[九龍走地G] 觀塘情報站1

回覆 讚好 不讚 使用道具

簫邦 發表於 2017-8-21 08:35 0 F8 e+ C; b( g
仁安有件高挑後生開三舊

, ]- u- o4 y1 M三魚唔抵屌啦,有咩服務先? 有環吹慢慢落力吹慢慢玩可大車乜招式都得咁就差唔多, 唔係點解唔揀其他兩魚既?

簫邦 發表於 2017-8-21 10:12 ( }3 F* Q& Z3 c
係kt走地開三舊先出奇

- x" C9 F6 s" G" }7 x/ i5 C5 ?我上次都遇到件黎上海黎高佻四川輕中, 佢話呢度收兩魚少, 至少要三魚, 我睬佢都傻,大把女揀使乜揀你呀, 仲話大陸酒店上門都收八魚人仔, 我心諗八魚HG你上酒店咪盞俾人彈你, on99!

簫邦 發表於 2017-8-21 10:20
  T. y8 y/ L, p* k. u7 F$ O  p200多50有環吹都或者比佢
- v: ^7 B4 N' T9 a過膠吹收三舊可以慳返
- {! U3 ^0 V$ Z6 [$ I, I$ Y同埋算後生,唔係真係U22
* ]$ w: l1 k9 N* t) _
觀塘熟少少魚半都得啦, 仲要收咁貴, 咪九理佢啦, 反而大把女揀開得貴我一定唔做, 貴不如加多D去樂昌樓搵件正141女屌好過啦!

正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正

KT今晚有d静,金橋三中女麻麻,夀司見兩中,一高佻瘦底中黃衫短牛可食;街市雀館二中,一高佻白衫短牛長腿中可食!

skcat 發表於 2017-8-21 16:52
, q( @. f/ \5 S. G4 ^& N觀塘熟少少魚半都得啦, 仲要收咁貴, 咪九理佢啦, 反而大把女揀開得貴我一定唔做, 貴不如加多D去樂昌樓搵件正141女屌好過啦!

! b& ^4 j' A  a博大霧都要知錠

簫邦 發表於 2017-8-22 08:03 2 g. V2 Y, J2 y0 t
博大霧都要知錠
! e1 v! [+ E- a6 n1 v
係架, 去開知價一定唔會落搭, 係想呃九D生客唔知價咪有得博大霧囉!

昨午路過,一件都無/ H7 ]0 w( Y9 V6 L. P2 E( h3 _4 ?4 r
只有邦民同余仁生班坐街大叔# T. }" O/ D4 h
大聲講叫雞經,又波又西,令途人側目

簫邦 發表於 2017-8-23 07:44   Y9 }' b2 t# @4 t6 O. N
昨午路過,一件都無
8 s% g! l- U% `# ]7 D3 I只有邦民同余仁生班坐街大叔
% T6 G8 q& Q% h* M大聲講叫雞經,又波又西,令途人側目

& E2 J3 ?) a: q% }( a2 q# H2 Z3 D其實晨早返工后時間同夜晚九點打後去,多d女出沒,d妓評家大叔系好放架,所以搞到d街坊c9投訴,咪間中打下風g毛冇條,多得果班友囉!

回復 簫邦 #29 的帖子
) a: j' [3 b$ D7 `1 C& u5 V' r2 Z) y7 \6 R# t1 h, Y& b$ l
呢班友食飯冇事做“打嘴砲”真無聊。

下午經過親都無乜可食用女...

師兄, 咩時間開始有企企?

2 k: J1 G: T' K' }
higundamhws 發表於 2017-8-23 18:58 2 p. z: h4 x* v' z' g
師兄, 咩時間開始有企企?
4 R& `* @3 X" y% r  B1 h- p3 ?# m

$ Y& ~  m4 e$ X由朝早到夜晚12點都有!夜晚去最好九點後多女,有時打風會冇女!

風球過後一號波有少量活G供應,金橋兩大媽加一令輕中企打冷鋪果頭,壽司有兩中樣一般!

長春轉入紅van站有三件丑中,街市鈄路有五件中,得一件藍T白短褲高佻長腿中可食!

而家邦民旁兩件肥中,一件樣ok可食;對方涼茶店旁一矮綠衫短牛丑中可忽略!

金橋有五中女大好,一件白T短牛裙可食,另一藍裙有肉地中勉強可食!

剛系街市斜路頂近果檔食左件高佻長腿廣東令中,開價兩魚包吹,上粥店旁新裝修令湯房,有熱水前後冲涼,上床先奶昅手波大蓮,佢再同我環吹吹到唧唧聲好落力,硬左上套男上邊渣波邊屌,試車牌,得車!邊大車車住黎屌!; h3 C7 i: n2 v+ \

3 P; I7 v1 Y) Y2 T+ g8 K/ x然後轉坐蓮邊車邊屌,爽夠轉狗仔式啪啪啪望住大patpat屌寧舍興奮!最終男上大車脷曡脷反轉再反轉,車住黎狂屌爆佢出米青!勁爽!. f6 P9 b0 s: t

" s; b8 A4 k: @' h: G+ f完事去冲涼著衫比家用加貼士!囡囡佢話琴日先黎,想食好野要快!快!快!

skcat 發表於 2017-8-23 22:46 ) p7 _5 z. q. l5 X% ?5 v
剛系街市斜路頂近果檔食左件高佻長腿廣東令中,開價兩魚包吹,上粥店旁新裝修令湯房,有熱水前後冲涼,上床 ...

9 z2 Q6 g8 p2 J+ Z0 e8 C目測幾歲?有無抄牌?