CC奇遇記

本帖最後由 處女座沙加 於 2017-8-20 11:01 編輯 1 \+ i  M$ E8 b5 {5 K  l5 q

) [5 x3 v  B, j2 S9 Y- |, w+ {前幾天本想找那位大……cc trade, 不是特別喜好,只是覺她可憐,想幫下,點知條女勁吋,又話加價300 (1500+300=1800), 又話睇我都不會比,我立刻delete左佢!
2 K% d( o, [# D5 H
7 r; k% q1 c+ J' F% K3 t( I  Q現在覺得儍仔先食cc!9 c0 u2 [6 u5 o
近排主攻印印…… 乖好多
回覆 讚好 不讚 使用道具

moneybaba 發表於 2017-8-20 13:07 7 ^6 ]. L+ K0 Z( L4 _6 `0 ~7 J
樓主種係無膽開名?
/ O" K, M! |. d+ T$ I' K) r' o7 v! J
咁祝你叫雞撞問題雞,玩走地撞着女警,返大陸玩撞公安,玩cc繼續跌錢比人小,溝唔到女自己打飛機

; U6 U4 X  b# o5 c" h% D幾禍心祝福句。

開佢名啦

呢d最衰!
1 r1 |( p  G& w8 B- F; s, V! }) \: e! I! t8 N. n3 ~# Q. i" p
http://141hongkong.com/thread-1860823-1-1.html

擊起千呎浪 發表於 2017-8-20 21:06 7 z* H. |6 v, U& q' g; E* ^
呢d最衰!/ [! F1 p3 t  q" a/ O7 R
5 M+ `; h& S  t) Y- P& I
http://141hongkong.com/thread-1860823-1-1.html

! y" A, A& Z+ r7 r# S, g) ]玩人電話、仲要咁q神秘!

支持開名
( u# E/ d! s7 x. T9 L4 @7 E唔係講一大埋野有咩用
2 ^5 W. k% i  U+ T宜家好多人都有你呢d跌錢經驗* X3 F7 s/ O3 r  C7 e' y% m5 \0 J

回復 wes23xc #1 的帖子
( i; ~( n) d! S4 A( P) w/ B* {- M! ]
即ban,唔使猶豫,佢根本想屈錢。

咁清高, 去做烈女啦, 做咩CC

笨小馬 發表於 2017-8-20 07:45
4 i- P, A" b/ x8 ]其實今時今日, d妹妹一開價都已$1500
' r7 S$ h5 E) h% K4 I* B% V: C問題係俾錢個位得唔到最基本既心理回報(女友feel)2 Z5 w1 Z' P! g' l2 Y- h$ }6 H: q
而妹妹就覺得, 被你 ...
* ?* C- i2 }* L3 {6 i$ |7 g/ p
咁不如去一樓一,起馬睇左樣先入閘。

開名啦,唔該
: f( }, m! O! J" Y1 ]9 d6 W# aplease / @# }- ^- O3 M* y% p
please

正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正

開佢名喇.......for all the HK bros....

其實宜家啲CC同以前唔同哂啦$ ^; a$ s; ~9 l  m2 x, T, J
以前係PART TIME, 感覺純啲, 無咁雞味
9 i" N' j, e8 v  Q! l& E7 U; Q同埋有女友FEEL
+ y- z2 m0 X0 z8 Q宜家果啲, 根本同雞無分別
( J1 C/ G3 O5 [  W+ f9 _+ l2 d一黎就做, 做完就走
8 f* O" I: X* [' M& H# Y4 B/ X6 m, j去一你同HG好過啦

回復 wes23xc #1 的帖子
3 u9 ~) ?9 {/ T: D/ P6 J" C, D8 G# n' l2 i9 M! k1 u9 e. x5 N( {
J老師?
2 s1 K7 q0 K! e
0 P/ y8 r3 D, R  |% F: n- M開名做福ching
* s5 I+ ]7 I! B; Y1 d5 l- H; ZCc見到有機會改過

可怕。。cc都係要諗下。不如去澳門

回復 123qq321 ##3 的帖子
& i) X# O5 z+ |/ H
( @7 I4 \4 H0 n# d! F! @5 q0 S+ X* D遇到隻癲雞