Candy~~樣貌清秀,有氣質有時代感,名模身材~~!!!

名稱: Candy
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A58414-尖沙咀-兼職女郎-Candy.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

開門見面,好似D兄弟講,,樣貌清秀,有氣質有時代感,名模身材,皮膚白白淨淨,幼腰靚羅,長腿美足,挺拔嘅竹筍pink波呼之欲出,真係見到都令人想入非非,呢D就是男人要的女神。入到佢好好笑容熱情招呼,態度和藹可親,善解人意,主動粘埋我攬攬錫錫,偷桃撈月,姣味十足,搞到我慾火高燒,興奮到攬實佢係緊搓揉對竹筍pink波,唔係講笑,波型真係好靚,勁好好jar手,好正!經過一番搓揉,爽到佢飄飄欲仙淫聲都出曬,好似好興奮咁主動幫我除衫掛衫,掛好衫叫我快D沖涼,服務殷勤仔細,簡直係對我體貼入微,自己沖涼,好快洗白白返出來,上床大家瘋狂勁玩,好激情!攬緊佢有奶有錫,上jar波來下撩西,不停用舌尖撩撥佢敏感點,爽到佢呀呀係咁淫聲呻吟,爬上按住我奶錫到姣樣盡露,前戲做得投入又到位,摩打脷由上而下,啜暈全身,撩得我痕痕咁好能興奮,細佬都扯曬旗,帶袋落力吹奏,吹功超級無敵,深淺快慢,真係吹到雪雪聲,好能舒服,奶袋錫蛋,橫瀨直吹,吹到細佬鬼咁硬,頂唔住拿拿叫停就地正法,男上體位,鮮鮑窄窄,多汁,真係超好好拮,加速衝刺,囡囡又夠投入肉緊,我用埋所有嘅高難度動作,屌到佢欲仙欲死瘋狂大叫,西水源源不斷湧緊出來,最後掛鼓,啜住波波大力插到爆。真係好過引!
令人想入非非
Thx a lot Ching sharing
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 00:23