[九龍走地G] 觀塘情報站1

大家星期日有冇見過走地印印或賓賓?
回覆 讚好 不讚 使用道具

燕子南飛到步

bluesky9999 發表於 2017-10-20 15:06
9 _5 ]  A0 W/ e, r8 L% a1 q燕子南飛到步

F! M9 c, |5 J# q4 x/ u2 z師兄意思是否燕子返咗黎

回復 bluesky9999 #323 的帖子
% X/ G% a* B' I0 b
# u# M( [. W* T1 c) s5 z% a2 j1 b今日著乜衫?

回復 1C2C3D #324 的帖子  ?. E' ?% V2 ?; q$ e
( `) u7 y: f$ \: P
系呀.之前你食過未呀

d141141 發表於 2017-10-20 15:26 $ T% o, f" R3 Z- s
回復 bluesky9999 #323 的帖子
" A+ n# w  c# @9 B& p
. l  s2 t* H. t: A今日著乜衫?
* n" B+ E( v' p
似子色連身裙

回復 bluesky9999 #327 的帖子- n) M7 A& W8 |3 \0 c& }

. ^3 O: x+ W' F/ N4 n0 |請問在咩位置出沒?服務ok?

回復 bluesky9999 #327 的帖子; j7 d' [0 F# V) d

% t  u) G- d" n. a6 u% X0 U% Y' c* ]啱啱响KT返嚟,唔見噃!早D知就直接call 佢啦!

bluesky9999 發表於 2017-10-20 15:06
" r) N' v( s4 ?4 w7 {7 j  U燕子南飛到步
# @: g- D9 s* S7 c1 x( }6 H
燕子?系邊件?企咩位?令嗎?服務好嗎?tks ching!

琴晚去左巡,金橋有4,5件令中可食!有件高佻貴婦令中最正,另一件健康膚色大波東北令中都唔錯!邦民丑中女大媽多,街市斜路近果檔一件高佻OL裝令輕中可食,其余把撚!

skcat 發表於 2017-10-20 22:08 8 S1 W" J9 r, x+ o7 ?) Q
琴晚去左巡,金橋有4,5件令中可食!有件高佻貴婦令中最正,另一件健康膚色大波東北令中都唔錯!邦民丑中女大媽多,街市斜路近果檔一件高佻OL裝令輕中可食,其余把撚!

e# g- E6 X6 z" ^0 L今晚有無景

B.G.C. 發表於 2017-10-20 22:43
- A) ~6 j  s6 s4 }1 q/ c& E今晚有無景

4 b6 e5 ]$ f) T8 M1 `- ~今晚金橋地產三輕中兩可食,涼茶高佻中可食,邦民三中女麻麻地,街市雀館三中,一高佻藍裙舊菜!

見到街市三個c9,
! M' _+ M7 z1 X; ^+ t0 k% S嚇到要走快D

今朝好多女, 有2-3 個都幾ok

回復 skcat #330 的帖子& T0 H9 y3 C" S0 `" k4 [# z

" \+ L' w. H9 ]! j) V$ f) [8 g+ v* a今日著橫間T白短褲.大真波.無腩.硬件贏曬.服務交到貨.已來多次可以講官塘之星中銀行圈

HONG6 發表於 2017-10-20 23:46
" @0 ^% K% J% z! e' A0 T見到街市三個c9,2 `; Q8 T' _9 q% y* f  n
嚇到要走快D

# ?  u8 u& T: C哈哈哈,呢水街市d女確實差,我經過都系望下就閃!

bluesky9999 發表於 2017-10-21 11:07
7 C8 Q' T$ B) v; G* y# c回復 skcat #330 的帖子
' e9 Z1 z9 Q* L0 N
0 s1 M' J- ~0 F8 ~今日著橫間T白短褲.大真波.無腩.硬件贏曬.服務交到貨.已來多次可以講官塘之星中銀行圈

: b1 W) B  P0 O& M, D; E3 V( d) O聽落好似幾正甘!等我今晚去巡下昅下先!

今晚金橋地產四妖一中,涼茶兩令中一細粒一小肥。對面邦民一高佻長腿令中,廣東五妖,街市近市政lift外兩長腿中一令一唔令。

今晚邦民有個全身黑色好似幾好喎