yuki~~~大家瘋狂投入吹到出雪雪聲~~搞到我好有feel~~

名稱: yuki
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A55323-尖沙咀-兼職女郎-yuki.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

yuki& i# H! f' }% D# |
6 q+ q9 f! [7 j+ X
試過咁多囡仔,最正係服務一流嘅yuki,大竹筍粉紅波呼之欲出,身材前凸後趷,美臀又圓又翹,簡直性感到爆,個樣好夠野性,7 d4 W6 X" _* X; q, f8 j
一入到房佢笑容淫淫好熱情招呼,激情熊抱,雪白大波超震撼,曲線浮突,令我食指大動,索到嘭嘭聲,囡囡善解人意,態度和藹可親,7 J- D5 [# H) m+ Z+ i: q$ E: d
大竹筍波好挺拔揸到爽曬,好興奮咁主動幫我除衫沖涼,大家先入浴室,波推夾腸做足,蹲低吞曬成碌吹奏起水中簫,吹至雪雪聲,吹奏超級無敵,1 p% s+ n6 R! s- o4 ~+ d
吹到我呻吟震震上床,考牌成功,我地車得投入,漫遊服務,慢慢由外淫到內,突然間嘅電光火石毒龍鑽,爽到暈!
+ O: ^$ w4 n6 m, ^' k' o8 h奶袋錫蛋,錫到落細佬,更吹奏一曲環保玉簫贈興,含住支玉簫深淺快慢,舐蛋含腸仔,橫瀨直啜,吹功好犀利,有深喉有眼神,一吐一吹,一吸一啜,好有AV Feel,唔講真係以為自己拍緊AV片,真係爽到爆咁滯,
9 F7 i) Y# t# J3 f  R我興奮到扭轉過來玩69,大家瘋狂投入吹到出雪雪聲,吹咗好耐,吹到碌鳩硬曬,搞到我好有feel,好快硬到頂唔住~~
% ?( P: {' t" v1 o. @4 G然後帶套到主菜,囡囡騎功了得,把聲又姣又叫得大聲,可以玩得好好,自然水源源不斷湧出,好鬼銷魂,用埋果D常用招式,好配合無咋型西水不斷湧出來,屌到佢高潮迭起,最後男上插完興奮到口爆ok!細佬射咗好多白漿入佢把口,正呀!事後沖身傾咗陣先比家用。
Great balls
性感到爆
多謝師兄分享
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 22:47