幼幼場Angel Spa,陀地Ivy新女下海,靚過李嘉欣,真係咁撚正 > she is on my list now

簽到
名稱: Angel Spa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43129-尖沙咀-水療SPA-AngelSpa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

麻甩佬出得黎玩,一定鍾意試新野,小弟都唔例外,約Angel Spa,準時去到,入房見到陀地Ivy,新女下海,青春無敵,身材前凸後翹,佢望住我嬌媚一笑,真係銷魂惹火,舉手投足之間魅力非凡,不愧係男人夢寐以求嘅名妓,我都有曬衝動,就粘埋黎攬攬錫錫,白滑彈手巨乳好似兩個大雪球咁勁有壓迫感,引死人,壓得我心跳加速全身發熱,令我好興奮,一於考牌賽車,佢擋唔住我柔情攻勢,搞掂攬實揸波瘋狂大車,幫我除衫一起鴛鴦浴,最正係波推擦背夾腸仔,浸浴邊洗邊玩,纏綿又夠激情,水中簫吹到心潮澎湃,忍唔住攬埋佢上床,
先幫我港式推油,開背有板有眼,從頭到小腿照顧到十足,技術純熟,夠力水得黎穴位又準,邊按邊傾計,大家同聲同氣,氣氛一流,而且過程無偷懶,專業推淋巴腺,逐步逐步推到我全身都鬆曬,真係一流享受,幫我前列腺保健,摩打脷錫暈我敏感點,吹簫高手出場,環保擒住碌鳩好落力吹到雪雪聲,吹技出色,真係令我回味不已,有深喉,有眼神,瀨鳩頭,啜鳩根,細佬已經硬到頂唔住,
我興奮到砌翻佢上套埋牙,成支棍由頭插到入曬,西子窄窄,出盡全力拮,水簾洞夾住支野好鬼正,啜下啜下想啜晒我所有精華,一陣主動騎上,迎風擺柳,搖擺恰當,騎術一流,簡直舒服得要死,我大大力頂,佢大大聲叫,大家瘋狂投入,男女都好有feel,
最後推車啪啪聲,一輪急攻猛撞,高潮迭起,佢愈叫愈淫,所有精華都俾佢條隧道啜曬,真係好爽!
身材好得
Body figure so sexy
性感美女
回復 TTer1 #1 的帖子

多謝分享
多謝分享
oh yes, that's good. thx
多謝師兄分享
請問師兄連貼士幾錢埋單
請問師兄連貼士幾錢埋單
真係好吸引
好誘人,要去試試