打令一 越南「天木純」

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

去澳門公幹,梗係去打令一食返餐,順便拎埋來回船飛,七月開始加左價,$19xx套票,同另一位公司同事一齊出發。

打令一,我獨愛越南妹,國產成日交行貨,泰妹又成日假波,都係越南妹正,可能法佔時期mix咗法國種,通常皮膚都又白又滑,又好波,態度又小鳥依人,又唔識say no,經常指插69都唔會拒絕,所以,今次的起心肝搵件越南妹爽一爽。

19:00去到,四十條女以上,國產居多,越南泰國各十件八件,三四件豆,食用率仍偏低,但已是近期打令一較好水準,上兩次去完全揀唔落手,今次起碼有四件可食用。

一件國產,全場最靚,身材又好,巨乳𡃁模級數,又唔使加錢,可惜始終唔鍾意國貨;一件泰國豆,身高腳長,可惜整容兼假波,一眼就睇得出;另一件泰國妹,我friend揀咗,佢事後報告話服務一流,B級真波送埋泰式按摩,手骨又好,乃埋屎眼,不過佢唔記得Number;我就揀咗件越南藍牌306,其實都唔算好靚,但見去巨乳,望落有啲似天木純(其實我覺得天木純都唔係好靚),但已是越南妹之中最好,所以照去馬,好彩真係有意外驚喜。

入到房,簡單廣東話交談,勉強溝通得到,佢除咗對高踭鞋,俾盡四呎十,我五尺七,佢只到我膊頭,但一除埋對bra,嘩!E級巨乳,佢話自己得D,但我點睇都起碼E,四呎十身高整對D-E級波,視覺效果真係好震撼,皮膚又滑,雖然未至於嬰兒般的幼滑,但已收貨有餘,質地是水蛋波,賣飛佛,當然,咁大對水蛋波,小小the就難免,不過23歲妹仔,所以仍然好彈手又美觀,過多幾年就唔敢包。

水浴,竟然唔放bubble,不過我無乜所謂,事但,都係例牌野,不過,當佢波推,真係一流,成碌九唔見咗,佢用唔鹹唔淡的廣東話笑説:「你細佬呢?唔見咗?」,真正完全包冚,超級舒服。上床後繼續搞,技術中規中矩,尚算落力,當佢側身幫我吹之時,我嘗試指插,試試佢反應,完全冇抗拒,食指一伸入去,嘩!窄到不得了,處女級咁窄,夾到隻手指好緊,正!仲要有真水!Yeah!

吹到咁上下,我叫佢瞓低,我乃佢對波,乳暈乳頭大小適中,淺啡色,又未至於pink,相當好啜,水蛋波就是水蛋波,盪吓盪吓,視覺效果一流,我試吓乃佢波溝,再用佢對波夾住自己塊面,包到冚,呢種窒息嘅感覺真係過癮!然後我同佢乃西,完全冇抗拒,個西真係靚到癲,淺色啫喱西,滑嘟嘟,一乃上癮!越南妹果然任我舞,相當享受,23歳架撐冇得呃,又窄又滑又嫩,正!

載套上馬,男上女下,對波不停淫盪,上上落落好過癮!然後叫佢企喺床邊推車,着埋對高踭鞋先啱啱好對到正,再捉住佢對手臂拉高佢個身,推到啪啪聲,完全AV feel!望住塊鏡,一邊屌一邊從後搓佢對波,此情此景,真係想拍video留念,個樣越睇越似天木純,我當正自己屌緊㗎妹!然後返上床坐蓮,佢一邊騎一邊乃我粒lin,好high!出咗!好舒服!佢竟然唔發覺我出咗,挨後個身繼續騎,對大奶不停fing上fing落,真係目不暇給,我見自己未軟,就由得佢騎多陣,當自己睇緊AV,哈!睇夠本,先話佢聽我出咗喇!佢話:「吓!出咗?我感覺唔到嘅?」我話:「我下次唔載套,你咪感覺到囉!」佢好似聽唔明,唔知真傻定假懵。搞完,我先如夢初醒,四呎十,做乜唔掛股?唉⋯唯有等下次啦!一定再encore!

瞓低同佢傾計,問佢忙唔忙,佢話一日得一兩單,我話:「吓?一兩單點夠食?」佢話打令一係咁,越南妹多數喺打令二,啲客黎到打令一,就會覺得食越南妹唔抵,而且啲經理成日只sell國貨,唔鍾意sell佢哋越南,有次聽見個客問經理:「306對波咁大,真定假?」經理話:「唔知呢?要真波咪㨂北姑囉!」結果個客就揀咗北姑。我心諗,唔怪得你個西仲咁窄啦!好彩啲大陸仔唔識貨!Yeah!越南天木純!I'll back!
Nice Report ! thanks a lot !!!
回覆 讚好 不讚 使用道具

306好野黎,食過一次,想返食時次次去到佢都唔在場

very nice report
thanks for sharing

Good luck for your experience

好傳神既包膠🙏🏾

回復 close_up #1 的帖子

謝謝前輩分享。

恭喜師兄 賀喜師兄

謝謝前輩分享
306下次去一定要試看看

好正那個,謝謝!

多谢师兄报告,精彩

midstar 發表於 2017-8-16 15:55
http://141hongkong.com/thread-1353221-1-1.html

同一個囡囡?

似喎! 不過2014年24歳, 2017年23歳, 問女人年齡真係信一成都死但架撐仍嫩就真係堅

小弟也是好波之人
記下號碼
下回試試先

if my memory is correct I did with her three years ago also, and I also enjoy her treatments.

She has been there for a long time, good girl

弓喜Ching 食到好野