首次出征東方皇堡

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

各位CHING好,平日都係睇大家D帖多。今日終於決定要出帖,因為第一次試去馬交玩桑拿,而家仲好興奮  
好彩係賭場執左D,聽大家講東方皇堡質素最好 ,於是番香港前去試一試。8點行入皇家金堡,4樓一出見有個賓賓問係咪要桑拿,原來門口有機關,一開就見到櫃台  由於咩都唔識加上一條友去,即刻D問收費係點
呢個時侯有位經理出黎好好禮貌咁解釋(真係要讚呢位印尼經理,又識廣東話全程傍住我介紹 )
入到去都係LOCKER換衫,沖涼+浸一浸暖水池。跟住坐左係D太空椅食左個豬扒包,經理就講收費啦
(希望無記錯,有錯請更正) 最基本就中國囡囡唔洗加錢 如果係MODEL就3000頭 明星MODEL就3600幾
韓國囡囡4498同韓國名星MODEL就4988   講完都係無咩IDEA,經理就話唔緊要睇真人啦
結果佢一CALL 成40,50個囡囡企哂係水池到任揀,果下真係好震撼,(可能因為早 所有囡囡都READY
終於知咩叫花多眼乿  ) 企位由平企到最貴排開,途D囡囡會對住你笑/電下你,最後揀左個4498既韓國妹
跟住到揀AV主題啦,泡菜囡囡(佢英文名M字頭既,唔知大家識唔識 )就主動介紹,我問佢FAVORITE係咩
佢用唔咸唔淡既廣東話講護士,咁就跟佢去玩護士啦  幾分鐘後,佢換左件粉紅色既護士裝帶我去下層房
都介紹下囡囡啦,佢好SLIM,但都有B-C波波(不過掂落似假,水袋咁 ) 之後佢就扮睇病又探下熱聽下全身咁XDD 過程就唔講啦,無大家咁好文采講得咁生動 不過服務真係好好 鐘意咩姿態都得,最後用左女上完事
囡囡騎功了得, 事後傾左一陣再沖涼,囡囡英文都OK,加上我有睇開KPOP 有時搭幾句韓文,佢聽到都笑笑口

事後囡囡帶番上休息區,經理就黎問下好無玩。後尾佢話抵玩就買套票,唔好WALKIN,會送船飛+按摩!
由於趕船走人,睇睇下有SHOW都要走,個SHOW其實真係講番佢地咁多隻AV THEME。
最後4500埋單走人,其實有D貴,不過我見場內D女仔7,8成都高質,特別D韓妹!! 如果鐘意韓國野既就實岩啦 希望下次會再玩啦
回復 Kanetaker #1 的帖子

謝謝師兄分享,但小費不是在房比囡囡嗎?
回覆 讚好 不讚 使用道具

經理比左2000mop我 叫我比囡囡,到時埋單計番數!
當然佢有個袋仔比你放個人物品,你自己帶錢入去都得

多謝師兄分享

congratulations  Ching eat nice Korea  food

dcahaimalc 發表於 2017-8-15 07:46
congratulations  Ching eat nice Korea  food

Sounds like there's no Japanese contingent now. Too bad.

非常详细的桑拿过程,新手去玩就要多看看…

感谢分享,恭喜师兄食到好嘢

多謝師兄分享

發帖很用心啊!

恭喜師兄玩得開心!

thanks share, good report!

回復 ceo333 #12 的帖子

Thank you for sharing..Ching enjoy it everything its worth it~

多謝報告~ 何生請師兄玩韓妹,爽!

回復 rrooyy #13 的帖子

Thank you Ching report, I like Korean too

謝謝師兄分享

謝謝師兄分享

4500算抵玩

酷新丁 發表於 2017-8-15 07:53
Sounds like there's no Japanese contingent now. Too bad.

The Japanese gals come occasionally. No one knows exactly when and how often.
Anyway, they are rather expensive.

東堡的電梯 在大門進去的左手邊 有一個專屬電梯
話說我記得不是有2500左右的
現在最便宜要3000了阿