aaa~~銷魂嘅淫樣無比誘惑~~~~真係好反應~~!

名稱: aaa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A59175-尖沙咀-兼職女郎-aaa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

新女aaa,小弟作為新人卻聞名而動,即刻致電預約時間,懷著既緊張又興奮嘅心情去出精,話曬咁大個仔嘅第一次,準時到步,銷魂嘅淫樣無比誘惑,佢熱情攬埋我雙雙入房,最緊要好有feel,好似自己條女,末剝衫經已扯曬,全身又出曬汗,一定要沖涼先,侍浴功夫到家,body幫我洗淨全身,水中激情波推擦背,享受埋水中簫轉移場地。
7 |! O2 S1 h# d上床,全自動波,好細心奶奶全身,又黎毒龍鑽,鑽到入心入肺,好撚正,奶袋含蛋,環保吹奏,深喉打磨,鳩頭瀨啜,直吹橫奏,吞劍嗰陣時眼神直頭殺死人,吹到連腳都軟埋,差D俾 KO我!叫佢停先肯停。
" H7 s# r2 A) y頂唔順上套將佢鮑魚仔就地正法,按實佢用支鋼炮大力推到啪啪聲,如狼似虎好砌得,換觀音坐蓮,囡囡西水一發不可收拾,好有強姦Feel,再轉半燒鵝脾,真係好反應,轉正面大力衝擊百幾野,每次衝擊都高聲大叫,雙腳仲夾實我條腰,完全唔似吊緊一條死魚,好快我就hold唔住俾佢打敗,令人精神為之一振,事後清潔功夫做足,服務不錯。
Body figure looks great
回覆 讚好 不讚 使用道具

無比誘惑

回復 八仙仔仔 #1 的帖子
2 ~8 a) D  E. X+ j2 w6 ?9 X2 M4 k' Y7 j! I; g" j5 @. n8 c5 J
幾好,不錯!