條脷更摩打,含吹舔啜更有feel,更入心入肺,响比佢差不多吹爆之際,dup停佢叫佢坐上去,連坐蓮都比之前更緊窄,每一坐每一叫都令我high到...卒之比佢坐咗一陣,我的精和佢嘅坐蓮西水射一同爆發!!!眼見cctv已有兩個師兄等緊佢,但佢都冇催鐘,仲笑騎騎同我講D日本趣事...Miki,真係抵我哋咁愛您嘅!
回復 小方丈大師 #1 的帖子/ w2 ~+ K# i3 s: G8 t: i/ V

- \8 ?! a" o/ D3 `樣靚身材正 ! 有機會一定要試 !
Nice boobs
這樣好身材不試不行
唔出假相冇客?嘥時間

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 00:48