內地退役空姐搵唔夠 幫大叔剝蟹維生

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

唔好成日以為做空姐好好搵,其實一退役,有苦真係自己知﹗就好似之前內地杭州一位美女空姐咁,一退役就手停口停,於是上網標價,售賣幫人剝蟹殼服務,剝一隻蟹收1.50美金,另外仲有「增值服務」,用手餵埋,加收0.78美金。

呢項服務,日前因為有人再次上載大叔食蟹相上微博而引起激烈討論。最後大叔食咗20隻,前空姐袋穩40美金,如果計返時薪,其實又幾好搵喎。

件事啟發大家,身體任何一個部份都可以搵錢[img][/img]
其它增值有无!?
Good service. Another kind of enjoyment.
美女有生意頭腦,唔知其他人會否跟風?
多謝分享
回復 bbqzzz #1 的帖子

唔知上床加幾錢?
唔好話我黑心, 一睇就知唔專業
冇蟹肉叉又冇剪, 仲要留長指甲渣紅指甲油 (指甲內都唔知有有黑邊),

又話食咗廿隻, 枱上數埋都冇咁多個蟹蓋, 唔通食埋
阿姐執枱執啲唔執啲!? 但係佢又好得閒咁住後邊睇喎,

點只40美金呀, 一個食一個餵, 仲有請個影相呢 ?
影相嗰個冇得食, 因為擺得兩個位, 但係得一個人食,
都係老作嘅多
十成老作。唔洗服務,只找條女陪食飯都要咁price
回復 bbqzzz #1 的帖子

條空姐自己本身有隻蟹,大叔最想佢餵食呢隻蟹
沒違法 自食其力有何不可

我都覺得係老作。

俾你去幫趁, 都唔會俾記者影相啦!
一次過食40隻蟹,就算空姐送埋嗰隻佢都食唔落啦
ㄧ次過食20隻蟹?  多唔多D?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 02:26