[新兵查問] 台灣報告:茶庄+制服店真實分享

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

去完台灣返到黎香港,今日見禁撚得閒,寫埋個report先。今次report係真實報告,有果句講果句,絕無打手,宣傳成份,岩晒黎緊會去台灣ge巴打。

我唔敢講我揾野玩好撚叻,至少我一定會做足功課先。所以我以下講依d内容係我真實體驗,唔袋表你地一定係同我一9樣。

第一part我先講茶姐。我個人認為真係晒撚氣,唔叫好過叫。我5日裡面分別係台北台南試左4個茶庄,叫左8個茶姐黎睇,8個都係垃圾。我去之前睇post已經知道4000tw果d一定伏,所以我6000tw起跳,叫到去10000tw,一樣係垃圾。最撚煩ge就係台灣人ge特性,死纏爛打。當你彈左1個之後,同你瘋狂講道理,又話唔比機會佢地又性。4個茶庄,到最尾都有3個屌7我。後來識到個好好ge媽咪接我地去製服店玩(後續) ,先知道原來茶庄其實間間都一撚樣,因為第一,睇相其實肯撚定係假,就算佢話真,都肯定係假。第二,重點,茶庄ge茶姐係唔會見到d囡囡。有一點可以証明,就係佢話佢地台北台南都會送,唔通佢搭車去見過晒佢地咩。所以你同佢講要6000tw, 佢只不過是撚但比個囡囡自己報價係6000tw ge囡囡你,而茶姐跟本冇撚見過佢。點解10000tw都會係7? 因為條7 ge囡囡自己報10000tw比茶姐聽。就係禁樣。

第二part講制服店。一句講晒,有相熟ge帶住你係會好小小。我到店鋪樓下,媽咪落黎接我,上到去好招呼,全程跟實我地(除左我除左褲果段時間)。簡單係講幾句。制服:可除衫,跳脱舞,打飛機。禮服:乜撚都唔得,只係陪飲,陪唱歌,因為佢地主要係想你帶出街。入到房,6至7個入黎比你揀,制服禮服撈亂睇都得。睇4至5 round到。唔岩可以走,免費睇的,因為我都睇左3,4間先玩左1次禁大把。最搞笑係你玩玩下其實可以轉囡,唔洗錢。我一開始揀左禮服,玩左半個中,見個fd(唔記得講我地總共2個人) 個制服幾掂,我轉左佢果個。跟住我fd就焗住揀第2個制服。因為轉過黎果陣當時已經跳緊脱衣舞,所以我就會直接去左打飛機果part。而我個fd就焗食豬扒,大肚腩,西毛生上肚,一入黎直接開波打飛機。一齊坐係sofa打呀打呀(下次師兄去到坐係sofa其實有幾dirty你可以想像到),我放底左幾億,跟住條女話表演佢d小魔術比我睇,而我fd就好落力禁打緊。最後夠中,媽咪話唔加中就要讓返間房出黎,所以我fd就即刻要著褲走人。最後佢發脾氣走左xd。消費1800tw 1個中,我地玩2個中,1000tw清潔費,總共4600tw。

是次報告完畢。需要制服店媽咪wechat, 可以pm我。多謝收看。
回復 sang0202 #1 的帖子

Pm 想要 wechat pls
回覆 讚好 不讚 使用道具

支持師兄真實報告 黎緊我都會去台灣 可否pm wechat比我😍

介紹給大家一個不錯的論壇,可以看到免費魚茶訊息喔~
http://www.lewdcat.com/forum.php?x=419937

我非常同意你的經歷
因為我都係咁
茶妹...咪玩啦
同大陸微訊一9樣, 你如果開LINE大把俾你揀
不過當然, 唔會有真人啦

制服店, 佢地叫手工店, 除左叫平啲同打飛機
女質都係.......算把啦
禮服店就即係葉問店, 係場內, 手都有得掂下, 其他, 唔好妄想啦
出街又女錢又街鐘, 同去MC一樣 (都岩嘅, 機程船程差唔多時間)

總括, 唔好諗住平同有係網上見到的女

送茶妹....10個有9.5個是照騙,觀點絕對贊同

制服店,95%豬扒、甚至恐龍,只有很少、很少是正常一點(只是正常)

禮服的正常度較高,雖然沒有特別服務,但只要揀到合眼緣的,猜猜枚、飲飲酒、攬攬抱抱還是可以的。

1000tw清潔費--其實應該是指少爺費,有沒有清潔的需要,也是要給的。

冇錯, 所有仆街茶商都係呃九人

回復 fighter2006 #8 的帖子

呃都算。。。佢地仲好中意講道理。。。超煩膠

送茶妹,wechat妹,

同意ching所講,10k都是伏

唔通真係講運/眼緣既~我上次搵個12K,我覺得OK WO
又主動又成,夠鐘就係咁撩9我,差D想黎多獲(不過約左人冇計)

唔識點樣上天堂 發表於 2017-8-29 11:25
唔通真係講運/眼緣既~我上次搵個12K,我覺得OK WO
又主動又成,夠鐘就係咁撩9我,差D想黎多獲(不過約左人冇計)

師兄你上次搵邊個茶?

回復 justinkinson #13 的帖子

LINE ID : fuckm9 <---呢個,我黎緊再去都會再搵佢,

回復 manni8812888 #14 的帖子

可以pm我,但得line

Ching, please pm contact. Thanks!!

睇10個,9個
Ching 吊茶庄。 咁點搵女先好? 因下個月去台中,做左成個月工課,都唔得。

可否pm wechat比我

hung6837 發表於 2017-8-22 03:34
介紹給大家一個不錯的論壇,可以看到免費魚茶訊息喔~
http://www.lewdcat.com/forum.php?x=419937

好色猫很麻煩, 註冊後也不能進入.
http://www.lewdcat.com/forum.php?x=424308

絕對同意師兄,茶姐我都賴過嘢