[其他] 小弟想問下各位元老級師兄...禁鐘仔..會唔會自己帶套?

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟想問下各位元老級師兄...禁鐘仔..會唔會自己帶套?
(我知係廢話,因為有師兄講過自己帶003,001....但我想問既係....有無人會帶杜仔既持久套個d?)
會唔會女女唔肯用 因為杜仔既持久套,拆袋個時,個套頂有一粒白色野(持久液,麻醉藥)
有無師兄試過?
想試但唔知邊到有得賣,用緊0.1果D。個人需要用持久型。
自己帶定好!試過有間HG提供牛皮咁厚的dom想死,自此自備
001好,但遇著新手女女未必識幫你戴
如果是老相好都會😙
outdoorsman 發表於 2017-8-19 18:14
自己帶定好!試過有間HG提供牛皮咁厚的dom想死,自此自備
001好,但遇著新手女女未必識幫你戴

我就係001,003,好快出
hyl7519 發表於 2017-8-19 18:58
如果是老相好都會😙

即係如果第一次個d就唔會?
satanice666 發表於 2017-8-19 17:14
小弟想問下各位元老級師兄...禁鐘仔..會唔會自己帶套?
(我知係廢話,因為有師兄講過自己帶003,001....但我想 ...

冇,都係用囡囡果d,自己買唔知收藏去邊。
緊係自備 杜記air
啲女唔知用咩袋

另外 持久裝唔好攪我
條野冇感覺
冇晒feel
好似冇做過愛咁
國產淩淩漆 發表於 2017-8-19 22:35
緊係自備 杜記air
啲女唔知用咩袋

極之認同,最大鑊係一冇feel我就會軟!好麻煩!我用過一次就以後咪攪!
回復 satanice666 #6 的帖子

咁我諗你用持久裝佢都会肯
試過搵囡囡, 搞咗好耐都未出, 越搞越冇感覺. 事後先發現佢買錯咗持久裝, 用過一次以後都唔會再用.
dolbysnoopy 發表於 2017-8-19 19:10
冇,都係用囡囡果d,自己買唔知收藏去邊。

咁又係....唔通一進去就話要自己既套咩
香港仁 發表於 2017-8-19 19:14
回復 satanice666 #1 的帖子

師兄.....你都好重口味下.....
國產淩淩漆 發表於 2017-8-19 22:35
緊係自備 杜記air
啲女唔知用咩袋

師兄係用普通既持久裝?定至尊?
lokielok 發表於 2017-8-19 22:42
極之認同,最大鑊係一冇feel我就會軟!好麻煩!我用過一次就以後咪攪!

我就係買過1盒3隻裝,同自己條女用,感覺o岩o岩好.......
我係用至尊持久,唔會完全無feel ,反而用普通既持久裝會無晒feel
至尊持久薄過普通持久裝
會。。有時會放定啲0.01係條囡到唔洗袋住週維走。。好多熟客都會有私家dom 係啲囡到。啲囡上心嘅通常會分開見嗰客嚟先用嗰客嗰啲
會。。有時會放定啲0.01係條囡到唔洗袋住週維走。。好多熟客都會有私家dom 係啲囡到。啲囡上心嘅通常會分開見嗰客嚟先用嗰客嗰啲
jasonchan924 發表於 2017-8-19 22:54
試過搵囡囡, 搞咗好耐都未出, 越搞越冇感覺. 事後先發現佢買錯咗持久裝, 用過一次以後都唔會再用.

我反而鐘意用持久 因為可能做到d女女個人軟晒,無力

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 03:33