[九龍走地G] 觀塘情報站1

回覆 讚好 不讚 使用道具

凌晨有無女???

B.G.C. 發表於 2017-8-24 02:01 & W3 _- Z: E# @/ P! N- N( T
凌晨有無女???
5 B3 e, {/ C+ s$ B' O
觀塘凌晨只能去樂昌樓有D女會開到2,3點左右! 企企11,12點度好多都收晒工了!

skcat 發表於 2017-8-23 22:46 4 g' U) @3 D) P8 v8 Q$ a7 i) F
剛系街市斜路頂近果檔食左件高佻長腿廣東令中,開價兩魚包吹,上粥店旁新裝修令湯房,有熱水前後冲涼,上床 ...

( l3 ]) `% }5 U師兄又食好野

回復 skcat #39 的帖子. U/ C9 p, c: ]
2 @7 y* o5 x+ p2 H$ ]& {' H
有乜特征可講多啲

bluesky9999 發表於 2017-8-24 11:53
; ~* ?8 N( M" p( o8 e. [回復 skcat #39 的帖子
. v, t9 J6 m8 i% r; V  O- T2 u( ]$ Y# c" M  ]
有乜特征可講多啲
8 F, o( _* I5 L5 z. d; x& P
身高一米六五,瘦底克長髮著連身花花長裙,瓜子臉眼細似林x蓮!

波路可以嗎 ?

zakuII 發表於 2017-8-24 12:47 9 X) i) `8 ^3 g- F" d. r
波路可以嗎 ?

$ b9 e6 ]5 X' `# n  x0 z昅手波幾彈手下!

回復 skcat #46 的帖子2 U/ e1 e: @/ c" t# M- h  x* y
& O! y2 r1 \; D" d
搵唔到.返食大波人妻.黃T恤白牛仔短褲.在銀行附近

bluesky9999 發表於 2017-8-24 21:45
8 t, c& Z+ Q2 S- T回復 skcat #46 的帖子; T4 Z+ E, D! g5 o9 p

7 q9 C# z- `/ ]$ h+ v搵唔到.返食大波人妻.黃T恤白牛仔短褲.在銀行附近

: O& Y5 B( H$ i( ~* f收幾銀?有環保同波推嗎?大波我都想食!相頭身型如何?

本帖最後由 bluesky9999 於 2017-8-25 10:47 編輯 9 i1 l3 X# V& J' p3 z3 V1 N
* O- @1 H9 M  D
回復 skcat #50 的帖子* L7 K6 \/ t. l) }+ Z/ c4 e: g/ g

# [; ~5 E( J: g8 I2 M) z2 k; {1 p0 D收兩魚環吹加五草.樣見人見至.起碼真波.年幾又唔大.收身無腩.波推就無,等你調教,熟佐仲有侍浴.今日著白T前印花.短牛仔褲.

回復 skcat #48 的帖子
% P! B7 ^; b# s2 c3 G8 u6 L9 Z, t' k" x3 Z. z
正正正正正正正正正正正正

bluesky9999 發表於 2017-8-25 10:46
: U$ @7 G) M  P% i1 P回復 skcat #50 的帖子
! Q( T8 O+ D2 b# d1 |* `* e0 m6 ]4 m
收兩魚環吹加五草.樣見人見至.起碼真波.年幾又唔大.收身無腩.波推就無,等你調教,熟佐仲有侍浴.今日著白T前印花.短牛仔褲.
7 O5 S3 H9 w& S* e- z8 N
謝謝報料!甘真系幾吸引!識玩梗系要玩大波人妻,等到留意下遇唔遇到佢!

bluesky9999 發表於 2017-8-25 10:46
+ j5 [4 b+ P6 |2 S' t0 D回復 skcat #50 的帖子5 f" e* P! k& z
7 h, y6 _( ?( t, `
收兩魚環吹加五草.樣見人見至.起碼真波.年幾又唔大.收身無腩.波推就無,等你調教,熟佐仲有侍浴.今日著白T前印花.短牛仔褲.
7 l9 [2 @- n& f( \+ d( q3 f+ e
有睇頭,3 b: `& s9 w# J, X* ?
今日去走轉

簫邦 發表於 2017-8-26 08:56 / k8 N& E: r" _, _2 s5 b
有睇頭,
* N& {( }  E; h今日去走轉

5 L: F) V* T+ e! W我今日都會去昅下有乜大波姣人妻食!想黎個雙波夾大碌腸!

今晚金橋兩中一般,對面邦民旁巷兩熟中唔令;廣東旁四妖,街市斜路雀館一高佻長腿令中,對面三中女一高兩矮樣麻麻,近果檔兩高佻中一令一丑!

金橋涼茶鋪旁發現一件令幼幾掂著白T短牛幾旺鐘,另有一白衫令輕中唔錯可食,仲有4,5件中女出沒,今晚群G亂舞熱閙非常!

skcat 發表於 2017-8-26 22:35
  P9 W' O. B5 P: ]金橋涼茶鋪旁發現一件令幼幾掂著白T短牛幾旺鐘,另有一白衫令輕中唔錯可食,仲有4,5件中女出沒,今晚群G亂舞熱閙非常!

4 A1 o4 Q6 M. q
$ e; A" O) T2 F% {$ H( L( D# Lkt好熱鬧

skcat 發表於 2017-8-26 22:35 * M3 I5 Y) x8 d  z% P
金橋涼茶鋪旁發現一件令幼幾掂著白T短牛幾旺鐘,另有一白衫令輕中唔錯可食,仲有4,5件中女出沒,今晚群G亂舞熱閙非常!

9 S$ z8 m8 B' y3 K) l時間唔岩  k8 `+ o( G/ z8 k. v
黃昏見大多不能食用

拖肥糖 發表於 2017-8-27 08:53 # O0 d! L/ ^, M6 P3 k
kt好熱鬧

' H1 R2 Z% Z8 ?0 |4 k係呀! 咸妙一打風, 好多女去晒KT搵食, 貪呢頭無咁揚唔會成日掃, 連d咸妙友好多都轉戰KT搵食了!