首次出征東方皇堡

專屬電梯係front desk左面入去果幾部? 我見有D住客等LIFT上落
基於第一次有D驚既關係,我等左兩轉部LIFT無人先上去
回覆 讚好 不讚 使用道具

BTW 俾D意見小弟, 近排比較得閒同埋上次玩得開心,諗緊呢個星期可能會再去
想問大家如果搵番同一個囡囡,佢會唔會有印象,服務好D? (抑或我諗太多,佢一日太多客,斬個眼就唔記得左我)

谢谢师兄分享

回復 Kanetaker #22 的帖子

只係一個星期, 囡囡應該記得你嘅~

如果咁可惡唔記得, 就開佢工號,
等眾師兄幫你教訓佢!!!

多謝師兄分享

wingsns 發表於 2017-8-15 21:53
The Japanese gals come occasionally. No one knows exactly when and how often.
Anyway, they are rat ...

That I know. It is rather hit and miss on an expensive proposition.

回復 Kanetaker #21 的帖子

原來是這樣
但我覺得還好
反正在那邊不會有人認識

回復 Kanetaker #1 的帖子

好正,謝謝!

Kanetaker 發表於 2017-8-15 22:57
BTW 俾D意見小弟, 近排比較得閒同埋上次玩得開心,諗緊呢個星期可能會再去
想問大家如果搵番同一個囡囡,佢會唔會有印象,服務好D? (抑或我諗太多,佢一日太多客,斬個眼就唔記得左我)

你再去可能記得你,韓妹始終少客量,服務好唔好睇佢心情,師兄出黎搵食,唔好沉船, BTW韓妹係未有10個揀,靚嗎?有無D似雪玄甘靚

回復 Girlhunter888 #1 的帖子

多謝師兄意見!我都驚驚地會沉船,可能第一次玩道行唔夠,番黎3日都仲未回魂 有時個腦仲諗番d片段回味   
果度應該15-20個韓妹 樣大多都中上,有一group係$4498 另一group so call “明星model”就$4988。樣分別就唔大啦 (可能都有執過+佢地個個都化超濃妝),4498已經好靚 睇其他帖講4988就再高d身材正d,
下次會再留意下
雪炫就無啦,反而我揀果個近睇眼少少似tiffany XDD
(利申:鍾情韓妹,強國既我望左兩眼就無心揀)

Kanetaker 發表於 2017-8-17 09:57

多謝師兄意見!我都驚驚地會沉船,可能第一次玩道行唔夠,番黎3日都仲未回 ...

Tiffany 都幾索,真人計, 不過真都有少少整容feel, 唔難搵番版
我都鐘意朴敏英,李多海,不過兩條女都係整容怪

Kanetaker 發表於 2017-8-17 09:57

多謝師兄意見!我都驚驚地會沉船,可能第一次玩道行唔夠,番黎3日都仲未回 ...

4488已包左AV la?

回復 Girlhunter888 #32 的帖子

係呀 經理教下次買套票 會包埋船飛+1個師傅工 變相平d(都仲係貴)
個人要求無咁高。又唔係搵老婆,細執咪當長期化妝囉XDDD
總之唔好整到朴春果類"公仔樣"就得

Kanetaker 發表於 2017-8-17 22:50

係呀 經理教下次買套票 會包埋船飛+1個師傅工 變相平d(都仲係貴)

但我上次見到個朴春甘,但好像順眼些
甘你揀果個似咩明星?

回復 Girlhunter888 #34 的帖子

咪講左小小似Tiffany 其實因為第一次去,揀女仔果陣唔敢望佢地太耐 下次再去一定睇清楚d !!
不過今次呢個最記得佢笑果陣有酒粒,把聲亦好柔

Kanetaker 發表於 2017-8-17 23:37
回復 Girlhunter888 #34 的帖子

咪講左小小似Tiffany  其實因為第一次去,揀女仔果陣唔敢望佢地太耐 下 ...

Tiffany唔怪得你甘回味  如果有允兒樣clara 身材就perfect la, 師兄都甘鐘意韓妹,得閒多d交流

回復 Girlhunter888 #36 的帖子

我諗揀得韓妹既 應該8成都係迷韓劇/綜藝/kpop
不過我見在場既韓妹無一個行yoona/娜恩果種清純style,可能一黎始終係風月埸所二黎關化濃妝事

Kanetaker 發表於 2017-8-17 22:50

其實我覺得東B  韓妹已經好公仔
佢地英文OK嗎?
點溝通
上次找個架妹結果佢D 英文真係零
冇溝通真係差好遠

回復 hkmon #38 的帖子

我果個韓妹英文還可以(以韓國人水平算唔差,去旅行酒店經理都可以唔識),過程都係英文為主,間中我講下僅識既韓文單字,佢又幾受落笑笑口咁仲教番我正音XDD  不過英文要講D簡單淺白D+慢慢講先溝通到,有陣時唔明佢會比唔到反應

Kanetaker 發表於 2017-8-17 23:53
回復 Girlhunter888 #36 的帖子

我諗揀得韓妹既 應該8成都係迷韓劇/綜藝/kpop

甘韓妹大多長身美腿走肥,港女好少有,但韓國就多到唔值錢,反而宋慧喬,泰妍,泰泰熙就好罕有! 清清地係少見,不過出黎食,濃味精一餐半餐無所謂