[九龍走地G] 觀塘情報站1

回覆 讚好 不讚 使用道具

# s. s, t  b2 E! C+ x
希望你有G運!可以成功截獲兼屌爆佢!

B.G.C. 發表於 2017-9-6 19:20 9 O9 `9 L( u, W  h3 a$ A
要係樓下截

0 D& f# r) h: {: \5 _! w7 u希望你有G運!可以成功截獲兼屌爆佢!

回復 skcat #100 的帖子2 [* K6 S! ]/ ^9 Z9 F

1 ^  t$ g, h4 k- L% R你講嗰個是否帶來頭箍,扎頭髮,之前著間條裙,那個?

gohere 發表於 2017-9-6 19:30 - M$ t0 Q! @" n. C4 O5 J/ R
回復 skcat #100 的帖子6 G! t& y" Y4 ~4 R

6 }, H: @' \; Z$ Q  {你講嗰個是否帶來頭箍,扎頭髮,之前著間條裙,那個?

# G" U/ [& R, g- }講落似系但佢似呢個禮拜就走架啦!想食要快!

岩岩經過,好似無乜女...

B.G.C. 發表於 2017-9-6 21:21
, o, A! j) F+ g% ?+ x5 h岩岩經過,好似無乜女...

* X% N0 V6 k* k8 d' a+ P! j, q" F今晚咸妙旺番,可能影響到呢邊少女!

skcat 發表於 2017-9-6 21:42 4 L3 e! G6 N1 r% d; m# S# Y3 C
今晚咸妙旺番,可能影響到呢邊少女!
* k* |1 p" M" ~3 _, Z
仲想食返琴日食唔到果d

( U& M! s$ f/ X/ I" v
B.G.C. 發表於 2017-9-6 17:53 4 G7 c2 d; Y# x( t) S3 C
咩位置? 高妹?
) V. _- }! f# ^
  C$ d/ N/ S/ Q/ ~
糖水鋪游走.
. Z) U# {3 I! [昨日見兩件高妹拍拖更.
5 s+ |  v' p, m一長髮藍短牛,一件白裙黑點.不過呢件著高鞋

gohere 發表於 2017-9-6 18:16 4 S7 C2 G3 ?1 H. }7 E) F
回復 簫邦 #94 的帖子
6 O. ?5 J4 z: @: I
# }, o1 u+ ^& ?% s! C請問外表有咩特徵?

5 Y4 X- i% C+ n8 R  g5 u, J輕中人妻.細細粒,面圓圓,樣貌娟好.淺粉t恤.波突突,白短牛,咩黑背襄
- E! `0 z& q3 u6 D同圈有個差唔多衣著,大眼,老好多,背襄帶仿gucci顏色,唔好搞錯3 l+ s* h* i- |, @9 V$ P

3 [2 l% S; D/ D) _/ m, S& i& N* F

簫邦 發表於 2017-9-7 08:26 4 h/ @( Z& t# c& b  R& ?
輕中人妻.細細粒,面圓圓,樣貌娟好.淺粉t恤.波突突,白短牛,咩黑背襄1 o- {. L( [, h) P
同圈有個差唔多衣著,大眼,老好多,背襄帶仿gucci顏色,唔好搞錯
7 J, J3 G+ D5 A/ K
琴日都見到個白短牛,不過就著深藍色衫

B.G.C. 發表於 2017-9-7 09:28
7 L: q( M! G* y/ E琴日都見到個白短牛,不過就著深藍色衫
% d4 W/ u4 v/ F* ?4 C- U1 A
可能換左衫
1 y' Z( d. t* C6 F$ Y2 a細細粒波突突就係佢

, o% n. u' `' @0 c
簫邦 發表於 2017-9-7 09:33
0 j2 Q' c- P/ L2 b% J' E7 v可能換左衫
, E  \- {/ m3 I0 b/ l" m細細粒波突突就係佢

+ ~& R2 h) k3 P/ F: A" w2 S. O& _7 V# V# e
琴日佢企正八方雲集門口,所以無埋去...

有冇走肥大波??

昨晚9-10點行佐個圈見到令女 全部都不食用

星期日會多D企企嗎?

- a& d/ b, T4 [  `$ q
9 o" T; g. K6 O9 t1 o走地變一仔
; R! _2 w( y( Z# f8 U周六係康0巷仔附近捕獲一件湖北妹,走肥,後生,樣小小村,見行人多,費時係街上猜枚,
- O& C5 M# D9 c4 {7 A6 Z跟上傷心三樓一仔房,心中一突,問價四舊,原來條女落街約客# E8 p$ R0 P7 \
望落都可以.照扑.全套做齊,波靚西窄,都值四舊
+ b& d8 q/ I$ J0 }9 ~8 e
+ e% I3 _( l4 f& o# T' r' x$ [; ?' z8 |# a/ c3 f# D; B) r

d141141 發表於 2017-9-10 08:36 % K* s; A6 I: M8 E+ v7 f
星期日會多D企企嗎?
* j' ?' ^" P9 F' n! b3 }7 Y
周日晚反而少d,好多女中意做到周日就返大陸!

簫邦 發表於 2017-9-11 09:30 : D1 M) H+ V# ^# U4 f
走地變一仔
3 a5 u' {8 s+ i6 L* n周六係康0巷仔附近捕獲一件湖北妹,走肥,後生,樣小小村,見行人多,費時係街上猜枚,
- O& r# i  \6 M, g7 p跟上傷心三 ...

$ ~8 F" I/ Q% }; l- B3 W+ n哈哈哈哈!你又系捉到件走地一仔!真系奇遇!我都未試過!但女正值回票價又食得開心冇DM!証明你有G運!皆因家陣好野好難遇到!

簫邦 發表於 2017-9-11 09:30 . x4 Q$ m- e/ d& r$ A8 h
走地變一仔
$ ^" W0 ]( k* \3 u& K, x周六係康0巷仔附近捕獲一件湖北妹,走肥,後生,樣小小村,見行人多,費時係街上猜枚,+ Y2 U. C7 \0 w6 A- H. X
跟上傷心三 ...
* b' u' P2 V: A0 f( `' f
400我寧願洗樓食一仔啦