東征AV女教師

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

好耐都無出去發射下啦!雖然澳門既桑拿係特別貴(各有階層,各有店鋪,呢間東邊既對於小弟來講係比較貴)但去開咗個頭,就始終係心思思想去。希望偉大既老板可以睇量下兄弟們既荷包,5好再加價啦,再加真係要逼住轉場。
       開場,一排女出來任君選擇,其實揀女真係一個好令人頭暈眼花既事,服務好5一定樣靚身材正,樣靚身材正5一定好服務,想食到靚正服務好既,睇你同條女既緣分啦,所以咪要求太高,個心就自然舒服D,以上三種情況係東邊呢間店鋪都試過,今次人同客都比較多D所以揀件服務好既穩陣D。
       依家一定要揀AV入房,我比條女選,俱揀AV女教師,咁就等換衫入房,入房先要我坐低用筆記本揸筆睇俱講課,心念入得黎邊個有心情睇你講課,你叫我揸住你個波睇你講好舒服就差5多,浪費時間,於是我推張台行過去,因爲俱條裙特別短,其實已經係露出個屁股,所以特別想幫俱一下,拉高俱,俱亦識做,話地下未鋪好,推我翻凳度坐俱亦都坐上黎任我撫摸,俱亦請我食波餅,然後就係慢慢的脫光光,親熱完一番後俱就去鋪地下準備工具,之後既出開黎玩既師兄們都知道係點,前奏我用棒棒俱用手,然後就69,再蛋蛋保健,主題女上完到男上,再打側完後入,服務號就係服務號,任勞任怨都無黑面仲會對你笑,可惜係滿足到身體但滿足5到眼球(樣5夠隔離幾個靚),其實都5可以話滿足5到眼球既,只不過有對比所以就覺得差咗D,其實都仲有看點既,粉lin又夠大又好揸,仲有個靚鮑,夠你睇夠你玩,5怕黑,又夠緊。
        經過發現通常俱地個鮑都比較有水準,呢個係一個我覺得價錢收得貴既安慰。
回復 luckwin #1 的帖子

thanks ching nice report, good luck
回覆 讚好 不讚 使用道具

Sounds like you made the right choice. She may not be the prettiest, but as long as you enjoy your time with her, better than getting a nice looking cold/dead fish.

Thanks for the nice report.

多謝師兄分享

女僕或是空姐也不錯
空姐制服也很引人遐想
師兄下次可以試看看

多謝師兄分享

謝謝分享!

多謝師兄分享

謝謝分享

让人羡慕的故事…

多謝師兄分享

回復 超強HoMa #6 的帖子

女僕同空姐都試過,好似都有出貼

回復 luckwin #13 的帖子

據說還有洗車房跟消防房的
但小弟我還沒試過

Thx ching report
What is the number of the girl plz? Thx

thank you for your report, will you try it again

"經過發現通常俱地個鮑都比較有水準"
哈哈.....師兄對鮑魚好有研究喎

The color, shape and freshness of the pussy make much difference to the little brother's responses ...

Thank you for sharing.