CC奇遇記

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

之前放左喺搵女區,諗住低調啲,點知俾管理員删帖!唯有放返嚟呢邊。再删就算!6 d8 ?7 D4 |6 x+ |% v" @
3 ]% p* i; s; k
試過幾次一樓一,HG,覺得太公式化,同埋我玩果幾次酒店,100%掉包,有幾次行到身水身汗,結果都係好又一餐,唔好又一餐,硬食!所以一直想試CC。3 O' @& b9 A6 m- O
& k6 F/ D. G0 K! n4 y6 x7 d# ?
有日喺CC區見倒個V7,add左有回應。問幾時約得。囡囡話不如下晝3點。嘩,閒日要開工,點得呢?我話夜晚得嗎?佢話9點可以。講好價錢,約實左2Q,2 hours。囡囡話講好左就出到嚟冇得臨時改,OK,冇問題。我話點玩呢,要去時鐘開房?因我未試過!囡囡話唔教得我,因驚我係警察放蛇!OK,明白!我問邊區好,囡囡話天后,OK,冇問題,過海味過海囉。上網做功課,見天后既維多利亞酒店似OK,囡囡都話得。
$ a5 o+ B& z# P- m. h: C1 e
3 z8 x1 R% F, r, @晚上8點倒我就到左。喺附近行左個圈,make sure酒店位置。喺ATM禁左家用,仲喺間甜品店買左個蛋糕仔,諗住中場休息一齊食!
/ k5 j6 U% G( ^# ^6 a( n4 |2 q' Z
到8點50分,就上去攞左間大房,諗住入左房先,跟住俾房號囡囡嚟。8:53,通知囡囡房號。跟住諗住攞定家用出嚟。點知反轉全身,都搵唔到啱啱禁既家用,好可能係緊張得滯,喺ATM唔記得攞錢走!
4 S& z8 n* ~; @! S% K
6 h2 n# I2 L/ @時間係8:59,即刻V7囡囡話可否遲15分鐘先上房,我要立即去對面既天后站再禁過錢。跟住立即衝去天后站禁錢。到我返上酒店時,時間係9:09,收到囡囡call,問我喺邊,我話我已經返返房,請上房。跟住過2分鐘,囡囡敲門入房。. t; t% q3 d, _+ J1 a
6 b! A7 b: C) x0 L. h
囡囡話佢頭先入過房,唔見人,話好驚!我話已經V7左個原因俾囡囡,叫囡囡遲啲啲先上房。同埋不斷say sorry。囡囡話如果我喺ATM唔記得攞錢走,要即刻打電話上銀行報。我話唔緊要啦,橫掂啲錢應該會自動收番。等我地開心完先諗!+ b; ?& F7 P% \+ ?' _, {; |
! p9 L* S$ Y- L9 O
囡囡坐左喺床,同我講,不如今次淨係做一Q試下。我話下?我地之前講好2Q,2 hours喎?又係你話出到嚟就唔改得喎。囡囡話,下?你同我講時間?你出左就係架啦,你要做2Q,都唔知你出唔出倒啦!我當時個樣真係O晒嘴,同埋手上揸住家用,打算放喺抬面,因囡囡之前話係規矩嚟。
" A9 M# {5 h( e9 I0 }6 |
" D6 h! e. K9 X% S& P, {; }囡囡見我揸住家用,就開始教訓我(應該係塞錢入我袋),話你而家有錢大晒呀?我地CC唔係雞,要講mood,要互相尊重,唔係你想點就點!我話而家咩事呀?我得罪你啲咩呀?我只係想做返我地之前傾好既野姐。
! Y/ f( @0 D& A+ G- m' _. z- i) b# _7 d4 x/ d
囡囡繼續黑面,不斷講我有幾唔識規矩,又話第一次唔會做2Q,又話好多CC跟本唔會就咁同人出街。唉,我諗今次又奶野,就算做一Q都一定係生不如死!我話呀囡,你講到咁委屈,咁算啦,唔做啦,當我唔好彩,蝕房租同車錢,蛋糕就自隊!4 ?$ Z1 S7 v! z( b/ T" p& L, }0 E

- q) ^: |# Y7 ?% R$ `8 P' k我原本就準備左個紅包(大陸叫法)做tips,內有幾舊。我諗住雖然囡囡冇興趣招呼我,但都算一場嚟到,所以就俾個利是佢。囡囡嚟手就掟封利是落地,發晒狂,又話你而家有錢大晒呀?想走,冇咁易!我想走去開門,囡囡即刻企係門後頂住,大大聲話報警啦,我而家話你非禮呀!我冇佢辦法,唯有話,你而家唔俾我走,即係禁固,我唯有報警!我攞個電話出嚟想報警,囡囡又即刻樣開度門。咁我唔再同佢癲,開門就走。囡囡仲喺後面大大聲吊我!. U! s: L6 W5 z

; D' _* v5 Y- j: `2 h以上就係我的第一次(亦都可能係唯一一次!)5分鐘CC開房實錄!; w  C8 c7 h% g& |# t: `
5 d# A1 E) t# b" q
幾個鐘頭之後,囡囡竟然V7我,叫我反省下做錯左啲咩!我自問就真係諗唔通啦。各位師兄如果有高見,請指教,小第真係要學多啲!
ching...可否暗示囡囡名字...等其他ching有所警惕? 謝謝!
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 wes23xc #1 的帖子
; d* p8 b0 k- }$ ?& A, x3 x  `) \  m
樓主開名啦!

非常同意開名囉

Reply pc10-1 #6 Add Thread4 O7 o5 I, j4 q5 ?3 z- ]

- D% @- ^7 W$ r) Z+ h! [師兄你都有過咁嘅經驗? 請指教等我地班後輩唔使再有唔好嘅事情發生!

開佢名拉

哇... 今時今日居然咁嘅服務態度!

快啲開名 , 等唔使其他 c hing 中伏。。。

回復 wes23xc #1 的帖子
# m' u$ _+ |% J
6 t/ z8 R$ Y# G& {. s天后區,再加其風格,我估A字頭。, `6 L4 j6 x% M4 S* @; F% ^  F
開估啦!

用手機回應 mic888mic #12 的帖子
& e, `3 _# K* @) B- O/ s8 v4 [% v: K9 K' i  l% \; n. R/ @
約系天后仲有一個可能系G字頭,佢都比較情緒化!

on99_wong 發表於 2017-8-19 03:16
. j" \/ J" n1 i4 P  n" C8 D6 Rching...可否暗示囡囡名字...等其他ching有所警惕? 謝謝!

7 g9 Y2 O% g+ u/ q7 f$ @非常贊同!

樓主兄,開始覺得似故事。

其實今時今日, d妹妹一開價都已$1500* Z# {6 w/ @3 @2 r( R. b5 i
問題係俾錢個位得唔到最基本既心理回報(女友feel)
" s; O, V* [& x) C0 b. \而妹妹就覺得, 被你插已經做左本份,
; ?$ |/ K  t) m* ^6 ]- ?. M有點帶著\"cc也是人, 你要尊重我…\"的心態對客…  {# A  K0 `& [0 G! g

@2 p! K6 t: L+ O8 E# d8 y0 ?想當年, d妹妹仲肯陪你trade前/後去吃下野, 傾下計, 入到房仲可以一齊攬住睇下電視吹下水一輪先開波…
- r7 a+ o3 ?& g; ^tips都抵俾…1 f  l8 P3 R4 s3 F  S1 e  y
- h( m) s1 Y% K! i3 N9 B8 {
但現快吃都市, 此情難在

開佢名喇X1