[揾女心得] 正宗日本大学生

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

其實我都經常有去日本,但一直都無試過,因為無渠道[掩面]。今次見Jin兄介紹個間JT有㗎妹,所以都想試一下。我試咗另一件叫MoMo。因為我比較鐘意長腿高妹[呲牙]。呢間嘢有d特別,係先收錢再服務。入去見到真人之後,佢用日文同我打咗聲招呼,我就感覺得係堅日本了,再看一下passport 同入境紀錄,我就知道佢係我要搵的人了[害羞]。成個過程好有女友feel,由浴室到床上人大部分車住完成。仲成日同我講d AV才聽到的台詞😂,搞到好撚high。女女硬件高挑,毛少,胸不大,反應好,夠姣![呲牙]床上一輪激戰之後,跟住叫佢對住鏡子比我後入,(著埋套護士裝[奸笑]),佢d叫聲同AV一樣,搞到我high爆,就咁繳械[害羞]。完事之後番上床攬住佢休息咗陣,之後幫我細心細乾淨全身,就咁完成咗我成日幻想食日本妹的心願了。
回復 gkuok #1 的帖子

想試吓喎!
想試吓喎!
刁日本妺貴唔貴?
師兄,有冇jin兄既post link?
好似走左
thanks bro... how much is the damage
想試吓喎!貴唔貴?
还是日本妹妹服务好,有感觉才是关键。
澳門食到日本囡,咁我可以唔使去日本囉
好想试下日本妹

我想都試吓喎!請問點樣去JT. 先謝謝
咩價位呢?
架妹最正係佢D叫聲 十足十 AV自己上陣
Thanks for the report. How much is you damage?
想試吓, how much?
多謝大哥 目前我還看不到你發的 等級不夠

想試吓喎!
師兄,可唔可以PM聯絡,我好想試試

師兄,可唔可以PM聯絡,我好想試試x2

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 04:36