[九龍走地G] 觀塘情報站1

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今晚觀塘金橋涼茶兩肥妖一丑大媽;地産一丑中,對面一高佻長腿中樣一般微波,另一件小肥矮丑中!
發表於 4 天前 | 顯示全部樓層
22歲學生妹   三圍:48--165--34C
: @2 F; h8 p, ]# p; T一個人住  高質2仟后索爆43乳波霸廿几歲性感超NICE超熱情  人靚聲甜  SLIM瘦底S身型仲要有43F級爆波同埋靚股  幼腰  瘦底巨波  足以令人噴血   呢件 真人電力十足   身形索爆  把聲極甜  後生妹  皮膚好滑  身材苗條卻挂住一對終極大奶唔墜手靚手波  服務好  絕無冷場   唔食真係對唔住自己細佬  听完之後淫心四起
/ ^% q1 `& R1 b  j/ D陪洗  C! C& \4 v" l4 n
大車/ R' i1 t" Z' D0 @: e: k6 e& b$ J
環保吹9
: Z% f& h* E: j3 @9 O+ O9 H可以共浴~熱貼~水中蕭~小按摩~奶泡~吸蛋~等全套服務8 w. |; C; J8 l9 m4 t9 L, D$ p
歡迎搵我
, i. S# u* U8 k$ [+ j# Z4 Y加 WhatsApp :56002906
# @# G/ n4 ~! o. s: Y& S備註141睇到. N! Y" i- m6 a  L! ~
謝謝
回覆 讚好 不讚 使用道具

發表於 7 天前 | 顯示全部樓層
多謝分享喎

物華康寧邦民四件,三矮中丑樣,一灰衫短牛金毛高佻中可食!
* _( }$ }. {& i% J9 ^% h9 Q. n紅van站三妖,街市停兩好人車(一朱籠車)查網吧及雀館,實冇g運行!

- v8 y# A6 {4 {5 Z* B* N* g' I4 ^: b
+ z4 X/ v0 Z5 M9 X街市斜路好人已走,但仍未見有女,一班妓評家坐晒位元堂店外,又煲煙又指指點點,好影響有心老叫既師兄!

金橋涼茶旁兩件令輕中,一高一矮(令d),算kt少有,剛聽矮果件被還價魚半阿叔捕獲上樓大戰!

剛系長春附近見到件高佻白滑長腿大波令輕中,即撩佢開價兩魚包環吹,即跟佢上樓大戰。
; _6 {3 T" C5 n! H! ]) M
- j/ K1 _" p, u先沖涼抹乾上床,女即落力環吹吹到唧唧聲爽爆,吹左4,5分鐘上套男上狂渣大波狂屌,試車牌,得左可大車,再轉坐蓮邊奶蓮邊屌,最終大車住黎屌爆佢出米青,服待態度好唔催鐘,必翻食!
6 |0 {- ~/ X) o! O7 b: a' l- `1 m& |$ m$ r
另同佢一齊出沒個姐妹矮d樣幾令也可食!

除咗樓上一位師兄之外 其他師兄啲暗語都好多喎 睇唔明…………

9 a/ t( ]( Z4 J- ?2 v" M" e

* K4 g* B, e* ^6 i  W唔系暗語,系大廈,街名或店名,唔明落黎觀塘果頭巡下就知道的!

正!丅Q分享

昨天食了過!2魚!沒有工夫!靜吊!; d. E) z. L* m
囡囡說26歲!

skcat 發表於 2017-8-19 22:04 : H% o) }+ G' X# N/ e0 c; \
剛系長春附近見到件高佻白滑長腿大波令輕中,即撩佢開價兩魚包環吹,即跟佢上樓大戰。4 t- K3 w  p/ [2 m: G' {* b8 a
) x/ h3 ?8 b, z+ t1 s
先沖涼抹乾上床,女 ...

3 I# k$ ^  x5 R! ?9 |) _8 c. W! Z5 v工作室係咪豬肉檔隔離

skcat 發表於 2017-8-19 20:52
+ ~% G! m+ K" a5 o街市斜路好人已走,但仍未見有女,一班妓評家坐晒位元堂店外,又煲煙又指指點點,好影響有心老叫既師兄!
# F3 Y! E5 u0 a/ s
金橋余仁生都被班妓評家攪到執笠

samng 發表於 2017-8-20 07:29 3 h% P4 x& G1 y; @6 i
昨天食了過!2魚!沒有工夫!靜吊!
  M* u$ P+ ~% W# T0 n# S2 \囡囡說26歲!
. e/ k: z6 \9 |% y- R
oh so sad, 下次希望你有g運食件好服待既囡!

簫邦 發表於 2017-8-20 10:13
+ r+ o' a# L, t1 W/ W3 p工作室係咪豬肉檔隔離
# E% b/ X- y4 o6 Y" M
唔系,系邦民果頭糖水鋪附近上!

簫邦 發表於 2017-8-20 10:24
, c3 S/ W5 [5 `3 U* j3 b5 s金橋余仁生都被班妓評家攪到執笠

/ F$ H2 l% V- _5 Y系架!之前去都唔見甘多妓評家,甘多人駐紥搞到g毛都冇條,好心佢地咪阻人揾食啦刁!

skcat 發表於 2017-8-20 12:57   \( n  u/ v" a0 p
唔系,系邦民果頭糖水鋪附近上!

2 N& m, |9 |. C2 z) I8 B即另一件

仁安有件高挑後生開三舊

簫邦 發表於 2017-8-21 08:35
. z* U8 t, W! g% b+ _- s" k仁安有件高挑後生開三舊
  j. v+ q5 h/ r1 S# G+ a) l8 V0 h
有冇廣告,邊間房

or3909 發表於 2017-8-21 09:55 0 E0 ^" y! G# Q- {' _6 r
有冇廣告,邊間房
1 S# q" v  _( z/ m
係kt走地開三舊先出奇

$ c/ |; P: c7 S9 A4 V; J8 u) \$ t% F
200多50有環吹都或者比佢
# Q7 V$ G$ b4 [過膠吹收三舊可以慳返8 ~6 V; f+ n8 N2 b/ S
同埋算後生,唔係真係U22

本帖最後由 or3909 於 2017-8-21 11:22 編輯 $ ~! R6 L9 U5 _" Y! s, t3 x: }
簫邦 發表於 2017-8-21 10:12
0 p/ ]- U0 U( y係kt走地開三舊先出奇

/ F3 c/ X$ z. |6 e0 W; ]; e, f% b; {  b) N$ D
我以為仁安上面,其实我攪錯以為係華安