新入行 陀地WaWa,無港女公主病,整體感覺好正

簽到
名稱: 如意閣
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A45265-尖沙咀-水療SPA-如意閣.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

陀地:WaWa
樣貌:五官輪廓分明,短髮清爽,食得落口,唔會令你掉頭走。
身材:健康膚色,行Sports路線,全身走肥,長腿幼腰,整體ok,完全可以接受。
年齡:廿零歲,相對我呢d老餅,囡囡絕對係後生一族。
性格:無港女公主病,順得人意,份人好健談開朗。
態度:態度都好好,好笑容,成日講D野氹下你。
骨技:始終新入行,對手骨要求唔好太苛刻,手勢屬溫柔型,會好落力幫我從肩按落到腳,跟手以推油為主,嗰手法覺得好舒服下,推得幾全面,大小腿都推齊曬,推得幾認真,唔偷懶。
Part Two:有sweet嘅感覺,好似自己條女咁,係佢d聲音催化下,成個人軟曬,無美中不足就我太快啦!哈哈⋯
服務:港男對港女,感覺當然濃又多咗份親切感,氣氛一流,大家有傾有講有笑,足鐘一小時,完事後交家用。

上唔上過:我絕對會上,至於你就自己諗嘅,講多句,新入行,聽教聽話都係賣點!
42C2D2F6-A0D6-4B95-A75A-261D9D113C26-10163-000005392118CBF5_tmp.jpg
103901E5-E024-40CD-94B0-AB87511738DA-10163-000005391C5423DE_tmp.jpg
84A931E6-5400-43AB-89BD-ADCBB09BC3F9-10163-00000539177D6347_tmp.jpg
E8B38AF6-B860-4DFA-B9EF-F2C0DC8AFBB3-10163-0000053912535486_tmp.jpg

相關帖子

Lovely body figure
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 emsd29 #1 的帖子

Young sexy LOCAL ...... SUPPORT.

Lovely body figure

有冇v7???

oh yes, that's good. thx

多謝師兄分享
請問連貼士幾錢埋單

nice report.  thank you

真係好吸引

正! 支持陀地妹~

請問埋單多少錢

TRY過一次
SKIN有點黑,可能做開SPORT
後面有小小TATTO
但OVERALL來講都有80POINTS

短頭髮 sporty
好像幾特別
埋門幾錢落樓

Thanks for report, any kiss or open big?

呢套平平凡凡概运动装打扮感觉好清纯!

副body可以一戰