[九龍走地G] 觀塘情報站1

回復 skcat #80 的帖子) |( F6 D5 m. [+ C

3 X- z& L% G# `( Q* f* D' k有件金橋行圈白恤衫.短幼直條裙.扎馬尾少紅髮.少豐滿可以去昅下.約35下
  L& U% H6 T" O! l8 J其他唔見有新野
回覆 讚好 不讚 使用道具

糖水舖兩件-籃短牛長腿姐姐.有一米六八
# w7 ]$ b% E; T) Y% s/ A一件大波輕中人妻.淺粉t恤.白短牛,咩黑背襄/ L6 o4 X/ x, ?: [- q
兩件都可食用

多謝分享

頭先行過,有好人掃完。。。

今晚kt確少左女,加上多好人同車巡,搞到好靜侷!系邦民見到件高佻克裙紅格輕中幾旺鐘,食用度高!其餘中女大媽把撚!

bluesky9999 發表於 2017-9-4 18:42 & p- p; f* u  c* o, \
回復 skcat #80 的帖子
, }1 k* H' U. h; Q( j  E
- J1 {, y$ i- w# W7 L) b3 K$ I' c有件金橋行圈白恤衫.短幼直條裙.扎馬尾少紅髮.少豐滿可以去昅下.約35下

* |5 a; ^6 z% Y$ R呢件系東北大波令人妻,今晚唐唐推介我食左!勁好招呼!收兩魚半包環吹,吹功好得,男上渣彈手大波屌,再坐蓮邊奶蓮邊屌!最后男上車住黎屌爆佢出米青!仲有前後侍浴,服務認真一流!

簫邦 發表於 2017-9-4 20:51
& u: ~, {, l. z4 D糖水舖兩件-籃短牛長腿姐姐.有一米六八
! y& Q. y3 t4 L3 f: |一件大波輕中人妻.淺粉t恤.白短牛,咩黑背襄
( L- I. ]6 F1 P% l. Z, s: P兩件都可食用

9 X: E2 J: B- r/ R  [: v& K呢件長腿姐對長腿系幾吸引,但冇波太瘦冇甘好屌!另一件大波人妻冇見過可以太旺鐘吧!其餘都系站崗丑中女大媽路過都費時望!

skcat 發表於 2017-9-5 00:01 ) p; T- T. t: z4 T. }! }
呢件長腿姐對長腿系幾吸引,但冇波太瘦冇甘好屌!另一件大波人妻冇見過可以太旺鐘吧!其餘都系站崗丑中女大媽路過都費時望!
! y9 P% O! a- W  y8 g
長腿姐外形唔錯" p, s, J/ v& L" |" d
所以一落樓已有師叔生擒
8 ^. g; j! m9 n0 }

簫邦 發表於 2017-9-5 10:05
3 _( o4 X+ R1 k+ ^長腿姐外形唔錯# H' D) `$ D( c! u; _
所以一落樓已有師叔生擒
1 @% A9 H  i% N1 a; T5 |! x
係米泰X樓上落

是的,,,,,

今晚好似好多可食用

B.G.C. 發表於 2017-9-5 22:45
5 T1 p$ H) V  N9 H% N今晚好似好多可食用
( k4 }: A! G) h, e4 |
甘正?!梗系啦!咸妙持續打風!d女過晒黎嘛!

skcat 發表於 2017-9-5 22:57 # B6 `& L% C/ F
甘正?!梗系啦!咸妙持續打風!d女過晒黎嘛!

# u# k3 f, ?( v) l. [唔怪得啦

食左之前見到果個大波人妻,傷心四樓0 Q" `& h% E: d- t. d. W! N/ e* \$ Y, Z
江西妹小莉.細粒.樣貌娟好.有波但無想像中大
- O% s" ]+ V( D兩魚.過膠吹,反應唔錯.都可一戰

- H" l, G2 j+ g& R9 O7 s
睇真藍短牛長腿姐姐都幾中下

簫邦 發表於 2017-9-6 15:29 8 ~. b- o- Q. f& Y% N' ^: r  O
睇真藍短牛長腿姐姐都幾中下

! a3 d+ L1 {! @( E% W+ K2 ^  R8 }% X咩位置? 高妹?

回復 簫邦 #94 的帖子6 Q. ?  d3 E, y: v& ]+ I7 j

5 a: w7 t- g  }7 }- B, x) I# W8 Q請問外表有咩特徵?

昨天在金橋樓下見到白tee, 短牛裙,長髮,面有暗粒
1 L+ O7 u6 {# G1 {9 c) K6 t  ^本想一試,但跟客上咗樓後,冇落過樓,有冇其他師兄見過佢?

gohere 發表於 2017-9-6 18:19 3 k6 n+ s% @3 D+ s% Z. ^5 b
昨天在金橋樓下見到白tee, 短牛裙,長髮,面有暗粒
/ Z5 B' |6 M& t$ W) e本想一試,但跟客上咗樓後,冇落過樓,有冇其他師兄見過佢?
: @& n- y  z  {1 I
幾點呀???

gohere 發表於 2017-9-6 18:19
; R$ P5 G, Q! R$ ~0 O昨天在金橋樓下見到白tee, 短牛裙,長髮,面有暗粒
6 M9 a7 J3 R  o5 o" k0 ?& P$ N本想一試,但跟客上咗樓後,冇落過樓,有冇其他師兄見過佢?
% E) C4 V- A- A5 n+ R
好似系唐唐介绍我食果件東北大波令中,佢好旺鐘又多熟客!較難會系街遇到佢!d客排晒長龍一個接一個!