[正宗桑拿] 跌錢之旅

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

話說細佬從未試過係香港試過桑拿,畢嬲係祖國玩開,亦有在台灣,日本,澳洲留下無數子孫
最近有台灣同事過黎香港玩,身為東道主當然要帶佢地去見識下啦
但香港桑拿又唔熟,唯有係度做下功課先啦
最後選左某位兄台貼文的的麗"白水"桑拿,點知就中L哂伏,果然10份報告有9.5份都係假
好似細佬咁既真實報告真係少之又少

言歸正傳
上電梯按3字,媽咪桑問有無相熟的囡囡,當然無啦,問佢有無相睇下,正常都無
死就死啦,未試過香桑拿點都要一試架啦,頂硬上
沖涼換衫,當然問下LOCKER仔有無好推介? 得個*!,不過上緊鐘
是但啦,叫媽咪比個後生啲既我
之後入房等囡,先黎一個呀姨,咪玩啦,我唔需要"驅風油"喎,彈
之後再黎一個"大波",係好大呀,但我對欣兒無乜興趣,再彈
之後再黎一個樣貌平平,我估3X啦,媽咪又話今晚客多,啲囡都上哂鐘,再等就要等45分鐘
本想淨桑,但又想揼下骨,是但啦,頂硬上
揼得ok,之後問我開大or細,但細佬玩厭左飛機好耐啦
問下有無得BJ,又有喎,不過計開大的價,無所謂啦
吹得好落力,但一掂個波就即刻軟哂,你老味,"褶"皮既,真想問句你過左60未?
光速縮手,算啦,靠自己幻想算
點知吹左一陣,仆你個街,突然勁臭,吊,原來係佢啲口水味
臭L到成間房都係,馬上話趕時間走人,衫都唔著,馬上著褲即走沖涼
洗左9百9十9次小弟,勁用淋浴露擦小弟,真係好怕咁搞一搞連小弟都臭埋
之後乾蒸左十分鐘,再出去坐低食個丁麵,點知一食就知係台灣的即食麵,又話出前一丁??
等埋同事埋單走人,多謝690x3 + 50
同佢地講明天帶佢地食好西(建興/富士山)
唉......

雖然師兄私訊話果陣間場啲女係 2X-3X,但就我所見肯L定最少39up,吊,絕無下次
如果各位有興趣去驅下風,可以一試
但評心而論,佢地都揼得唔錯,如果只係想去蒸一蒸+揼 都算ok
但如果你心邪,我相信你會後悔

問下各位師兄
到底係香港啲桑拿都係呢啲咁既質素既囡囡,定係小弟黑仔中伏而已??
深表同情、所以我都係返大陸玩多、貪D女後生D。
回覆 讚好 不讚 使用道具

這間細場係咁上下,6百元幾點會有正女而且要熟客先會俾好小小的女你,,銅鑼灣皇室正骨都要7百幾元,
香港骨場開大起碼要1500元以上的女先好小小,所以現在已經轉正骨

果d廣告聽下就算,又揼又吊收得幾舊,點會有後生女吖,你去一仔刀收四五百啦😅

香港桑拿,預左起碼三十幾歲,所以我刀係好間中先去

深表同情

麗晶好似在地庫,並非三樓???

30以上倒啦
大部分新移民

另外就係唔好信廣告
以前生果報都仲有鱔稿
而家你睇埋人地寫D介绍就知係唔係鱔人

如果问你揀咩女,佢表情就會話埋俾你聽有定無

我打錯左,係“泉”先岩

其實睇價錢都應預咗啦!

回復 smronald #1 的帖子

應該係你黑仔.我都係睇完的討論,上星期去試.果件係北北.二到尾.都幾好玩.夠放,一入room,已經被叫我驗下佢對波先.正

"點知吹左一陣,仆你個街,突然勁臭,吊,原來係佢啲口水味" -

深表同情

係咪廣告一睇就知啦。。。。。。。咁都信

如果你將國內桑拿啲女同香港比,你一定非常失望,根本無得比。
如果齋計服務,咁香港啲女仲有小許優勢。
你講個場我都最近去過,係四格冲洗,九張梳化休息室細埸。
我都係walk in 。介女,入到房時條女已在,黑麻麻,根本睇唔到女個樣,摸及聽聲约三十五左右,細粒唔肥,服務幾好,但唔會列作主埸。
囡囡服務幾好,手骨唔錯,吹到唔叫唔停,出完有事後蕭。
對我啲老人家來講三十加可接受,香港你想揾年青,靚嘅骨女,唔係無,你唔熟入到撞,無乜可能輪牌輪到。尤其細骨場。

smronald 發表於 2017-8-16 04:00
話說細佬 從未試過 係香港試過桑拿,畢嬲 係祖國玩開,亦有 在台灣,日本,澳洲 留下無數子孫
最近有台灣同事 過黎香港玩,身為東道主 當然要帶佢地去見識下啦
但香港桑拿 又唔熟,唯有係度 做下功課先啦
最後選左 某位兄台貼文的的麗"白水"桑拿,點知就中L哂伏,果然10份報告有9.5份都係假
好似細佬咁既真實報告真係...........

C-hing 你玩開大陸場 今時今日 香港既場 真要比下去
係好野 都出哂尖東場做 不過消費 就不便宣了

d報告 參考一下 好了 點解C-hing 唔先去探下路.......... 

香港桑拿已不及從前。

甲信和果子 發表於 2017-8-17 08:37
香港桑拿已不及從前。

thank you report, 香港桑拿40up, 已不及以前都不及大陸啦, 節哀順便

感謝師兄真實報告

師兄幾點上去?

聽嗰個媽咪講話夜晚啲女好啲

我之前都去過一次,都算跌錢嘅,

遲啲去試埋夜更如果仲係咁就以後唔去

我本來仲想去試下添呀而家要諗諗先