[西環/上環/中環/灣仔] 報料:好心意新貨到,20歲新女小靜,青春靚女,雪白大波,服務超班,正到爆燈

名稱: 好心意
地區: 上水
網址: //141-hk.com/zh/A43604-灣仔-足浴保健-好心意.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

夏日炎炎,搵囡揼骨嘆空調都唔知幾過引,好心意岩曬我心意,
小靜樣貌標致可人,大約20歲,擁有身材火辣辣,sexy figure 性感到爆,皮膚白白淨淨,有腰有羅,
大粉波又白又挺,見到都令人想入非非,
佢熱情招呼,紅唇笑容燦爛,態度和藹可親,善解人意,服務細心,沖洗完爬上骨床,
佢服侍我趴低,落足心機幫我先按摩,手勢好掂,正宗手骨,
從頭到腳照顧十足,慢慢逐步逐步按,成個人都舒服曬,按鬆之後推油;推油好手勢有力水,功架十足,真係推得好好,用力推到我全身都鬆曬,
到快樂時光仲正,溫柔體貼,當我係佢男朋友一樣服侍,同我互有攻守,
我又揸又啜對大粉波,小靜不但玩得,而且合曬我要求,一邊欣賞索女下身嘅優美線條,一邊享受快感,的確異常刺激興奮,
好似到咗西方極樂,而我冇幾耐發射升空,爽到無法形容,第日一定要再搵佢。
8638C4DB-B888-41F0-A439-B6E13FA071B1-6907-000003A6B9E1969D_tmp.jpg