[九龍走地G] 觀塘情報站1

0 W" ]: t8 ?2 m+ H) J  I; w我極少會黃昏去, 果段時間人流太多又多好人巡, 我會晏少少先去會多D女落樓, 咁先唔使眼光光企路邊食風咁慘嘛!
回覆 讚好 不讚 使用道具

咁師兄有冇試過奶媽企企?

kysgp023 發表於 2017-8-27 21:49
) N! I# U8 F+ l2 V+ q  f* E咁師兄有冇試過奶媽企企?
$ f% q8 e& T* N# W
咩叫奶媽企企? 你指大波四十路義母? 間唔中都有食架啦!

5 i" @+ y+ @: Y0 B
' {" J2 F1 m5 Q回復 skcat #63 的帖子
+ V& S, L  n. i! l4 F- K
; L) f7 [- M" P- k8 z今日在巷口附近行.有條40路氣質大媽.短直髮.著深藍連身裙似足空姐.深情望住你做.好反應水多.鍾意大媽米走雞. ?9 I/ O# [: z% F8 `
另有黑T白牛仔褲都唔錯.未食.

bluesky9999 發表於 2017-8-28 15:54
2 U. @& m: h! G# o/ i3 s# y回復 skcat #63 的帖子" B: L" r0 p7 b8 Z% L+ ?) B
8 P4 a$ B: o# [$ ]* M- y) I
今日在巷口附近行.有條40路氣質大媽.短直髮.著深藍連身裙似足空姐.深情望住你做.好反應水多.鍾意大媽米走雞

9 u% \# K& H* o7 y9 S你真有G運!有件氣質空姐令大媽屌!睇到我都九痕痕想試!5 j  f! s* f4 @" d% K
有件新黎白T短牛克長髮令幼,企金橋涼茶鋪幾令幾索下!有興趣可以去屌爆佢!

飛馬踏.白滑輕中大波淫妻.短牛黃T,游走輔淫康0圈.工作室輔淫豬肉檔+ P2 {9 g1 V8 y& e3 O. M
樣貌唔錯,望落必硬.環吹到位,做唔吹鐘,兩魚抵屌

簫邦 發表於 2017-8-29 08:58
  C' s- E* _7 Z9 m0 |4 j飛馬踏.白滑輕中大波淫妻.短牛黃T,游走輔淫康0圈.工作室輔淫豬肉檔
2 X; m. W, K. Y2 h樣貌唔錯,望落必硬.環吹到位,做唔吹鐘,兩魚抵屌
" G! Q( t9 @, p0 M! B
甘正真系勁想試!樣令又淫仲有到位環吹!兩魚認真抵屌到極!

今晚KT較靜!夀司店旁四件中女!金橋唔見有!超市斜對面一件中,荃灣紅van站一高佻中,可食度不高!

現時金橋找換店外四妖,對面邦民有四妖,壽司店一紅衫克裙金毛中可食,廣東燒味外有三妖!街市斜路見兩中行落黎,一件淺藍裙中可食!

街市雀館旁有7,8件中三件可食!果檔冇!對面位元堂有兩中,一件綠衫短牛裙金毛中可食!

skcat 發表於 2017-9-2 21:30
6 x, \% t4 ?/ w0 g3 k街市雀館旁有7,8件中三件可食!果檔冇!對面位元堂有兩中,一件綠衫短牛裙金毛中可食!

2 p' F% p' e% F+ Y9 h, @好詳細👍

有日早上約8點撞見一個約三十以下,樣子不錯,但趕住返工只能齋睇

2qpig 發表於 2017-9-3 18:24 * l# k0 U8 w( u1 ~
有日早上約8點撞見一個約三十以下,樣子不錯,但趕住返工只能齋睇

- N. g4 E3 D* b9 F6 B: b9 q6 o  W早上約8點仲要三十以下, 你肯定係企企?

B.G.C. 發表於 2017-9-3 18:48
2 R: `4 \- g2 @2 Z' n! B  n) U' m+ H早上約8點仲要三十以下, 你肯定係企企?

! o8 i' H/ O4 q/ y( N3 g4 q* j不能肯定~係良品附近

2qpig 發表於 2017-9-3 18:24 - r5 \; P( ~: }! H( e

& [* G- q1 \8 E0 @6 H# ~/ _( ?, b我未試甘早經過果頭,不過以前朝早十點幾經過,都食過件三十路令中上金橋房!

今晚比較靜,金橋找換店外四中兩可食,夀司店三中,街市斜路兩妖,兩中一藍衫白短褲令中及一黃衫短牛令中皆可食!

夜晚先多好野??樂昌對出小巴站平時好多老妖

octobergod 發表於 2017-9-4 02:16 : m) j1 P- N# E) |1 x
夜晚先多好野??樂昌對出小巴站平時好多老妖
* y( O- a, o- _# r9 [7 |! ]
日頭我少去,人流太多又光去老叫冇甘好,夜晚先多令中出沒!街市斜路,邦民財仔旁同金橋找換店旁驚喜多d!樂昌紅van站系老妖駐紥克點!

skcat 發表於 2017-9-4 12:12
9 P5 `9 g8 y8 M, G日頭我少去,人流太多又光去老叫冇甘好,夜晚先多令中出沒!街市斜路,邦民財仔旁同金橋找換店旁驚喜多d!樂昌紅van站系老妖駐紥克點!
- y# j+ F, p1 z9 H& k' [; j
ching有無食到好野?

B.G.C. 發表於 2017-9-4 13:28
! F  W: B$ }) Q! G9 ]  x2 U/ K- t& sching有無食到好野?

0 Z! j% Y! {9 A+ j7 e# Q琴晚夜左去,少女冇乜選擇,最後冇食到儲下米青先!